gospa buba Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 meni nije glup. realno, kad se tamo vikendom u podne skupi gomila, i pola njih ponese luftbalon, i svako pozeli da se stacionira na svoj, super ce da bude. mislim, pola letovanja sam spashavala sopstvenu decu od genija koji bi da razveslavaju gumeni chamac od 8m2 u dubini do pojasa, ako bi se moglo. nachi, ne vidim problem, a ni potrebu.
Frank Pembleton Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 sto je najludje, propis nije uopste glup. medjutim, takva akta pisu se u veri i nadi da ce ih citati ljudi sposobni za konkretno misljenje i za razdvajanje implicitnog od eksplicitnog....Pa to je to nisam ni znao za tekst propisa, ali brate malo mozak da se uključi pa imaš procenu.i nije čovek uleteo sa čamcem za desant nego dušekom.to po pitanju velićine.Send from WC solja by BVK
kud u maglu Simoviću Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 a oće li moći medju ovim neboderima da se tera dušek na naduvavanje?White City na vodi
kud u maglu Simoviću Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 možda, ali se ovde pominju Alek™ i Đido™
gospa buba Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 jel to ratn ostrvo dole desno? ili cemo pravit josh ljepshe i starije?
gospa buba Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 aaa, beograd dvajesprvog veka, takozvani europolis. ili tako neka perverzija, ali polis svakako. to je slobodan vec zidao -_-
slepa živana Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 savamala :lolol:ne mogu nikako da se orijentišem gde je picin park
slepa živana Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 razocarala si me, kao covek i kao komunistaja sam jednom uspela da se izgubim u nišu
fragand Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 kad malo bolje razmislim u nisu nisam nikad biokada budem otisao tamo bicu izgubljen na bilo kojoj lokacijiznaci nije moje da sudim o drugimalicno i personalno sam razocarenje kao covek i kao komunista
Аврам Гојић Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 ja sam jednom uspela da se izgubim u nišuja sam jednom bezao iz Nisa
kud u maglu Simoviću Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 :lolol:ne mogu nikako da se orijentišem gde je picin parkto će premestiti na vračar ili dorčol
Recommended Posts