Jump to content

Beograd

Featured Replies

meni nije glup. realno, kad se tamo vikendom u podne skupi gomila, i pola njih ponese luftbalon, i svako pozeli da se stacionira na svoj, super ce da bude. mislim, pola letovanja sam spashavala sopstvenu decu od genija koji bi da razveslavaju gumeni chamac od 8m2 u dubini do pojasa, ako bi se moglo. nachi, ne vidim problem, a ni potrebu.

• Replies 30.7k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hvala... Nece trebati hospis niti bilo sta, umro je jutros. (Da ne trolujem vise temu, mozda cemo o tom negde drugde, a najverovatnije nigde.)

• Ja bih mu u načelu ovo dozvolio. Naš Zoo vrt je mali, ima šmeka i nostalgije, ali životinje u njemu ne mogu da žive lepo i normalno, skučen prostor, okolna buka, neprirodno stanište. Kad odeš recimo u

• Trole su odletele zbog pogona na Dorcolu. Mora da se gradi tu.   Ne trazite neko dublje znacenje od toga posto ga nema.

Posted Images

sto je najludje, propis nije uopste glup. medjutim, takva akta pisu se u veri i nadi da ce ih citati ljudi sposobni za konkretno misljenje i za razdvajanje implicitnog od eksplicitnog....
Pa to je to nisam ni znao za tekst propisa, ali brate malo mozak da se uključi pa imaš procenu.i nije čovek uleteo sa čamcem za desant nego dušekom.to po pitanju velićine.Send from WC solja by BVK
beograd-na-vodi.jpga oće li moći medju ovim neboderima da se tera dušek na naduvavanje?White City na vodi

jel to onaj dil sa Đulijanijem?

možda, ali se ovde pominju Alek™ i Đido™

jel to ratn ostrvo dole desno? ili cemo pravit josh ljepshe i starije? :unsure:

savamala :fantom:

aaa, beograd dvajesprvog veka, takozvani europolis. ili tako neka perverzija, ali polis svakako. to je slobodan vec zidao -_-

savamala :fantom:
:lolol:ne mogu nikako da se orijentišem gde je picin park

razocarala si me, kao covek i kao komunista

razocarala si me, kao covek i kao komunista
ja sam jednom uspela da se izgubim u nišu

kad malo bolje razmislim u nisu nisam nikad biokada budem otisao tamo bicu izgubljen na bilo kojoj lokacijiznaci nije moje da sudim o drugimalicno i personalno sam razocarenje kao covek i kao komunista

ja sam jednom uspela da se izgubim u nišu
ja sam jednom bezao iz Nisa
ja sam jednom bezao iz Nisa
ja iz srbobrana :lol:
:lolol:ne mogu nikako da se orijentišem gde je picin park
to će premestiti na vračar ili dorčol