pacey defender Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 Ljudi, podsetite me, da li od Gospodarske mehane do Brodića može direktno da se dođe, a da ne idem do Eurosalona?!
Hamlet Strašni Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 Pazi samo kad se budes vracao da se i tada snadjes.
pacey defender Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 Pazi samo kad se budes vracao da se i tada snadjes.Misliš, nešto ovako? Scott: Excuse me.Mad Maynard: Hello boyo!Scott: So what the hell happened last night?Mad Maynard: You got steamed up, pissed as a fart. Too much sauce, son!
slepa živana Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 Erm, a što ne staviš mrežu/e? :) Imaš one sa čičkom koje se lako skidaju kad zatreba.Ja otkad sam ih stavio, a zaboravio sam već kad sam ih stavio, sigurno 4-5 godina, maltene da ne vidim komarca, barem u stanu.a može i tako :D
Frank Pembleton Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 Kaze mi ortak da ga spasilac na Adi izvukao na suvo jer je bio sa dusekom na naduvavanje.Kao zabranjeno je.Od kad sad to?
Hella Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 (edited) razumna odluka. u kulovgradu ima dosta pijanaca koji se pre 22 h urnišu od alkohola, zalegnu na dušek i otplove nasred jezera, te u hipnagogičkim alko snoviđenjima vizioniraju invaziju mokre ruske braće. onda skoče na noge da bacaju cveće pred tenkove pa ih umesto mlake votke dočeka ladna voda i posle đilas kriv što ih nije sprečio da izginu. Edited August 2, 2013 by Hella
Аврам Гојић Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 Kaze mi ortak da ga spasilac na Adi izvukao na suvo jer je bio sa dusekom na naduvavanje.Kao zabranjeno je.Od kad sad to?dušek na naduvavanje spada u "plovna sredstva", i time potpada pod član 6 Pravilnika o radu i redu na javnom kupalištu na Adi Ciganliji. na šta bi to ličilo da svako sme da donese svoje plovilo na jezero? danas dušek, a sutra jahta. mora neki red da se zna.
gospa buba Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 na šta bi to ličilo da svako sme da donese svoje plovilo na jezerozamislila sam sad to u dubini mozga. lele!
Frank Pembleton Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 Da li sam ja loš čovek ako mislim da je ovo glupost neopevana?Send from WC solja by BVK
Frank Pembleton Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 na šta bi to ličilo da svako sme da donese svoje spolovilo na jezero? [/size]IspravioSend from WC solja by BVK
darling Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 mislim da to tako, bez luftmadraca, moze ove godine, a vec za sledecu trebalo bi da se uvede zabrana ulaska u jezero.
Аврам Гојић Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 Da li sam ja loš čovek ako mislim da je ovo glupost neopevana?Send from WC solja by BVK sto je najludje, propis nije uopste glup. medjutim, takva akta pisu se u veri i nadi da ce ih citati ljudi sposobni za konkretno misljenje i za razdvajanje implicitnog od eksplicitnog....
Recommended Posts