Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

Ljudi, podsetite me, da li od Gospodarske mehane do Brodića može direktno da se dođe, a da ne idem do Eurosalona?!

Posted

Prođeš pored hale 4 i onog parkinga.

Posted

Tenks, mislim da ću se snaći.

Posted

Pazi samo kad se budes vracao da se i tada snadjes.

Posted
Pazi samo kad se budes vracao da se i tada snadjes.
Misliš, nešto ovako? :lolol:Scott: Excuse me.Mad Maynard: Hello boyo!Scott: So what the hell happened last night?Mad Maynard: You got steamed up, pissed as a fart. Too much sauce, son!
Posted
Erm, a što ne staviš mrežu/e? :) Imaš one sa čičkom koje se lako skidaju kad zatreba.Ja otkad sam ih stavio, a zaboravio sam već kad sam ih stavio, sigurno 4-5 godina, maltene da ne vidim komarca, barem u stanu.
a može i tako :D
Posted

Kaze mi ortak da ga spasilac na Adi izvukao na suvo jer je bio sa dusekom na naduvavanje.Kao zabranjeno je.Od kad sad to?

Posted (edited)

razumna odluka. u kulovgradu ima dosta pijanaca koji se pre 22 h urnišu od alkohola, zalegnu na dušek i otplove nasred jezera, te u hipnagogičkim alko snoviđenjima vizioniraju invaziju mokre ruske braće. onda skoče na noge da bacaju cveće pred tenkove pa ih umesto mlake votke dočeka ladna voda i posle đilas kriv što ih nije sprečio da izginu.

Edited by Hella
Posted
Kaze mi ortak da ga spasilac na Adi izvukao na suvo jer je bio sa dusekom na naduvavanje.Kao zabranjeno je.Od kad sad to?
dušek na naduvavanje spada u "plovna sredstva", i time potpada pod član 6 Pravilnika o radu i redu na javnom kupalištu na Adi Ciganliji. na šta bi to ličilo da svako sme da donese svoje plovilo na jezero? danas dušek, a sutra jahta. mora neki red da se zna.
Posted
na šta bi to ličilo da svako sme da donese svoje plovilo na jezero
zamislila sam sad to u dubini mozga. lele!
Posted

Da li sam ja loš čovek ako mislim da je ovo glupost neopevana?Send from WC solja by BVK

Posted
na šta bi to ličilo da svako sme da donese svoje spolovilo na jezero? [/size]
IspravioSend from WC solja by BVK
Posted

mislim da to tako, bez luftmadraca, moze ove godine, a vec za sledecu trebalo bi da se uvede zabrana ulaska u jezero.

Posted
Da li sam ja loš čovek ako mislim da je ovo glupost neopevana?Send from WC solja by BVK
sto je najludje, propis nije uopste glup. medjutim, takva akta pisu se u veri i nadi da ce ih citati ljudi sposobni za konkretno misljenje i za razdvajanje implicitnog od eksplicitnog....