Hella Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 Čuvaju ih navijačiKako nezvanično saznajemo, splavove kod Starog sajmišta obezbeđuju pripadnici jedne navijačke grupe.- Radnici obezbeđenja gotovo svih splavova ispod Tramvajskog mosta navijaju za jedan klub i članovi su iste navijačke grupe - kaže naš izvor.ja bih jako voleo da vidim "pretpostavku pravde II".
Lezilebovich Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 Biće valjda nekoga da kaže da se ovaj dečko sam sapleo i pri padu polomio vrat, ne bi ovi to uradili.
MayDay Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 Ti što rade kao baunseri u našim klubovima su najsvinjskiji ljudi u svemiru. Nadam se da će javnost da pritisne da se ovo procesuira do kraja.
Lezilebovich Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 (edited) Koja crna javnost ?Jedino mogu da pritisnu Blic ili Kurir ili možda B92, zavisno od toga šta je kome interes.edit : inače, +1 za obezbeđenje. neki moj poznanik je jedno vreme "držao" klub u centru , ranije dosta popularan već neko vreme ugašen. Obezbeđenje je morao da uzme ono koje su mu ponudili i to je neki pandur (odnosno valjda DB-ovac) organizovao. Edited July 26, 2013 by Lezilebovich
katamaran Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 (edited) Treca noc od poslednje cetiri da ceo kraj tutnji od neke muzike. Pre dva dana sam obisao blok da probam da provalim odakle ali izgleda da mi izvor nije previse blizu. Neko se opasno bahati. Mogu misliti kako uzivaju oni blizi izvoru.edit: izgleda da su prestali. Prve dve noci su lumpovali do posle 4. Edited July 26, 2013 by katamaran
darling Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 to se marko dabovic provodi s ekipom. ne znam sto se bunis. nerazuman si. ako oces tisinu nocu, da na miru spavas, trebalo je da zivis navrh planine, a ne u gradu.
Frile Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 Treca noc od poslednje cetiri da ceo kraj tutnji od neke muzike. Pre dva dana sam obisao blok da probam da provalim odakle ali izgleda da mi izvor nije previse blizu. Neko se opasno bahati. Mogu misliti kako uzivaju oni blizi izvoru.edit: izgleda da su prestali. Prve dve noci su lumpovali do posle 4.Možda slušamo istu muziku. Ovi moji zlotvori su negde u okolini okretnice tramvaja na Banovom brdu. Možda dole u rupi na ex Lazarevačkom drumu, negde nizbrdo prema Čukaričkoj padini.
katamaran Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 Nisu isti. Dopire negde iz daljine i cuje se na celom potezu ispod Skupstine ka Dzordza Vasingtona. Jednu noc sam prosetao i nisam uspeo da utvrdim ni pravac odakle dopire.Prvu noc su pustali hitove devedesetih :ph34r:Sinoc sam jednog trenutka cuo nekog majmuna kako urla na mikrofon.
kapetanm Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 Iznajmljeni brodovi krstare Savom i Dunavom sa ludim žurkama - rođendani, punoletstva, dolasci, povratci.. zvuk ide nad vodom kilometrima i čuje se na neočekivanim mestima
katamaran Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 (edited) Ne verujem. Da moze da dobaci muzika sa reke culi bi se splavovi. Eventualno da kazes da dopire sa Dunava (slicna udaljenost kao do Save) al opet ne verujem. Plus bi brod morao da bude usidren jer koncert traje satima (bar prve dve noci) Ako bih provalio da je brod poceo bih da odvajam od uzine i da stedim za torpedo.Sa reke jedino ponekad u sred noci cujem brodsku sirenu ili je to mozda voz. U svakom slucaju mislim da su te sirene daleko jace od bilo koje muzike.Plus da je reka culo bi se mnogo cesce. Ovde je uglavnom tisina nocu kao da zivis na vrh planine™upravo se cuju cvrčci :) Edited July 27, 2013 by katamaran
darling Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 ne smem da kukam na buku, jer mi uvek ocitaju lekciju. ne znam da l bi ova masina resila moje probleme?! ima neko iskustva? ako u rijvuzima kazu da ponistava gradsku buku njujorka, dal mogu da racunam da ce me zastiti i od beogradske? http://www.amazon.com/Ecotones-Sound-Sleep-Machine-ASM1002/dp/B002SMJQT4/ref=cm_cr_pr_product_top(znam, nezahvalna sam, uvek mogu da se vratim na selo. :( )
aram Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 jeftinije ti da uznes oropaxa vrlo verovatno i efikasnije :D
Аврам Гојић Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 Samo treba paziti da se ne nose bas svake noci, jer mogu da izazovu zacepljenje uha koje se moze resiti kod kuce, ali nije bas lako.Uvek se moze otici i na selo, tamo nema buke
darling Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 jeftinije ti da uznes oropaxa vrlo verovatno i efikasnije :Del stvarno mislis da nisam probala? :)
aram Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 pa otkud znam :)ali poenta je u tome da sam vrlo skeptican prema elektronskom uredjaju koji ce, kao, da ponisti buku. najverovatnije je da ce da ti stvori sopstvenu buku od koje neces cuti spoljasnju, a to onda mozes i za manje od sto dolara...
Recommended Posts