Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

Meni suludo kako su tamo inače dodeljivani nazivi ulica, pa su ti mini tržni centri i piljarnice sigurno imali adresu neke od obližnjih ulica (Nehruova, Gandijeva, D. Vukasovića).Čak sumnjam da su sada na adresi "Japanska x" ili "Evropska x".

Posted

da mi je da vidim taj vrt ispraznjen i zatvoren

Posted

Po GUP-u, Zoo vrt je trebao biti izmešten u Ovču, pored jezera. Pričalo se o tome opet pre par godina a onda je krenula histerija odbrane sadašnjeg lokaliteta. Imaš na beobildu temu o tome ako te interesuju detalji.

Posted

meni nije jasno kako se onaj kamion danas onako prevrnuo. nadam se da je vozac dobro.

Posted

Aha.. Pa lako je tamo prevrnuti kamion, ima par levo-desnih krivina, ništa čudno ako je bio natovaren po Marfiju.

Posted

Ladno malocas covek na lokalnoj trafici odbio da mi da vocno pivo (2% alc) zato sto je proslo 10 :isuse:bem ti prohibiciju.Al srecom na sledecoij trafici naidjoh na coveka spremnog da prkosi sistemu.

Posted

Ja sam sinoc u 22.45h iz treceg pokusaja uspeo da kupim tomahavk jelena 2l (limenke ne moze, previse je rizicno?), po simbolicnoj ceni od 350din. na pitanje kako toliko, odgovor je bio hoces ili neces? posto mi se pilo pivo, a vise nije bilo u okruzenju trafika,radnji...dao sam jebenih 350din. i osecao sam se kao ponizeno govnojebem ti zemlju i ljude

Posted

Nego gde nestade ona Đilas-stajl crveno-plavo-zeleno-žuta-ljubičasta rasveta po Moskvi, Albaniji, skupštini, pošti?Kriza?Jedino je ostala ona beda od uništene fontane u Pionirskom parku da tako svetli.

Posted
Ja sam sinoc u 22.45h iz treceg pokusaja uspeo da kupim tomahavk jelena 2l (limenke ne moze, previse je rizicno?), po simbolicnoj ceni od 350din. na pitanje kako toliko, odgovor je bio hoces ili neces? posto mi se pilo pivo, a vise nije bilo u okruzenju trafika,radnji...dao sam jebenih 350din. i osecao sam se kao ponizeno govnojebem ti zemlju i ljude
Ne bi kupio ko njega pivo, ni tad, a ni u budućnosti!Zaobilazio bi mu radnju u širokom luku!U jednoj trafici prodaju pivo (verovatno i sve ostalo alkoholno) po sistemu - tip koji stoji van trafike uzme od mušterije pare (kaže mušteriji da ode iza trafike), ode do frižidera ili u trafiku uzme pivo, stavi ga u kesu i ode do mušterije koja je sada iza trafike ili par metara od same trafike. Kao da se kupuje "droga".
Posted
Jedan 30-godišnji muškarac nađen je mrtav jutros na travnjaku kod splavova na Starom sajmištu.
Medju privedenim su i pripadnici zandarmerije. Oni uglavnom i cine obezbedjenje nocnih klubova. Leglo kriminala i devijantnosti je nasa zandarmerija.comment-mobile.gif (Laki, 25. jul 2013 18:40)
Nisam primetio da je naš gradonačelnik i šef najjače opozicione stranke prokomentarisao ovaj događaj, možda sam nešto propustio.
Posted

Navodno je pretučen zbog neke devojke. Neki njegov ortak startovao neku ribu, ne znajući da je ona "nečija" od likova iz obezbeđenja i krenuli da ga biju, ovaj hteo da ga brani i ubiše ga, slomili mu vrat.