July 1, 201311 yr hvala na pojašnjenju. dobrodošao na forum.for d rekord, pretpostavili smo da je u pitanju namera. nismo se jasno odredili da je zla. -_-
July 1, 201311 yr Jos da dodam, meni bas bilo super to azahvalni. Ja sam doziveo kao oni koji i ne znaju sta je zahvalnost, tj ne daju ni pet para i o tome nemaju ni svest.
July 1, 201311 yr Niko nije spominjao zlu nameru. A samo postavljanje spomen table, je trud vredan svake pohvale.
July 2, 201311 yr Po završetku rekonstrukcije Ulica vojvode Stepe imaće šine po sredini, po jednu traku u oba smera i 350 parking mesta, čime će se kako je nedavno rekao gradski menadžer Aleksandar Bijelić, značajno poboljšati protok i tramvajskog i drumskog saobraćaja, ali i rešiti dugogodišnji problem parkiranja u ovoj ulici. Biće obnovljeno 3,4 kilometara ulice. http://www.danas.rs/danasrs/srbija/beograd/radovi_u_ulici_vojvode_stepe_od_jeseni.39.html?news_id=263551Ne razumem ovo za parking? 350 novih parking mesta? Ukupno?
July 4, 201311 yr PR sa svim opstim mestima, bez mrve kreativnosti. I jos ne odgovara na pitanje zasto?, ja to iz ovog spota ne vidim, osim onog "da su me ucili da volim Beograd".