Ryan Franco Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 hvala na pojašnjenju. dobrodošao na forum.for d rekord, pretpostavili smo da je u pitanju namera. nismo se jasno odredili da je zla. -_-
Hamlet Strašni Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 Jos da dodam, meni bas bilo super to azahvalni. Ja sam doziveo kao oni koji i ne znaju sta je zahvalnost, tj ne daju ni pet para i o tome nemaju ni svest.
Arkadija Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 Niko nije spominjao zlu nameru. A samo postavljanje spomen table, je trud vredan svake pohvale.
pacey defender Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Po završetku rekonstrukcije Ulica vojvode Stepe imaće šine po sredini, po jednu traku u oba smera i 350 parking mesta, čime će se kako je nedavno rekao gradski menadžer Aleksandar Bijelić, značajno poboljšati protok i tramvajskog i drumskog saobraćaja, ali i rešiti dugogodišnji problem parkiranja u ovoj ulici. Biće obnovljeno 3,4 kilometara ulice. http://www.danas.rs/danasrs/srbija/beograd/radovi_u_ulici_vojvode_stepe_od_jeseni.39.html?news_id=263551Ne razumem ovo za parking? 350 novih parking mesta? Ukupno?
Dr Arslanagić Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 kako mi je promakao ovaj brilijantni PR momenat?http://youtu.be/6y7icJKTVK0
beatakeshi Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Jedan od komentara na yt:Majku vam jebem parzitansku
Budja Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 PR sa svim opstim mestima, bez mrve kreativnosti. I jos ne odgovara na pitanje zasto?, ja to iz ovog spota ne vidim, osim onog "da su me ucili da volim Beograd".
Anonymous Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 a pa to je garant zika parking, nema nista sa uscaŽika pauk, a ne Žika parking.
yolo Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 ja volim da mislim pozitivno, za mene je on parking a ne pauk
Recommended Posts