Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted (edited)

Redovno vozim bicikl na stazi od 25. maja do Ade. I primetim da stoji metalna spomen tabla kod Startog Savskog mosta u čast Miladina Zarića koji je isti 1944. spasao od uništenja (čuvena epizoda iz Povratka otpisanih).Danas u čistoj dokolici stanem da pročitam šta je napisano i imam šta da vidim:17934223459878bc0414621b50eb3fbb43df7682.jpgPrvo sam mislila da je neki šaljivdžija dodao nalepnicu sa slovom a, ali ne, tako je odštampano :isuse:

Edited by Arkadija
Posted

Neki forumaš ima firmu za izradu spomen-tabli, nema drugog objašnjenja.

Posted

Evo su i azahvalni postavljacidsc04444-tmpd.jpg

Posted

Pa dobro, jel to neka fora koju samo mali krug odabranih razume ( njih šestorica na slici) ?

Posted

fora je da niko nije obnavljao tu spomen ploču jer je beoselo kontejner pun azahvalnih neonacista koji se stide svijetle antifašističke prošlosti.

Posted
jer je srbija (od Horgosa do Vranja) beoselo kontejner pun azahvalnih neonacista koji se stide svijetle antifašističke prošlosti.
Posted
fora je da niko nije obnavljao tu spomen ploču jer je beoselo kontejner pun azahvalnih neonacista koji se stide svijetle antifašističke prošlosti.
Ploča je u Beoselu/kontejneru postavljena relativno skoro, jer ne mogu daje se setim od prošle godine. Moj propust je što često tuda prođem, ali sam tek danas stala da pročitam tekst, inače bih cenjeni forum obavestila znatno ranije o ovoj azahvalnosti :lolol:
Posted

izgleda da je neko dobro istrolovao tablu...

Posted (edited)
moram da priynam da sam zbunjen ovim slovom viška.na beobuildu se može videti fotostorija postavljanja table.http://img19.imagesh...1/dsc0186uu.jpgbez a viškaznači da je neko dolepio a da bi ukazao na ovo o čemu hela priča?
Na ovoj slici se vidi a viska.dsc04444-tmpd.jpgRadio fotosop na onoj na imageshack?edit: izgleda da sam se istripovao. Cini mi se da ipak nema a viska ni na ovoj. Edited by katamaran
Posted

to je jedino logicno resenje...ili to, ili je neko savrseno nastampao jos jedno "a"

Posted

otkud znam. ja nisam. :Dotvorio sam je sa beobuild foruma. ovaj link gore koji sam ostavio.verovatno su onda oni sami.

Posted
Na ovoj slici se vidi a viska.dsc04444-tmpd.jpgRadio fotosop na onoj na imageshack?edit: izgleda da sam se istripovao. Cini mi se da ipak nema a viska ni na ovoj.
Izgleda da ipak ima "a" na ovoj.
Posted (edited)

Sigurno ima "a" viška, videla sam to juče svojim očima. Čak sam pipnula da proverim da nije naknadno dodato kao nalepnica. Jok, sve je lepo ravno i iz jednog komada.

Edited by Arkadija
Posted (edited)

Prijavio sam se samo da skrenem paznju da je u pitanju nenamerna slovna greska i da nema nikakve zle namere kako se iznad pominje. Momci su postavili samoinicijativno spomen plocu iz postovanja prema Miladinu Zaricu. Nazalost omakla im se slovna greska koju su po uocavanju prelepili ali je neki prolaznik skinuno prelepljeni deo na slovu "a"

Edited by duigor