Pontijak Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 A zasto uopste nesto tu graditi? Sta ja imam od te zgrade?da je to kriterijum, sta ti (ja, osoba iks, osoba ipslilon itd) ima od neke zgrade, pa beograd bi imao ukupno 12 zgrada i tesko da bi imao status grada :D
Hella Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 čujem da se sutra očekuje organizaciona katastrofa povodom red bul flugtaga na ciganliji. ide li neko i čega se valja pribojavati?
bergasa19 Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 da je to kriterijum, sta ti (ja, osoba iks, osoba ipslilon itd) ima od neke zgrade, pa beograd bi imao ukupno 12 zgrada i tesko da bi imao status grada :DDozvolices da nije isto na nekoj ledini i na obroncima Kalemegdana. Ne vidim ni jedan razlog zasto bi se na tom javnom prostoru napravio kompleks zgradurina.
Аврам Гојић Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 čujem da se sutra očekuje organizaciona katastrofa povodom red bul flugtaga na ciganliji. ide li neko i čega se valja pribojavati?guzve na betonskim tribinama. da idem sa malji deca, obezbedio bih dvogled ili jos bolje dva, i gledao iz pozicije u kojoj necu morati da se brinem o nekontrolisanom pokretu mase.
gospa buba Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 guzve na betonskim tribinama. da idem sa malji deca, obezbedio bih dvogled ili jos bolje dva, i gledao iz pozicije u kojoj necu morati da se brinem o nekontrolisanom pokretu mase.dabovicu, bob te poziveo za ovu ideju :Hail:slutim da ce doci do izvesnog pritiska na roditeljske jedinice, da se prisustvuje ovoj svechanosti <_<
gospa buba Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 Dozvolices da nije isto na nekoj ledini i na obroncima Kalemegdana. Ne vidim ni jedan razlog zasto bi se na tom javnom prostoru napravio kompleks zgradurina.jedini kriterijum, podoban modernom dobu, a koji moze da ima smisla, jeste da se ne rastrese kulturno nasledje usled drndanja po gradilishtu. za sve ostalo smo svi vec babe i dede, vremenom pregazene.i ja sam se pitala sta ja imam od grdosije na ushcu, koje je bilo jedno divno nenanseljeno mesto. sad ne moze da se zivi od naroda, a ja i dalje nemam nishta od toga. pitanje sta ja imam od toga ne odgovara ovoj vrsti kapitalizma, mozda nekoj drugoj. ali to smo si sami krivi, izabrali smo ovaj put i eto nam ga sad
bergasa19 Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 Pa da. Otece jos jedan javni prostor i sad bi trebao da se udubljujem u arhitektonska resenja.
Аврам Гојић Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 (edited) dabovicu, bob te poziveo za ovu ideju :Hail:slutim da ce doci do izvesnog pritiska na roditeljske jedinice, da se prisustvuje ovoj svechanosti <_<ne volim dogadjaje koji se organizuju prvi put u rizicnom ambijentu. tj meni je svejedno jer se snalazim u rulji i navikao sam na to, ali sve sto ukljucuje nepremostivu prepreku (voda), heterogen profil (betonske stepenice), mnogo ljudi (rulja) i X faktore (padobranci...secam se da je 1998. godine policijski padobranac uleteo u masu, mucenika malo odneo vetar) zahteva i dobro obezbedjenje i organizaciju. Edited June 21, 2013 by Marko M. Dabovic
gospa buba Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 Pa da. Otece jos jedan javni prostor i sad bi trebao da se udubljujem u arhitektonska resenja.u ovom trenutku, to (i sve ostalo) su nezaustavljive stvari. na zalost.meni kad je teshko ja se setim plastichnih terazija. i sve mi dodje na svoje mesto.
Skyhighatrist Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 meni kad je teshko ja se setim plastichnih terazija. i sve mi dodje na svoje mesto.
katamaran Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 Jesu li i ranijih godina zatvarali gornji deo Kalemegdana zbog jebenih koncerata? Za proslu godinu znam ali ne secam se te divne prakse od ranije.
katamaran Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 (edited) Smaraci. Ne secam se toga od ranije ali sam tek prosle godine poceo ponovo cesce da idem na Kalis.Sad tek vidim da me je Bajaga zajebao za danasnje pivce kod Pobednika. Edited June 22, 2013 by katamaran
Recommended Posts