Pontijak Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 mrcvarice ga sve dok vecina gradjana na svojoj kozi ne oseti makar malo kako izgleda pridavljen grad, treba stvoriti odgovajuce raspolozenje biraca
đorđe geprat Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 Gradanačelnik Beograda Dragan Đilas saopštio je danas da Republika nije uplatila 100 miliona dinara Gradu, zbog čega su dovedene u pitanje isplate za razna davanja na gradskom nivou."Mi odgovaramo zbog tih 2.654 dinara, Beograd danas zbog toga nema 100 miliona i zato ne može da ispalti nakandu za trudnice, za gradski prevoz i razna druga davanja", rekao je gradonačelnik. ali je imao 10 miliona da uplati ekipi sa crveno/belim gaćicama i kapicama. produžavanje ugovora vaterpolista je bitnije od isplate naknada trudnicama. neka se nosi.
Filipenko Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 Vučić kažnjava Đilasa zbog pomoći Crvenoj zvezdi! :D
Frank Pembleton Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 Gledao sam snimak, i potpuno je delovao sludjeno...
yolo Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 Samo da porucim gospodinu Draganu Djilasu da ga licno duzim za 700 dinara koliko je taksista koji nekaznjeno ordinira oko z.stanice ukrao mom prijatelju danas, naplativsi mu voznju odatle do Molerove 1000 dinara. Stranac nije duzan da zna kolike su cene u Beogradu, sto ne znaci da svaki saban iz Djilasovog sinjela moze da ga pokrade. Izgleda da jedino kada neka od kradonacelnikovih zena ili ljubavnica prodje slicno bude pokusaj da se banda dovede u red, pa opet nikom nista....
le petit nicolas Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 da si mu pravi prijatelj, upozorio bi ga unapred :P, a ne sad - kriv đilas! pa, kad bi on svima plaćao odšete spao bi na prosjački štap. a to već ne bi mogao da dozvoli sebi jer ako želi dobiti, ne sme izgubiti.poz
pacey defender Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 http://peckopivo.com/2013/06/o-bahatosti-i-sistemu-koji-to-podrzava/
đorđe geprat Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 šta da se radi?10 inspektora na 1500 vozila i 6000 taksista je malo. u drugim "oblastima" isto tako ih je malo. da grad zaposli nezaposlene, kvalifikovane naravno, kao inspektore sa različitim nadležnostima. bilo bi dobro ali (čuveno "ali") trebalo bi ih toliko da svaki srbin ima nad glavom jednog inspektora (ili policajca). onada bi svi kukali kako je previše ljudi u državnoj službi/na teretu budžeta/.......ostaje jedino ono da se mozak turi u glavu i ne dozvoli da budeš zajeban. i, ako imaš muda i vremena za teranje postupka isteraš pravdu.za gazu: neukusno i nepotrebno pljuvanje po đilasu.
Аврам Гојић Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 koliko sam shvatio resenje, za zavrsetak postupka treba ti vremeplov, kojim bi se osciloskopovao u trenutak prestupa zajedno sa imspektorom.
đorđe geprat Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 imajući u vidu da živimo u državi koja nije država, u kojoj niko nikog ne jebe ali istovremeno isvi jebu sve ostaje ti jedino da gledaš svoja posla i ne trošiš život bez veze i da se mozak turi u glavu i ne dozvoli da budeš zajeban. i a, ako imaš muda i vremena za teranje postupka isteru isteruješ pravdu.
katamaran Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 (edited) Da nema neko slucajno ovu sliku u vecoj rezoluciji?edit: nema vezegoogle image search se iznenadjujuce dobro pokazao :)http://imageshack.us...evrosimaco.jpg/Nusiceva nekad isla skroz do hotela Moskva :) Edited June 12, 2013 by katamaran
palikaris Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 (edited) Cini mi se da to nije nusiceva uopste, ovo je slikano sa zadnje strane skupstine. Sa druge se vidi pionirski park pa iza njega stari dvor. Ovo je vlajkoviceva il tako neka.Edit: palmoticeva definitivno.Edit 2: glup sam, sad tek vidim nisicevu gore desno. Gledam na telefonu pa ne vidim lepo. Edited June 12, 2013 by palikaris
katamaran Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 (edited) Nusiceva milion posto. Taj kraj znam u dusu :)Palmoticeva je ova skroz levo.Nema zgrade radio Beograda sto ce reci da je ona izgradjena posle 1930 Edited June 12, 2013 by katamaran
MancMellow Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 (edited) Jeste Nušićeva, u gornjoj desnoj četvrtini, i jeste išla do Moskve tj do Terazija. Šta je ovo, '35-6-ta? Edited June 12, 2013 by MancMellow
Recommended Posts