barrcode Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 svež video kao dokaz da će biti u roku :) :http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=hGYDpxpK7QE
Tihajeza Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 Da li neko zna - da li je popravljen lanac kojim se podiže Yugo u parku fizike na Adi?Pre dve nedelje sam prolazila i lanac je bio otkačen.
Kampokei Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 A super mi je kako gradonacelnik prica o kulama od 28 spratova, kao da su to neke nemani koje ce da gutaju prolaznike...http://www.youtube.com/watch?v=tjK-NMNXmqY&feature=player_embedded
Tihajeza Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 A super mi je kako gradonacelnik prica o kulama od 28 spratova, kao da su to neke nemani koje ce da gutaju prolaznike...kule od 28 spratova jesu nemani i trajno menjaju (i širu) lokaciju na koju se postave. lepo čovek kaže - postoji struka koja pravi generalni, pa po njemu detaljni plan.struka je rekla "ne", a ostali imaju pravo da se ljute.
Аврам Гојић Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 i ja hteo da se stavim na stranu naseg gradonacelnika, ali ne vredi kad je zagovnao sa ovim "ja da pogledam". pa jel si inzenjer ili urbanista?
Filipenko Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 Živo me zanima na koji bi to način 2 kule po 28 spratova ugrozile taj kraj. Pa to bi bilo idealno za Zemunce i kraj Novog Beograda koji ide ka Retenziji. Naravno da Novi Beograd i Zemun treba razvijati u tom delu gde se spajaju. Ne, najbolje da se grade neki imaginarno-ultraposećeni šoping centri po autokomandama.
Аврам Гојић Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 probaj da zamislis vedutu Zemuna sa dve kule koje nadvisuju kulu Sibinjanin Janka. groteskno.
Dr Arslanagić Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 I Novi Beograd i Zemun su trajno i nepovratno razjebani kao arhitektonske celine tako da suštinski ne vidim problem da se bilo šta gradi.
badenac Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 Zemun ne treba da bude deo Beograda.to je grad koji postoji vrlo dugo te zbog toga ima sopstveni duh i ritam zivota koji se razlikuje od beogradskog ali i od onog koji se nalazi izmedju(zalosno mesto zvano N. Beograd.)Nisam Zemunac,ali ljudi u Zemuni bi valjalo da razmisle da li da ostanu samo opstina ili da pokusaju da za svoje mesto izbore status grada.Zemin ima svoje potencijale i tradiciju u industriji,blizu je izvora hrane,tu je i turizam koji je sada simbolican.Naravno,prvo je potrebno komunalno uredjenje,osvezenje Glavne ulice,reafirmacija zemunskog parka kod gimnazija ali i ostalih starih delova koji nisu kej niti Gardos.Tu je i problem radkalske gradnje koja je unazadala kraj oko Prvomajske ulice,Cukovac i Kalvariju.Tu je i Bezanija i splavovi koji su oteli Dunav...Zemun ima i jedan neotkriven biser-Laudonov sanac.No,o svemu ovome ne treba da odlucuje niko drugi do Zemunaca. A hotel Jugoslavija,koji ima ,uz Metropol,najbolji polozaj je velika sramota i dokaz "urbanosti" "velikogradajana" koji Beogradom vladaju vec decenijama.
Аврам Гојић Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 meni je super da neko ko iz posta u post insistira na nekakvoj hoch kulturi bude bas toliko nepismen da ne ume da sastavi nijednu citljivu recenicu,
boshoku Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 "idem do grada", moja favorit-fraza zemunacarealno, i idu
Recommended Posts