basketas Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 Jel to poskupeo Infostan?Danas stigao racun od 1290rsd a za 5 godina koliko sam u ovom stanu najvisi racun je bio 930?Na novom racun npr. kanalizacija 260 a do sada je bila 110?
katamaran Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 (edited) Sta bih ja dao za infostan od 1290 :(Mislim da je kod mene racun za vodu daleko veci od toga :ph34r:edit: hladna voda - 1810, kanalizacija 732Lopovi Edited May 14, 2013 by katamaran
basketas Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 (edited) Razgovarao sam sa stanarima,ni njima nije jasno zasto su uvecani racuni a trazio sam vest o poskupljenju usluga i ni slova o tome pa ce neko sutra da se proseta do poslovnice da nam razjasne. Edited May 14, 2013 by basketas
Verterdegete Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 Joj, jes ovaj Knezevac crn za vracati se nocu...
darling Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 (edited) dal neko moze da me ubedi da je normalno da se zbog, za sada 2 koncerta u pet dana, a ko zna koliko buducih, na najmanje 12 sati izmesta saobracaj teskih vozila iz oko kalemegdana u uz-i-niz tadeusa i parisku? dal organizatori koncerta plate gradu za povecani nivo zagadjenja, buke, vanredno angazovanje saobracajne policije? zasto mi sto nismo ljubitelji muzike moramo da trpimo sto neko oce da se provede i zaradi? sto ne idu na mesta predvidjena za koncerte? Edited May 28, 2013 by darling
Аврам Гојић Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 (edited) mogu ja da ti objasnim.1) osiguravajuca kuca turneje "Grin deja" ne bi odobrila odrzavanje koncerta da lokacija Donji grad nema adekvatnu infrastrukturu i sve potrebne dozvole za odrzavanje koncerta, to se zove liability. tako da - to je mesto, de jure i de fakto, predvidjeno za koncerte2) policija u opisu posla ima obezbedjenje javnih skupova i niko ne treba da ih dodatno placa za to3) izdrzace Beograd ta teska vozila i to malo dodatne buke, a ne postoji nikakav cenovnik koji bi regulisao placanje gradu zbog dodatnog niva buke (koja nije nepodnosljiva, jer je izvor buke zaklonjen u odnosu na najblize stambene zgrade na Dorcolu, i udaljen vise stotina metara).ja, recimo, ne mogu da shvatim da neko oseca potrebu da se buni protiv odrzavanja letnjih koncerata u metropoli. predlazem ti da pokrenes javnu inicijativu za ukidanje i ogranicavanje takvih dogadjaja, ne sumnjam da ce se odazvati veliki broj ljudi. Edited May 28, 2013 by Marko M. Dabovic
Mr.Mxyzptlk Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 i u narednim danima ce biti izmestanje zbog mikser festivala
darling Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 ja, recimo, ne mogu da shvatim da neko oseca potrebu da se buni protiv odrzavanja letnjih koncerata u metropoli. predlazem ti da pokrenes javnu inicijativu za ukidanje i ogranicavanje takvih dogadjaja, ne sumnjam da ce se odazvati veliki broj ljudi.hvala na ideji :)ako si se ti lepo sinoc proveo na koncertu, nije mi zao sto se nisam naspavala.
Аврам Гојић Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 ako si se ti lepo sinoc proveo na koncertu, nije mi zao sto se nisam naspavala.to je duh!
MayDay Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 ja, recimo, ne mogu da shvatim da neko oseca potrebu da se buni protiv odrzavanja letnjih koncerata u metropoli. predlazem ti da pokrenes javnu inicijativu za ukidanje i ogranicavanje takvih dogadjaja, ne sumnjam da ce se odazvati veliki broj ljudi.Ja zaista mislim da je jedan od razloga zbog kojih su se sela ukrupnila u gradove i to da bi se iskoristile economies of scale i za zabavni sadržaj. U Parizu kome je do mira i tišine živi van Periferika.
Pontijak Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 koliko sam shvatio problem je teretni saobracaj kroz tadeusa i parisku ulicu a ne odrzavanje koncerta. iskreno, sasvim je suludo dozvoljavati saobracaj teskim teretnim kamionima kroz te ulice a opet bi bilo isto tako suludo da se odvija teski teretni saobracaj ispod kalemegdana u vreme odrzavanja koncerta jer bi sugurno bilo zrtava zbog velike cirkulacije ljudi u to vreme. jedino pravo resenje je izmestanje teskog teretnog saobracaja iz centra grada i to ne samo za vreme koncerata nego zauvek. ne znam kako je parizu, da li i tamo starim gadskim jezgrima tutnje teske kamioncine danju i nocu?
barrcode Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 jedino pravo resenje je izmestanje teskog teretnog saobracaja iz centra grada i to ne samo za vreme koncerata nego zauvek.jesen sledeće godine ... konačno. :)
Pontijak Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 reci mi da se ne salis nego da je to ozbiljno :) istina, licno nisam pogodjen ni teretnim saobracajem (da, iselio sam se sa dorcola pretproslog leta) ali to ne znaci da nisam pogodjen kao gradjanin tim devastiranjem grada i sa teskim teretnim saobracajem 24 casa dnevno
barrcode Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 jesen 2014., završetak mosta zemun - borča na koji će biti preusmeren teretni saobraćaj preko Dunava.
Recommended Posts