Takeshi Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 kako da kazem, to mu dodje zubarska i advokatska verzija verskih tajni, oce burzuji da glume svestenike. nema tu bas nikakve misterije.meni je i ta njihova teatralnost sa simbolima, lozama, titulama, lentama... pomalo smesna. rotarijanci su mnogo normalnija varijanta.ovo sa cesmom je okej, piramida u knezu me zbunjuje.
fonTelefon Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 nema dokaza da je piramida ispred SANU masonsko delo, mislim da je oblik samo koincidencija.sto se tice cesme, verujem da nema posebne simbolike u tome (osim one elementarne: obilje koje izvire iz kamena koji je osnova masonskog rada) vec je u pitanju obicna javna filantropija, kakva predstavlja obavezu za sve masonske loze.masoni inace nisu tajna organizacija nigde osim tamo gde usled zakonskih progona moraju da se kriju. nisu, doduse, ni sasvim javna, jer braca mogu da traze da njihova afilijacija lozi ostane tajna do smrti. na Zapadu masoni imaju velike hramove koje je ponekad moguce posetiti, pod odredjenim uslovima, i ako nisi clan loze. imaju i ulicne procesije sa nosenjem simbola itd.kako da kazem, to mu dodje zubarska i advokatska verzija verskih tajni, oce burzuji da glume svestenike. nema tu bas nikakve misterije.Jbg kad su u Srbiji Tajo i Miki Rubiroza masoni.
Аврам Гојић Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 a gde je drugacije? seti se da je Bojsi iz "Mucki" ugledan clan masonske loze
kapetanm Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Ahahahaha kad vidim ko je funkcioner, mokri brat mog burazera
Кристофер Лумумбо Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 (edited) meni je i ta njihova teatralnost sa simbolima, lozama, titulama, lentama... pomalo smesna. rotarijanci su mnogo normalnija varijanta.ovo sa cesmom je okej, piramida u knezu me zbunjuje.zika sarenica je rotarijanac :D rotarijanci su organizacija koja sluzi da se ljudi jednom nedeljno nadju, krkaju, piju i povremeno organizuju neke humanitarne akcije. Edited May 12, 2013 by kojot
eye of the beholder Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 zika sarenica je rotarijanac :D rotarijanci su organizacija koja sluzi da se ljudi jednom nedeljno nadju, krkaju, piju i povremeno organizuju neke humanitarne akcije.i to bez žena!
Töölönlahti Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Naravno da ima, bilo bi jako glupo da organizacija koja zastupa ravnopravnost ne prima žene, zar ne?
Кристофер Лумумбо Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 ?Mislim da ima zenskih clanovaimaju zenske clanove
eye of the beholder Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Naravno da imaju...loše sam se izrazio, skupljaju se bez svojih bračnih partnera!
gospa buba Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 (edited) meni je i ta njihova teatralnost sa simbolima, lozama, titulama, lentama... pomalo smesna. rotarijanci su mnogo normalnija varijanta...lele, kako li su onda nenormalni ovi prvi, ako su rotari normalniji :rolf:upoznala 1 ekipu. to je takav olupani skup egomanijaka, da se ne da opisati. uzasno sam se muchila da shvatim koja je svrha njihovog postojanja, osim, ajde, tog periodichno-humanitarnog. malogradjanska paljevina, svi odreda Edited May 13, 2013 by thermal bug
Аврам Гојић Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 nezavisno od malogradjanskog paljenja, masoni su nesto kao ovaj forum. skup ljudi koji se druze i zavrsavaju stvari jedni drugima
gospa buba Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 nezavisno od malogradjanskog paljenja, masoni su nesto kao ovaj forum. skup ljudi koji se druze i zavrsavaju stvari jedni drugimatako je! krajnje je vreme da pochnemo da ishtemo poshtovanje za vreme koje provodimo ovde. nismo mi bezveze neki ^_^
Frank Pembleton Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 nezavisno od malogradjanskog paljenja, masoni su nesto kao ovaj forum. skup ljudi koji se druze i zavrsavaju stvari jedni drugima E jel mozes da mi zavrsis nesto?
Аврам Гојић Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 nemam kombinaciju trenutno...pusio sam neku dobru pre neki dan ali u gostima
Recommended Posts