Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

Ima jedan crtani gde jednom kad udjes na petlju vise ne mozes da izadjes.

Posted

jedva čekam da krenem biciklom po toj petlji, majke mi deluje mi ko rešavanje rubikove kocke

Posted

Cini vam se, nije nista komplikovanija od mostara.

Posted
jedva čekam da krenem biciklom po toj petlji, majke mideluje mi ko rešavanje rubikove kocke
misliš da su mislili na (nas) bicikliste?
Posted

eh, maldost ludost... tako sam se ja (par puta) uključivao na Gazelu, ništa trotoar, ništa tramvajske šine - samo autoput...

Posted

a dobro, gazela je autoputne kršim ja zakon :sleep:

Posted

Skupoce ce grad kostati Djik i njegovo igranje sa Ciganima.

Posted

BG grafit (vec bivsi)06042013781.jpg

Posted

Bergasa svratio do Rome i isprobavao autolak na nekom zidu u Vojvođanskoj? :unsure:

Posted
kada je taksista hteo da se ubaci
quelle surprise
Posted

nova cesma na cvetnom trgu je zvanicno poklon masona i slobodnih zidara (je l' su oni bili i izvodjaci? :happy: ).zar to nije kao tajna organizacija? kakva je simbolika vode koja izlazi iz kamena?nasao sam cak i stranicu regularne velike loze srbije ... svidjaju mi se titule: veoma uvazeni zamenik velikog majstora, veoma uvazeni veliki kancelar... je l' bese i ona piramidica na sred knez mihajlove, ispred sanu, njihov znak?

Posted (edited)

nema dokaza da je piramida ispred SANU masonsko delo, mislim da je oblik samo koincidencija.sto se tice cesme, verujem da nema posebne simbolike u tome (osim one elementarne: obilje koje izvire iz kamena koji je osnova masonskog rada) vec je u pitanju obicna javna filantropija, kakva predstavlja obavezu za sve masonske loze.masoni inace nisu tajna organizacija nigde osim tamo gde usled zakonskih progona moraju da se kriju. nisu, doduse, ni sasvim javna, jer braca mogu da traze da njihova afilijacija lozi ostane tajna do smrti. na Zapadu masoni imaju velike hramove koje je ponekad moguce posetiti, pod odredjenim uslovima, i ako nisi clan loze. imaju i ulicne procesije sa nosenjem simbola itd.kako da kazem, to mu dodje zubarska i advokatska verzija verskih tajni, oce burzuji da glume svestenike. nema tu bas nikakve misterije.

Edited by Marko M. Dabovic