Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

Ponosan sam što se i od mojih para finansirao ovaj grandiozni projekat, a pogotovo mi je drago što se sam Boris prihvatio tog mukotrpnog posla.

Posted
Astronauti sa Međunarodne kosmičke stanice (ISS) "Mir" napravili su za nas spektakularnu fotografiju Beograda sa visine od oko 340 kilometara.v282739p0.jpg
kakva razlika između vode u Savskom jezeru i vode u Savi.mast i vnago vs. voda.
Posted

pre bih rekao da je to prvi prolecni mulj i blato koje je doslo sa povecanjem nivoa save i dunava.slikano je pocetkom marta i koincidira sa ovim uobicajenim fenomenom nasih dragih reka.

Posted

verovatno jeste ali ja nisam mogao da verujem da u samom centru beograda, izmedju brankovog i zeleznickog mosta, ispustaju govna u reku. pa jbt, ono je dno dna. setas onim kejom ispod mosta ili sedis na klupici, i posmatras kako govna pice ka dunavu.

Posted

Topčiderka je reka govana i lož ulja.

Posted

E pa vidiš to je staaaari Beograd.

Posted
Ko su ovi ljudi ispred skupštine?
"Ustavom da se zabrani GMO"Jbt, meni se taj GMO nije dopadao, ali što se više dernjaju oko njega za zabranu i kada vidim ko se dernja, sve mi više deluje kao dobra stvar.
Posted

Plus jedanПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

Posted
"Važno je da u borbi protiv GMO ne prođe ideja da se srpsko tržište otvori za prodaju GMO hrane, jer tada je priča gotova", upozorio je proslavljeni srpski reditelj Emir Kusturica koji je podržao današnji protest.On je naveo da je genetski modifikovana hrana deo "svetskog zlog koncepta koji vodi računa o istrebljenju, a ne unapređenju života". Kada je Mokra Gora u pitanju, Kusturica smatra da su se na njenom primeru sudarile dve ideje - civilizacije i anticivilizacije.Na Morkoj Gori je za sedam godina zabeležen najveći prirast stanovništva u Srbiji, istakao je on, podsetivši da je, kada je on počeo da gradi svoje stanište, i uz njega park prirode, svaki razred u Morkoj Gori pohađao po jedan đak.Malo po malo, došlo se do toga da Mokra Gora danas ima najveći prirast od svih malih regija u Srbiji, istakao je Kusturica."To su mali rezultati koji mogu da budu veliki ako se ne desi da preporuka da jedemo niklovani paradajz prođe", podvukao je Kusturica.
kakav je car ovaj kusturica. podrzao protest, a medijsku paznju iskoristio da isprica kakav je on car i sta je sve on uradio. :lol:
Posted

Obratiti pažnju i na

Aleksić je takođe rekao da bi trebalo da raskinuti sporazum Partnerstvo za mir sa NATO, jer avioni zapadne vojne alijanse preleću Srbiju, ostavljajući za sobom na nebu trag hemijskih supstanci."Upravo na osnovu tog sporazuma je stanovništvo Srbije gotovo svakodnevno zaprašivanjem iz aviona izloženo radiološko-hemijsko-biološkim otrovima", rekao je Aleksić.
:isuse:
Posted
kakav je car ovaj kusturica. podrzao protest, a medijsku paznju iskoristio da isprica kakav je on car i sta je sve on uradio. :lol:
sa naglaskom kako je doprineo natalitetu :naughty:
Posted

Zezajte se vi ali ovo je dokaz da zamisli koje se mogu tretirati kao klinicki simptom (pokazes oblak i kazes da je to otrov koji izlazi iz aviona poslatog od strane svetske vlade sa ciljem da te otruje, aj da se ne zajebavamo, to je paranoidno rasudjivanje) ulaze u mejnstrim. To su ozbiljne stvari.

Posted

Te stvari ulaze u mejnstrim već mnooogo dugo; zapravo, ludilo se primilo i sada se ovakve stvari ređaju kao na traci kao dokaz u prilog inicijalnim tezama. Jebiga. Spasa nam nema, propasti hoćemo.