Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

ima praking sa desne strane doduše nevelik ali je parking

Posted

pa cela ulica bude u parkiranim vozilima kad su zadušnice, i opet ne mogu svi da se parkiraju

Posted

Novi računi, novo nerviranje:

Za površinu od 53kvm:Infostan CG u novembru 2011. je bilo 4.106 rsd.Na računu za decembar 2011. je 4.414 rsd i toliko je sve do oktobra 2012.Poslednji račun, CG je 5,231 rsd.
Danas: 5,492rsd. Svega 4 meseca od prethodnog poskupljenja.I naravno, lelekom, pre 2 meseca su zaboravili da mi pošalju račun, zatim ugasili fixni (koji ne koristim), i sad dodali stavku 195rsd za pomovno uključivanje linije. Na računu je navedeno kao 'ostale usluge'. Niti je usluga, niti jedan klik dugmetom vredi 200rsd. :isuse: Obzirom da sam matorima instalirao skype, red bi bilo otkazati harač lelekomu.
Posted

tja, kada smo o poskupljenjima. makar samo u najavi i nazvanih "promena tarifnog sistema".to, kada je EPS u pitanju znači da se odnos niže i više tarife menja sa 1:4 na 1:3 pa jeftina struja poskupljuje, da se odnos zelene i plave tarife menja sa 1:1,5 na 1:2 pa plava tarifa poskupljuje, odnos plave i crvene je već 1:2 ali se plafon za plavu spušta sa 1600 kWh na 1200 kWh pa ono preko 1200 kWh poskupljuje.suma sumarum moja januarska potrošnja od 1564 kWh plaćena je 10117 dinara. ovim izmenama ista potrošnja skače na 16574 dinara. poskupljenje od 64%. ako dodate i najavljeno poskupljenje od 10% (pretpostavljam bazne cene od 5,01 din skuplje zelene tarife), moj račun skače na 18231 dinar.probajte sa sopstvenim računima.

Posted

kao što rekoh, svi ste vi ludi, samo sam ja normalan.

BG: Raste broj duševno obolelihIzvor: Tanjug subota 16.03.2013. U zdravstvenim kartonima radno aktivnih Beograđana najčešće su dijagnoze kardio-vaskularnih i cerebro-vaskularnih bolesti, a među pet vodećih oboljenja su i duševni poremećaji izazvani stresom.http://www.b92.net/zdravlje/vesti.php?yyyy=2013&mm=03&nav_id=695808
Posted

pa ko pored tebe ne poludi stvarno nije normalan

Posted

ceo život ja se spremam da u tu fotelju sednem...:lol:

Posted (edited)

Astronauti sa Međunarodne kosmičke stanice (ISS) "Mir" napravili su za nas spektakularnu fotografiju Beograda sa visine od oko 340 kilometara.v282739p0.jpgSava i Dunav uopste nisu fotogenicni. Ada je mnogo lepse ispala.

Edited by katamaran
Posted

kojim gradskim prevozom se najlakše stiže od zelenjaka do kineske ambasade (konzulata) u augusta cesarca?

Posted (edited)

čekiraj plan plus i opciju najkraći putradi perfektnomislim, pomogao bih ti lično ali ćeš mnogo preciznije i brže dobiti info ako ga isprobaš odmah

Edited by McCabe
Posted
Astronauti sa Međunarodne kosmičke stanice (ISS) "Mir" napravili su za nas spektakularnu fotografiju Beograda sa visine od oko 340 kilometara.v282739p0.jpgSava i Dunav uopste nisu fotogenicni. Ada je mnogo lepse ispala.
:)beograd, sponzori i malagurski
Posted

U ovo godišnje doba Beograd iz sveira izgleda kao Kabul, pu-pu.