Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted
mislim da su autori i mog omiljenog bg grafita "rusi i srbi po duhovnosti vodeći u evropi".
:lol: :Hail:jako! gde je taj grafit?
Posted

danas sam na TV video prilog o donatorskoj konfernciji za prikupljanje para za rešavanje problema izbeglica na balkanu. šef kancelarije za izbeglice u srbiji je izjavio da će deo para odvojenih za srbiju biti uložen u kupovinu 2000 seoskih domaćinstava. ostalo ide na izgradnju kuća i davanje bespovratnih iznosa za poboljšanje uslova življenja.sve najbolje.PS: nadam se da će one glupave kulise na novom beogradu biti uklonjene.

Posted
:lol: :Hail:jako! gde je taj grafit?
negde oko novog merkatora, ne mogu da se setim, ima ih vishe. 90% da je blok 33, tu su meherbabisti snazno harali :lolol:
Posted

da da ima ih jako punoja sam ovaj moj video na jednoj od dve univerzitetske zgrade preko puta merkatora novog.

Posted

jes, ima i tamo. to se tachno prelio talas iz trijestrojke. sva obojica meherbabista ^_^

Posted

Koliko ~ treba kolima od centra grada do Bezanijskog groblja? Polazna tacka npr 29. novembar - Ekonomska skola? 20 minuta?

Posted

Otprilike tako nesto, osim ako se ne ide u spicu, onda moze da se oduzi. Kad su zadusnice guzva je prilicna, narocito za parkiranje.

Posted

Hvala nera.

Posted

voditi računa i da za zadušnice nigde nema mesta za parkirati. Gužva bude nezamisliva. Pokušajte ako vam je blizu grobno mesto koje se posećuje da odete na donji ulaz

Posted

na bezanijsko se ulazi kolima.

Posted

Za onoliko groblje dosta je mali parking, i danas je bio skoro pun.

Posted
ne ulazi se kada su zadušnice
Posted
Odakle ti to?Može na moljakanje i to do određenih sati.Za zadušnice nikako to je kolaps.Ćaletu mi je godišnjica već me vata nervoza od ludnice!Send from WC šolja by BVK