Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted (edited)
sutra, tj. veceras u novinama, karanje Djilasa zbog toga sto je bukvalno bacio 67 miliona dinara na repliku Terazija na Novom Beogradu.
:thumbup:valjda će uskoro i da sklone to ruglo i da nam vrate prodavnicu mešovite robe na otvorenom.@mccabe, a ko su ti ljudi, ta voda i meherbaba i slično ? Edited by Lezilebovich
Posted
sutra, tj. veceras u novinama, karanje Djilasa zbog toga sto je bukvalno bacio 62 miliona dinara na repliku Terazija na Novom Beogradu.
fala pjenisu, ono je ruglo i nicemu ne sluzi.
Posted
sutra, tj. veceras u novinama, karanje Djilasa zbog toga sto je bukvalno bacio 62 miliona dinara na repliku Terazija na Novom Beogradu.
Stedeo je gradski budzet, odgovoran gradonacelnik, ali mogu da se slikaju sveze vencani u originalnoj replici necega sto postoji na 1 km vazdusne linije. Samo sto nema tramvaja na "pravim Terazijama" jbg.
Posted
@mccabe, a ko su ti ljudi, ta voda i meherbaba i slično ?
pojma nemam. ali imaju neke sulude grafite koje sam viđao po fontani i oko merkatora. svi su sa sličnom terminologijom.i ovo je treći grafit beogradizacije koji su im usrali. :D verovatno ih smatraju nekrstima. mislim da su autori i mog omiljenog bg grafita "rusi i srbi po duhovnosti vodeći u evropi".
Posted

pa jel bilo nešto u medijima?

Posted

Jeste, u Našim novinama. Ali realno, jebe mu se.

Posted

a zar nisu Naše novine i njegove, bilo i u Kuriu

Posted

možda sam i pomešao :huh:mada, prilično sam ubeđen

Posted (edited)

Naše novine nisam gledao, u Kuriru bilo

Edited by kud u maglu Simovicu
Posted

Šta su "Naše novine", čije je to?

Posted
Ja još nikog nisam video da čita to...Send from WC šolja by BVK
Posted
sutra, tj. veceras u novinama, karanje Djilasa zbog toga sto je bukvalno bacio 67 miliona dinara na repliku Terazija na Novom Beogradu.
Ja još nikog nisam video da čita to...
Uzeo ih juce prvi put [nisam znao ni da postoje] zahvaljujuci Dabovicevoj reklami tj. pogledao svake na trafici dok nisam provalio da su "Nase" u pitanju. Gl. i odg. urednik je Antonije Kovacevic. Kritika Djilasa je manje uperena na trosenje novca za kulise objekta udaljenog par kilometara, za potrebe necijeg filma, a vise na to sto se iste kulise na kraju nisu koristile za potrebe filma i sto taj sjajni objekat nije u potpunosti iskoriscen.
Posted

"Glavni i odgovorni urednik Naših novina je Antonije Kovačević, nekadašnji urednik internet portala Telegraf, a savetnik glavnog urednika je Đoko Kesić koji je ranije vodio redakciju Kurira i Pressa."jos jedan govnoidni list na trzistu stampe sto ne znaci da lazne terazije nisu tezak i besmislen kic

Posted
Kritika Djilasa je manje uperena na trosenje novca za kulise objekta udaljenog par kilometara, za potrebe necijeg filma, a vise na to sto se iste kulise na kraju nisu koristile za potrebe filma i sto taj sjajni objekat nije u potpunosti iskoriscen.
fino primecena nijansa
Posted

Kako se tp kaže, konstruktivna kritika. Što me nervira ova moja mala, toliko je dobra da me baš nervira ;)