DarkAttraktor Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Aminovan Čavketov pasažbege rokenrol jos jednom pobedijo ! dekontaminacija grada se nastavlja ! dogodine u Kumodrazu !
đorđe geprat Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 ima resenje za to. da se formira neka vrsta naoruzane jedinice koja bi bila zaduzena da se bavi bezbednoscu gradjana (polisa) i zastitom njihove imovine. predlazem i ime - policija.danas u finansijskom parku: pre 9 sati do kada je dozvoljeno puštanje pasa. dvojica "istrčavaju" svoje pse (iz kategorije onih velikih) bacanjem loptica. mi, s kučićima muvamo se podalje. ljudi prolaze stazama. može da se desi da mi, normalni vlasnici pasa, najebemo. ili da naši kucovi skončaju aktivnošću nekog trovača. voleo bih da komunalci navrate.
Šumejker-Levi 9 Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Slavija dobija novi izgled?!?ako Alek™ poživi ĐiduZna li se kada (da li?) će ovo da zaživi? Ili je još jedan od Prokopa/Brzih pruga projekata, gde jednom u nekoliko godina projektanti uzmu prvo,drugo i treće mesto, operu pare na studije izvodljivosti i nikom ništa?
Kampokei Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Meni je najmanji problem na Slaviji taj centralni deo, cak mi je sasvim u redu da nista ne menjaju i ne micu Tucovica (mada jeste malo bizarno da je tu sahranjen). Sve ostalo na Slaviji je mnogo veci problem. Trg napravljen za ozbiljna arhitektonska resenja, a ne za neke kucerke i parkice.
Dagmar Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Isto sam i ja pomislila. Skroz je OK sad ovako kako je i da ne diraju Tucovića, ali one zgrade okolo su estetski nightmare.
pere urban x Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Tucovica izmestiti u Aleju velikana, bolestan mozak koji je osmislio prenos njegovih posmrtnih ostataka 1949. sa lazarevackog vojnog groblja na srediste trga verovatno vise nije ziv ali nekrofilske horde koje to dozivljavaju kao atak na levicu su posebno zanimljiv slucaj za siru analizu.
Аврам Гојић Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Na stranu prica o nekrofiskim hordama, ali se slazem da Tucovic zasluzuje dostojanstveno grobno mesto, sto Slavija nije i cela ta ideja je od pocetka vrlo neukusna.
pere urban x Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Stvari samo treba nazivati pravim imenom.
Recommended Posts