Аврам Гојић Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 stanovi su postali kancelarije + jako stari stanovnicimeni ovo ima smisla
Ravanelli Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 plus se jako mnogo stanova renta pečalbarima, koji za mesto prebivališta imaju rodni kraj
Hamlet Strašni Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Ako su ovo rezultati popisa, onda prebivaliste nije bitno. U principu, stanovi u strogom centru grada su cesto pretvoreni u poslovni prostor i ima puno samackih domacinstava. Ljudi sa decom koji kupuju ili iznajmljuju stanove se sele po obodima gde su stanovi jeftiniji. Najveci broj ljudi koji su se iseljavali u inostranstvo se iseljavalo iz centra grada. Mada mi je ova brojka iz 61 potpuno suludo deluje.
Kampokei Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Pa to, i dalje mi nije jasno gde je 1961. (dakle bez ovecih stambenih zgrada na Donjem Dorcolu i 25. maju) moglo da stane toliko ljudi. Iznajmljivanje stanova firmama, OK, sigurno jeste doprinelo, ali mislim da je kljuc ipak mozda u ovome sto kaze Hamlet, strukturi domacinstava.
Hamlet Strašni Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Sad gledam. I Svenac se duplo smanjio. Vracar nije duplo ali je dosta pao. Mada vidim da su podaci za sv za 2011 ispod 40k a znam da je bilo preko 40k kad aje popis zavrsen
Frank Pembleton Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Meni je zanimljiv slučaj gde koleginica, koja stanuje na opštini Stari Grad, zamalo da bude u situaciji da ne može da dete upiše u vrtić.U opštini koja ima negativni natalitet i to ozbiljno negativan.A kako to?
Hamlet Strašni Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Pritisak je na vrtiće u širem centru grada. Em su prestižni, em su zgodni. U onaj državni vrtić u hajd parku dovode decu iz zemuna.Послато са GT-I9100 користећи Тапаток 2
Frank Pembleton Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Pritisak je na vrtiće u širem centru grada. Em su prestižni, em su zgodni. U onaj državni vrtić u hajd parku dovode decu iz zemuna.Послато са GT-I9100 користећи Тапаток 2Znam ja da je to varijanta "odgovara mi kad idem na posao ostavim dete , kad završim posao pokupim dete i idemo kući" ali brate prvo "namiriš" ljude koji stanuju na tvojoj opštini, pa onda ako može da se izađe u susret ljudima da im se olakša ok...
Hamlet Strašni Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Upisuje se preko veze maksimalno. Prava stvar bi bila da se taj upis nekako centralizuje. Kao upis u srednje škole...Послато са GT-I9100 користећи Тапаток 2
Frank Pembleton Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Upisuje se preko veze maksimalno. Prava stvar bi bila da se taj upis nekako centralizuje. Kao upis u srednje škole...Послато са GT-I9100 користећи Тапаток 2Ova bi izvisila da nije zapretila 1 javnošćutm
Hamlet Strašni Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Znači da ovima u PU nije bila čista savest.Послато са GT-I9100 користећи Тапаток 2
Ryan Franco Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/362872/Trovac-nekaznjeno-i-dalje-seje-otrov-u-parku-u-Sumicamajbt ceo život slušam istu priču. nemoguće je da je ovo toliko nerešivo.
Аврам Гојић Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 http://www.blic.rs/V...arku-u-Sumicamajbt ceo život slušam istu priču. nemoguće je da je ovo toliko nerešivo.ima resenje za to. da se formira neka vrsta naoruzane jedinice koja bi bila zaduzena da se bavi bezbednoscu gradjana (polisa) i zastitom njihove imovine. predlazem i ime - policija.
Dr Arslanagić Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 ima resenje za to. da se formira neka vrsta naoruzane jedinice koja bi bila zaduzena da se bavi bezbednoscu gradjana (polisa) i zastitom njihove imovine. predlazem i ime - policija.Isuviše radikalan koncept. Neće to zaživeti.
Recommended Posts