Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

:lol:ove godine su ga lepo okitili. metnuli su mu nešto kao semafore.

Posted

niko da prozbori koju o novom hotelu Meriot, u Vasinoh mesto sadašnjeg Jugodrva?

Posted

pa kad ne prelazimo kod njih, a oni nas ne obaveshtavaju sta ima novo. ja sam samo dobacila pred kraj godine da vidim da je oglodana do armature ona ogromna, beshe li beobanka, u brankovoj, odmah na vencu. chije li je to sad i hoce li i to biti 1 ljepi hotel?

Posted

jok, to će da bude sudpolicija radi prekovremeno, valja ih procesuirati -_-

Posted

<p><p><p>Lepa akcija - besplatne projekcije domaćih filmova u Domu Omladine. Karte se uzimaju na pultu u holu u prizemlju. Program: http://www.domomladi...ilmski-program/</p> Ja u bioskop idem uglavnom da gledam domaći film, to mi nekako najveći gušt. Ladno sam gledala Zonu Zamfirovu na velikom platnu, kao i one blush filmove tipa "Kad porastem biću kengur". <p><p><p> ps. moderacijo i vračevi ovog foruma, ne radi lepo ovaj reply, moram da kucam u html-u, koji btw nemam pojma.

Posted (edited)

Da li neko može da mi kaže da li i gde u Beogradu može da se iznajmi bicikl na par dana?Hitno mi je, unapred puno hvala.

Edited by sailorman
Posted

Probaj onaj bicikl servis na 25. maju. Mislim da oni i iznajmljuju.

Posted (edited)

Iznajmljuju. Letos je ceo dan bio 400 din. samo sam bajs vraćala uvek istog dana. Najavi da bi nekoliko dana, možda ti daju popust.edit: daju i onu sajlu za vezivanje besplatno, ali moraš da zatražiš

Edited by Tihajeza
Posted

Ista firma ima i na zemunskom keju, kod onog glupog luna parka.

Posted
Da li neko može da mi kaže da li i gde u Beogradu može da se iznajmi bicikl na par dana?
Imaš na Adi dva velika rentala, valjda rade u ovo doba godine. Jedan je pored hotela "Jezero", drugi na početku makiške obale.
Posted

Jel zna neko da mi objasni ovaj zbunjujuci trend u opstini Stari Grad? Znam da pada stanovnistvo u centru grada, ali bas za pola u 50 godina?! I to dok grad manje ili vise neprestano raste. Jedino jednostavno objasnjenje mi je da su se menjale granice opstine, ne znam ni gde bi stali ovoliki ljudi na danasnje podrucje opstine.

• 1961 - 96,517
  • 1971 - 83,742
  • 1981 - 73,767
  • 1991 - 68,552
  • 2002 - 55,543
  • 2011 - 48,061 (49.8% of the 1961 population)