Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

i meni je palo na pametnek se spremi beogradska arena

Posted
i meni je palo na pametnek se spremi beogradska arena
:unsure:
Posted
obzirom kakva je reakcija bila, ne bi me čudilo
ajde nemojmo preterivati cela halabuka mu je više pomogla nego štetila.A mesto je bilo odvratno sa sve "korporativnim selebritijima" i ostalom ekipom.Nadam se da nema povređenih Послато са U8815 користећи Тапаток 2
Posted

i ja sam čuo iz dobro obaveštenih™ izvora da je poruka™

Posted
skroz izgoreo restoran Central Park,
Je l' taj restoran preko puta Kalemegdana, kad se skrene iz Knez Mihajlove desno, pa mozda treca-cetvrta zgrada? (lakse je objasniti od skretanja iz paralelne ulice, al' ne znam kako se zove :) )
Posted

U je, pa ja sam tu ziveo nekad davno, u prvom srednje, u toj zgradi pored sto je zahvacena. Tetka i teca su mi tu ziveli. Imali su neku debelu macorcinu koja je po ceo dan sklupcana spavala u dnevnoj sobi, a cim padne mrak isla je u park i tamo se zajebavala celu noc. Vracala se oko 5-6 ujutru.

Posted

posaljite palikucu malo ovamo, i mi imamo odvratnih kafana.

Posted
Meni tata jutros poslao ovo u mejlu [inace, na posao ide lokalnim busom od Mislodjina do Obrenovca, pa odande Lastom za Beograd]
Ovo je skroz off, ali koliko mu treba? Sad gledam mapu, pa njemu je Sremčica na pola puta do Beograda, a od Sremčice do centra je skoro dva sata puta.
Posted
Ovo je skroz off, ali koliko mu treba?
Mislođin - Obrenovac 15min, mozda 20, Obrenovac - BG (Čukarica) 30-35min. (bez vremena prvedenog u presedanju i čekanju)... (~35km=sat vremena bez problema, ako te ukenja tajming, i manje)U špicevima 'ladno guraš od Ade do štajge po minimum 20-25min. (4km)
Posted

kakva je ovo deracina i pevanje u kolarcevoj ?

Posted

Gužva u centru grada, Grobari protestvuju. Izgleda su se uputili ka Trgu, ima jako puno kornjaca...