slepa živana Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 Eno obratio se Djido da nece BusPlus izbacivati gradjane na hladnocu...jel spominjo i pomilovanje neplatiša struje? mislim na velike potrošače...mojoj kevi stigla opomena pred isključenje zbog računa od 6 hiljada.
notenoughreasonsforclaire Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 Kako je regulisan saobraćaj kroz Beograd u periodu od 16 do 18h za teretna motorna vozila koja su u tranzitu? U četvrtom dokumentu je opis regulacije saobraćaja, ali samo za vozila koja nisu u tranzitu...
Đipalo Junuz Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 Heads up za SUP Zemun: ko ima supovskog posla ovih dana neće uspeti u Zemunu da odradi skoro pa ništa, ''sistem ne radi'' i neće raditi do daljnjeg (biće da je neko negde nekom mašinom precvikao neki zajeban kabl). Uverenje o državljanstvu izvadih na NBGD, a tu šalter za državljanstva radi od 8 h do 12 h. Lične karte, pasoši i registracije vozila su u podjednakom kolapsu, pa bež'te od zemunskog SUP-a until further notice...
belch Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 Tako je i na paliluli, dok u majke jevrosime radi do 8 uvece
Аврам Гојић Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 (edited) skroz izgoreo restoran Central Park, fensi odvratnost nastala na mestu gde je bila moja watering hole iz studentskih dana (jedna od.)niko nije povredjen, hvala Bogu, pa mogu mirno da se radujem ovoj maloj kosmickoj retribuciji.ako se neko nasao uvredjen...jebi ga.edit: ne moze covek mirno da uziva ni u pozaru u lokalu Ivana Ivanovica, jbt. vatra je zahvatila i neke stanove u blizini, duva vetar na najgori moguci nacin. Edited December 14, 2012 by Marko M. Dabovic
Кристофер Лумумбо Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 (edited) a o ovome na rts-u izvestava vladimir palikuca Edited December 14, 2012 by kojot
Аврам Гојић Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 mislim da to nije prvi put da taj gospodin izvestava sa mesta pozara
Skyhighatrist Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 Palikuća je bio na licu mesta i kad je gorela Kozara
Аврам Гојић Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 (edited) da, da tacnoslucajnost...ili poruka? Edited December 14, 2012 by Marko M. Dabovic
gospa buba Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 lele, otog bi mogao neki krimic da se pishe
Кристофер Лумумбо Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 da, da tacnoslucajnost...ili poruka?i kako to da je on uvek prvi na licu mesta?! cenim da nijedan slucaj gde je on bio reporter nije resen,@bubavrhunski krimic, pa onda film. reporter po imenu vladimir palikuca koji radi na drzavnoj televiziji zapravo radi za mafiju kao palioc, onda mafija kupi rusevine za male pare i otvori parfimeriju.
kud u maglu Simoviću Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 slucajnost...ili poruka?a možda ima veze i sa gostom od predhodnog petka?
Кристофер Лумумбо Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 a možda ima veze i sa gostom od predhodnog petka?ovo ozbiljno?
kud u maglu Simoviću Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 obzirom kakva je reakcija bila, ne bi me čudilo
Recommended Posts