Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted
Eno obratio se Djido da nece BusPlus izbacivati gradjane na hladnocu...
jel spominjo i pomilovanje neplatiša struje? mislim na velike potrošače...mojoj kevi stigla opomena pred isključenje zbog računa od 6 hiljada.
Posted

Kako je regulisan saobraćaj kroz Beograd u periodu od 16 do 18h za teretna motorna vozila koja su u tranzitu? U četvrtom dokumentu je opis regulacije saobraćaja, ali samo za vozila koja nisu u tranzitu...

Posted

Heads up za SUP Zemun: ko ima supovskog posla ovih dana neće uspeti u Zemunu da odradi skoro pa ništa, ''sistem ne radi'' i neće raditi do daljnjeg (biće da je neko negde nekom mašinom precvikao neki zajeban kabl). Uverenje o državljanstvu izvadih na NBGD, a tu šalter za državljanstva radi od 8 h do 12 h. Lične karte, pasoši i registracije vozila su u podjednakom kolapsu, pa bež'te od zemunskog SUP-a until further notice...

Posted

Tako je i na paliluli, dok u majke jevrosime radi do 8 uvece

Posted (edited)

skroz izgoreo restoran Central Park, fensi odvratnost nastala na mestu gde je bila moja watering hole iz studentskih dana (jedna od.)niko nije povredjen, hvala Bogu, pa mogu mirno da se radujem ovoj maloj kosmickoj retribuciji.ako se neko nasao uvredjen...jebi ga.edit: ne moze covek mirno da uziva ni u pozaru u lokalu Ivana Ivanovica, jbt. vatra je zahvatila i neke stanove u blizini, duva vetar na najgori moguci nacin.

Edited by Marko M. Dabovic
Posted (edited)

a o ovome na rts-u izvestava vladimir palikuca :ph34r:

Edited by kojot
Posted

mislim da to nije prvi put da taj gospodin izvestava sa mesta pozara

Posted

Palikuća je bio na licu mesta i kad je gorela Kozara :ph34r:

Posted (edited)

da, da tacnoslucajnost...ili poruka?

Edited by Marko M. Dabovic
Posted

lele, otog bi mogao neki krimic da se pishe :unsure:

Posted
da, da tacnoslucajnost...ili poruka?
i kako to da je on uvek prvi na licu mesta?! cenim da nijedan slucaj gde je on bio reporter nije resen,@bubavrhunski krimic, pa onda film. reporter po imenu vladimir palikuca koji radi na drzavnoj televiziji zapravo radi za mafiju kao palioc™, onda mafija kupi rusevine za male pare i otvori parfimeriju.
Posted
slucajnost...ili poruka?
a možda ima veze i sa gostom od predhodnog petka?
Posted
a možda ima veze i sa gostom od predhodnog petka?
ovo ozbiljno?
Posted

obzirom kakva je reakcija bila, ne bi me čudilo