Аврам Гојић Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 kod mene u Mirijevu ko na Zlatiboru. vidim kroz prozor samo jele i sneg...vidi komsije!kod mene opet onaj iritantan zvuk slajfovanja guma, pracen mudrim savetima suseda. zvuci zime
gospa buba Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 Sneg pada od juče. Upravo sam se vratila sa relacije Slavija-samoposluga na Cvetnom trgu-Slavija. Očišćene su samo ulice i to tako što je sneg nabacan uz trotoare. Pešački prelazi su zatrpani ili pod vodoim. Sva autobuska stajališta su zatrpana, a nisam ni videla ni jedan trolejbusa, več samo 31 kako polako prolazi kružni tok. Rade i tramvaji, ali su šine i tramvajske stanice, takođe zatrpani. Ispred stambenih zgrada, retko se ko dohvatio lopate, očišćeno je ispred Mekdonaldsa.Ako je ovako u centru, šta li je tek malo dalje?ekeke. nbg, sedemdeset druga zona prioriteta, pochece da chiste oko chetvrtka, cijenim :P
S.L. Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 Dobro je da je nedelja, imaju fore da očiste sneg i izbegnu haos prilikom odlaska ljudi na posao :)
Frank Pembleton Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 Ocekujem vanrednu konferenciju za novinare negde veceras, taman za dnevnik RTS ili vesti STB....
Frank Pembleton Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 vanrednu konferenciju koga, chega?Eno obratio se Djido da nece BusPlus izbacivati gradjane na hladnocu...
SleeperSleep Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 Koliko tona peleta očekuješ da potrošiš za sezonu?ocekivao sam 4, ali kako stvari stoje pre ce biti 6 :Dmoracu da doradjujem kotao na prolece, odlazi mi previse toplote u dimnjak.
jms_uk Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 centar grada je dosta dobro ociscen.Meni tata jutros poslao ovo u mejlu [inace, na posao ide lokalnim busom od Mislodjina do Obrenovca, pa odande Lastom za Beograd]cini mi se da sam lakse stigao iz sela do Beograda nego sto sam prosao kroz grad do fakulteta.
basketas Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 Zatvorena Kralja Milana zbog protestne setnje.Videh puno ljudi sa majicama "NIKAD GRANICA"
Arkadija Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 Ja ih gledala sa terase, idu sa muzičkom podlogom Marš na Drinu.
Recommended Posts