Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted
kod mene u Mirijevu ko na Zlatiboru. vidim kroz prozor samo jele i sneg...
vidi komsije!kod mene opet onaj iritantan zvuk slajfovanja guma, pracen mudrim savetima suseda. zvuci zime
Posted
Sneg pada od juče. Upravo sam se vratila sa relacije Slavija-samoposluga na Cvetnom trgu-Slavija. Očišćene su samo ulice i to tako što je sneg nabacan uz trotoare. Pešački prelazi su zatrpani ili pod vodoim. Sva autobuska stajališta su zatrpana, a nisam ni videla ni jedan trolejbusa, več samo 31 kako polako prolazi kružni tok. Rade i tramvaji, ali su šine i tramvajske stanice, takođe zatrpani. Ispred stambenih zgrada, retko se ko dohvatio lopate, očišćeno je ispred Mekdonaldsa.Ako je ovako u centru, šta li je tek malo dalje?
ekeke. nbg, sedemdeset druga zona prioriteta, pochece da chiste oko chetvrtka, cijenim :P
Posted

Dobro je da je nedelja, imaju fore da očiste sneg i izbegnu haos prilikom odlaska ljudi na posao :)

Posted

Ocekujem vanrednu konferenciju za novinare negde veceras, taman za dnevnik RTS ili vesti STB....

Posted
vanrednu konferenciju koga, chega?
Eno obratio se Djido da nece BusPlus izbacivati gradjane na hladnocu...
Posted
Koliko tona peleta očekuješ da potrošiš za sezonu?
ocekivao sam 4, ali kako stvari stoje pre ce biti 6 :Dmoracu da doradjujem kotao na prolece, odlazi mi previse toplote u dimnjak.
Posted
centar grada je dosta dobro ociscen.
Meni tata jutros poslao ovo u mejlu [inace, na posao ide lokalnim busom od Mislodjina do Obrenovca, pa odande Lastom za Beograd]
cini mi se da sam lakse stigao iz sela do Beograda nego sto sam prosao kroz grad do fakulteta.
Posted

Zatvorena Kralja Milana zbog protestne setnje.Videh puno ljudi sa majicama "NIKAD GRANICA"

Posted

Ja ih gledala sa terase, idu sa muzičkom podlogom Marš na Drinu.