Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted
vi imate merace za svaki stan posebno? mene jebu opasno posto nemamo tako, vec ukupno sto potrosi zgrada deli se na stanove, srazmerno kvadraturi. 80% bi radije da crkava od zime, jer im je frka za placanje, pa stalno cimaju predsednika kucnog saveta da smanjuje.
Da mi smo platili merače pre dve godine, nekih 50€ fiksno + 10€ mesečno, na 6 meseci...Onda se gas koji se potroši u zgradi podeli srazmerno pokazivačima na kalorimetrima...Sve u svemu, niko se ne žali i mnogo je poštenije...Dok smo plaćali po kvadraturi, bilo je strašno i svi su nešto pizdeli...
Posted
Koliko izađe sezona grejanja na struju naspram CG (preko infostana mi dolazi oko 5.400rsd)?
ja sam računao ovako: godišnja suma data za struju - 12 x (suma data za period maj - septembar / 5) = grejanjeza (I-IV) + (X-XII) 2011 grejanje je 23000 za 58m2valjda je to to.ja nemam pojma koliko je po infostanovim računima koštalo cg u 2011.grejem se na srpskoj izvedbi norveških radijatora 1500 + 1200 + 900 W
Posted

Za površinu od 53kvm:Infostan CG u novembru 2011. je bilo 4.106 rsd.Na računu za decembar 2011. je 4.414 rsd i toliko je sve do oktobra 2012.Poslednji račun, CG je 5,231 rsd.

Posted

ispada da bi me koštalo 54000. duplo.

Posted
Jao nemoj to krenuli su pa ostavili razvaline da zjape čak je bilo par upadanja kolima u te rovove (što mi nije mnogo smetalo jer su to lavovi koji su hteli kolima do splavova ), i deca se povređivala .Na kraju je vajda bila priča da su termogubici koji su preveliki da bi bilo isplativo.Što se tiče grejanja videću sa predsednikom SS da li će on da ih cima kao grupni problem ili ako neće onda ću ja da zivkam svaki čas dok ne dođu i poprave .Ja ne tražim da idem u gaćama po stanu ceo dan i otvaram prozore da oladim sobu, ali neću ni da cvokoćem i oblačim jaknu!Послато са U8815 користећи Тапаток 2
deda proshle godine, nakon nekoliko nadgornjavanja sa beogradskim elektranama, koje, necete verovati, temperaturu mere iskljuchivo u posle 12, nakon sto su ljudi skuvali ruchak, te se tako neminovno dogrejali, i to na lokacijama blizu plafona, jer je tamo toplije, samoinicijativno smanjio uplate za grejanje na 50% i sad cheka da ga tuze. taman ce i njih na ustavni sud.dotle da sedi na plafonu, u gunju ^_^
Posted

po propisu meri se na sredini prostorije na visini od 1.50 (mozda i na 1.80, nesam siguran). njihov kontrolni instrument u 90% slucajeva prikazuje temperatutu od 19.5 stepeni celzijusa. verovatno je sprava narihtana da pokazuje 19.5 i u sobi, i u podrumu, i na terasi, cak i na parkingu pored porodicnog vozila. tek ako zvanicna sprava kaze da je u prostoriji hladnije od 19 stepeni oni moraju da prijave da grejanje nije u redu i da nesto ucine protiv toga. tako da, spremite se da saznate da u vasoj sobi, ma koliko hladno bilo, ima 19.5 stepeni i da ja hladnoca koju osecate subjektivne prirode. nesto kao chill factor ili fill as.19.5 stepeni je temperatura u skoro svakom slucaju merenja ekipe na terenu.

Posted
Samo pismeno i uvek na cc neko bitan iz gradske uprave.
Jel neko slao?Kome zapravo da saljem?
Posted

serem ti se na ljude koji se bave i interesuju <_<

Posted
pa ja nisam znala ko je novi disa u infostanu! :rolf: radujkove sestre (inace direktorka filijake poreske uprave u rakovici) muz!"zanimaju ga kompjuteri"http://www.izborzaboljizivot.rs/kandidati/bojan-milicserem ti se na cepulje u deesu koje su pustile da ovo ovako jadno stoji na sajtu.
Radujkova sestra je gradska sekretarka za finansije već pet godina.Послато са GT-P6200 користећи Тапаток 2
Posted

diša!! jbt, upišah se sad ovde u singišu!!disclaimer: sori orderice, mi se na studišu tako nadgornjavamo.

Posted
Radujkova sestra je gradska sekretarka za finansije već pet godina.Послато са GT-P6200 користећи Тапаток 2
ja guglala da vidim koja je i to mi izaslo. jos bolje sto je u gradu!
Posted

Inače, koliko sam ja mogao da ocenim saradjujuci sa njom, potpuno ok radi posaoПослато са GT-I9100 користећи Тапаток 2