fonTelefon Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Ili ste vi Beogradjani zakacili Veljin cacanski virus opisivanja bitaka i borbi..ili se vasi cigani razmnozavaju prostom deobom. Nasi banatski su, Bogu fala, jos uvek dobri i pitomi.Vasi su posebna sorta nisu divlji kao ovi turski, o tome se pisu i naucni radovi u amerikanski naucni zurnali. To ne prave razliku samo ovi koji nisu od njih ni kisobran hteli da kupe dok nisu culi da grad deli pare za rad sa njima.
MancMellow Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Jebem ti zemlju u kojoj se o sopstvenim gradjanima pise kao da su stranci. Mislim, pa sta i da jesu, ali ovo je potpuni skandal.
Dr Arslanagić Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 htedoh da napišem nešto o tome koliko je bolesno društvo koje je stvorilo eskadrone za fizički obračun sa onima koji će ionako ubrzo nestati jer su se zaboga drznuli da stanu pored puta i prodaju plastične češljeve, stare čarape, Darwile koje su dobili pri ispraćaju u penziju da ne bi crkli od gladi...ipak nemam snagedeath to the world
Lezilebovich Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 (edited) Edited November 22, 2012 by Lezilebovich
bigvlada Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Da bude grđe, to nije prodavanje na ulici pa da nekome smetaju. Ono pored male piramide ne može da se nazove zelena površina. U odnosu na 1993/94 kada se divlji buvljak prostirao sa tri strane bloka 44 ovo je smešno malo prodavaca. Pre neki dan sam se vraćao sa pijace i video da su skupili robu, sede na onim betonskim stubićima i čekaju da žardinjerija ode. A većinu tih prodavaca čine penzioneri koji valjda prodaju stvari iz podruma. Retki su oni koji prodaju nešto novo, tipa gaća ili trenerki.
fonTelefon Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Ma to je samo ono kao i Blokovi su deo grada a svi znamo da se to moze srediti samo buldozerima pa onda sve iznova.
pt 2.0 Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 greju li vas kako valja?mislim, radijatori?nisam bila neke 2 nedelje ovde, a od sinoć se smrzavam.radijator mlak.
Anonymous Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Grejanje je katastrofalno. Majstor iz toplane mi je objasnio 'da je to zbog toga što narod ne plaća avansno, pa troše naftu iz rezervi i da će početi normalno da greju tek kad temperatura bude oko nule'.Neverovatno, plaćamo im čitave godine ne male pare, a oni sad nemaju za naftu. Šta u stvari oni rade s tim parama?
Tale Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Nisam siguran da li je to bila najava za sinoć ili večeras, ali toplana "Cerak" je trebalo da ne radi od 20:00 pa do sledećeg jutra.
Kelt Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Grejanje je katastrofalno. Majstor iz toplane mi je objasnio 'da je to zbog toga što narod ne plaća avansno, pa troše naftu iz rezervi i da će početi normalno da greju tek kad temperatura bude oko nule'.kod nas sistem malo... curi. Kad je navraćao majstor ponovo, pitam ga jel su našli kvar, kaže nisu, "ali nema veze, dopunjavaće se iz sistema"... Imam opciju da se isključim sa sistema grejanja, samo kad bih našao alternativu. Žao mi je što nemam dvorište da ugradim toplotnu pumpu.
đorđe geprat Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 kako sam sretan što se grejem na struju. ne bih dao mojih 60 kvm za 70 sa radijatorima
S.L. Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Koliko izađe sezona grejanja na struju naspram CG (preko infostana mi dolazi oko 5.400rsd)?
ExicPL Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Tesko je to izracunati. Neko sa CG od 5000din mesecno sedi u kuci u sorcu i majici, a neko se pak smrzava.
Recommended Posts