nera Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Meni su prvi put pisali zapisnik, jos cekam presudu, jer nisam imala bedz turistickog vodica, to sto imam licencu nije vazno... Drugi put su mi pisali zapisnik da imam sve sto treba da imam, znaci i licencu i bedz, pitala sam sto pisu zapisnik kad je sve u redu, kaze mora :isuse:Ovo iz clanka je debilijada, ali kapiram da se pozivaju na pravilnik o skolskim ekskurzijama po kom moras da imas licenciranog turistickog vodica za grupu skolske dece
MancMellow Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 (edited) Na stranu apsolutno ludilo ove države, ovo je potpuno neverofuckinvatno! Kako???Edit: Da, ali to očigledno nije bila ekskurzija Edited November 20, 2012 by MancMellow
Hamlet Strašni Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 u ulici u kojoj zivim, a gde je inace nemoguce naci parking mesto, osim ujutru kad nekolicina odluci da svojim automobilima ode na posao, osvanuo pesacki prelaz (nakon 25+ godina i nula nezgoda na tom mestu) izmedju dva lezeca policajca, koji je zauzeo, ni manje ni vise nego CETIRI parking mesta na jednoj strani! Pored ova cetiri parking mesta je i veliki kontejner - znaci 5 praznih polja u nizu.da mi je znati kako izgleda genijalni um koji je dosao na ovu ideju. mogli su sve da zavrse sa jednim parking mestom, sa dva bi imali komfor.Spreman sam da potpišem daje to rezultat pritiska grupe zabrinutih građana...Послато са GT-P6200 користећи Тапаток 2
nera Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Na stranu apsolutno ludilo ove države, ovo je potpuno neverofuckinvatno! Kako???Edit: Da, ali to očigledno nije bila ekskurzijaNaravno, ali ce se braniti time da je vodio organizovanu grupu dece i da je nelicenciran pricao. Inace, te dve tetke, bar ja vidjam uvek dve ste na Kalisu, ordiniraju samo tu, i naravno ne legitimisu vodice TOB-a, tj. oni mogu i bez bedza da vode...Po vazecem pravilniku o izvodjenju skolskih ekskurzija, za svaki autobus mora postojati licencirani turisticki pratilac + turisticki vodic
MancMellow Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 trebalo je škola da mu uzme advokata. idiotizam.
Аврам Гојић Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 http://www.mondo.rs/...alemegdanu.htmlovo je van svake pameti, prva reakcija na ovako nešto je želja da nekome skačeš po lobanji.Mora neki red da se zna.
nera Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 trebalo je škola da mu uzme advokata. idiotizam.Iskreno, ne razumem se previse, to ide kod prekrsajnog sudije, zena cita onaj zapisnik i belo me gleda, u stilu "sta sve ja moram da radim"... Htedoh reci, ne znam da li za tu vrstu prekrsaja ide advokat. A cinjenica je da ti one uopste ne kazu da ces dobiti poziv, samo da ce sastaviti zapisnok i da potpises i tako, mozda covek nije ni shvatio o cemu se radi
nera Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Mora neki red da se zna.Naravno, kad se busa da prica na tvrdjavi, umesto k'o svaki nelicencirani vodic da isprica sve u autobusu i onda ih samo proseta Kalisem sa podignutim kisobranom -_-
Lezilebovich Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Ta trgovačka inspekcija je gradska ili republička ?
nera Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Ako mislis na turisticku republicka je posto trenutno postoji samo republicka licenca. Koliko znam inspekcije jos ima i na Petrovaradinu... U principu, oni svojim zapisnicima brane svoje postojanje posto realno ne rade nista pametnoAko je ovo za trgovce sarkazam ili posalica danas sam plavusa ^_^
zorglub Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Džibus.Nera, šta da si jednostavno odbila legitimaciju? Daboviću?
Аврам Гојић Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Neam pojma, realno, meni je ovo potpuni SF da nastavnik ne sme da pokaze Kalemegdan djacima. Kontam da bi mogli da pozovu policiju da asistira, posto svaka inspekcija ima pravo na asistenciju MUP-a. Naravno, to pod uslovom da djaci i nastavnik pristanu da cekaju 3 sata da dodje policija, posto ovi nemaju nacin da ih zadrze.
Sestre Bronte Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 znači kada idem sa dva gosta i kažem im dis iz nebojša tauerda me ne čudi povik drži ga mamu mu jebem neće on nama neovlašteno da objašnjava strancima šta je šta
gospa buba Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 svinji kamera oduzela 10 kila? nepravda <_<
Recommended Posts