Jump to content

Beograd

Featured Replies

Meni su prvi put pisali zapisnik, jos cekam presudu, jer nisam imala bedz turistickog vodica, to sto imam licencu nije vazno... Drugi put su mi pisali zapisnik da imam sve sto treba da imam, znaci i licencu i bedz, pitala sam sto pisu zapisnik kad je sve u redu, kaze mora :isuse:Ovo iz clanka je debilijada, ali kapiram da se pozivaju na pravilnik o skolskim ekskurzijama po kom moras da imas licenciranog turistickog vodica za grupu skolske dece

• Replies 30.7k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hvala... Nece trebati hospis niti bilo sta, umro je jutros. (Da ne trolujem vise temu, mozda cemo o tom negde drugde, a najverovatnije nigde.)

• Ja bih mu u načelu ovo dozvolio. Naš Zoo vrt je mali, ima šmeka i nostalgije, ali životinje u njemu ne mogu da žive lepo i normalno, skučen prostor, okolna buka, neprirodno stanište. Kad odeš recimo u

• Trole su odletele zbog pogona na Dorcolu. Mora da se gradi tu.   Ne trazite neko dublje znacenje od toga posto ga nema.

Posted Images

Na stranu apsolutno ludilo ove države, ovo je potpuno neverofuckinvatno! Kako???Edit: Da, ali to očigledno nije bila ekskurzija

Edited by MancMellow

u ulici u kojoj zivim, a gde je inace nemoguce naci parking mesto, osim ujutru kad nekolicina odluci da svojim automobilima ode na posao, osvanuo pesacki prelaz (nakon 25+ godina i nula nezgoda na tom mestu) izmedju dva lezeca policajca, koji je zauzeo, ni manje ni vise nego CETIRI parking mesta na jednoj strani! Pored ova cetiri parking mesta je i veliki kontejner - znaci 5 praznih polja u nizu.da mi je znati kako izgleda genijalni um koji je dosao na ovu ideju. mogli su sve da zavrse sa jednim parking mestom, sa dva bi imali komfor.
Spreman sam da potpišem daje to rezultat pritiska grupe zabrinutih građana...Послато са GT-P6200 користећи Тапаток 2
Na stranu apsolutno ludilo ove države, ovo je potpuno neverofuckinvatno! Kako???Edit: Da, ali to očigledno nije bila ekskurzija
Naravno, ali ce se braniti time da je vodio organizovanu grupu dece i da je nelicenciran pricao. Inace, te dve tetke, bar ja vidjam uvek dve ste na Kalisu, ordiniraju samo tu, i naravno ne legitimisu vodice TOB-a, tj. oni mogu i bez bedza da vode...Po vazecem pravilniku o izvodjenju skolskih ekskurzija, za svaki autobus mora postojati licencirani turisticki pratilac + turisticki vodic

trebalo je škola da mu uzme advokata. idiotizam.

http://www.mondo.rs/...alemegdanu.htmlovo je van svake pameti, prva reakcija na ovako nešto je želja da nekome skačeš po lobanji.
Mora neki red da se zna.
trebalo je škola da mu uzme advokata. idiotizam.
Iskreno, ne razumem se previse, to ide kod prekrsajnog sudije, zena cita onaj zapisnik i belo me gleda, u stilu "sta sve ja moram da radim"... Htedoh reci, ne znam da li za tu vrstu prekrsaja ide advokat. A cinjenica je da ti one uopste ne kazu da ces dobiti poziv, samo da ce sastaviti zapisnok i da potpises i tako, mozda covek nije ni shvatio o cemu se radi
Mora neki red da se zna.
Naravno, kad se busa da prica na tvrdjavi, umesto k'o svaki nelicencirani vodic da isprica sve u autobusu i onda ih samo proseta Kalisem sa podignutim kisobranom -_-

Ta trgovačka inspekcija je gradska ili republička ?

Ako mislis na turisticku republicka je posto trenutno postoji samo republicka licenca. Koliko znam inspekcije jos ima i na Petrovaradinu... U principu, oni svojim zapisnicima brane svoje postojanje posto realno ne rade nista pametnoAko je ovo za trgovce sarkazam ili posalica danas sam plavusa ^_^

Džibus.Nera, šta da si jednostavno odbila legitimaciju? Daboviću?

Neam pojma, realno, meni je ovo potpuni SF da nastavnik ne sme da pokaze Kalemegdan djacima. Kontam da bi mogli da pozovu policiju da asistira, posto svaka inspekcija ima pravo na asistenciju MUP-a. Naravno, to pod uslovom da djaci i nastavnik pristanu da cekaju 3 sata da dodje policija, posto ovi nemaju nacin da ih zadrze.

znači kada idem sa dva gosta i kažem im dis iz nebojša tauerda me ne čudi povik drži ga mamu mu jebem neće on nama neovlašteno da objašnjava strancima šta je šta

'Oće i svinja da dobije kazmu?

svinji kamera oduzela 10 kila? nepravda <_<