Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

ja potpuno zaboravio da se prijavim... jel šljaka to ili mrka kapa?

Posted

jel shljaka to s nashe strane? i gde uopshte drzite te kese? mislim, dok ih ne exportujete :unsure:

Posted

pa jbg otkud znam :lol: prijavila sam se s prošlim računom, dakle početkom oktobra, pa reko da vidim dal stižu kese uz račun ili kako... možda mi ih je neko maznuo iz sandučeta.kod mene u komšiluku se nosi sibotom od 8 do 10 i vidim ponegde da ljudi ostavljaju na ulazu u zgradu.inače, bubo, kuhinja mi izgleda kao omanja deponija.

Posted
De su blokovi , rodjaci?
Posted

Danas sam po prvi put setao sa devojkom po nasipu,od prikljucenja na Pancevac pa sve do kraja Crvenke.Na svakih 100-ak metara Romi spremaju/kradu drva za zimu?!Takodje treba spomenuti i veliki broj mini deponija.

Posted
Na 6:16
Pih mizerno malo...
Posted
pa jbg otkud znam :lol: prijavila sam se s prošlim računom, dakle početkom oktobra, pa reko da vidim dal stižu kese uz račun ili kako... možda mi ih je neko maznuo iz sandučeta.kod mene u komšiluku se nosi sibotom od 8 do 10 i vidim ponegde da ljudi ostavljaju na ulazu u zgradu.inače, bubo, kuhinja mi izgleda kao omanja deponija.
Boli te uvo, kese imaju bar kod. Oni ga napune đubretom a ti dobiješ umanjenje računa jer se očitava bar kod sa kese. Ne, nisam mnogo pametan već je bio prilog u vestima na Studiju B (zajedno sa lažnim odnosačima eko smeća, sa sve lažnim gradskočistačkim kamionom).
Posted
Boli te uvo, kese imaju bar kod. Oni ga napune đubretom a ti dobiješ umanjenje računa jer se očitava bar kod sa kese. Ne, nisam mnogo pametan već je bio prilog u vestima na Studiju B (zajedno sa lažnim odnosačima eko smeća, sa sve lažnim gradskočistačkim kamionom).
nisam znala za taj popust dok se nisam sad udubila u tematiku. nije mi to bio motiv... a ovi što kradu kese, misliš da ih koriste za reciklažu?
Posted

Da, lepo prodaju spakovan papir, staklo i metal.

Posted
Danas sam po prvi put setao sa devojkom po nasipu,od prikljucenja na Pancevac pa sve do kraja Crvenke.Na svakih 100-ak metara Romi spremaju/kradu drva za zimu?!Takodje treba spomenuti i veliki broj mini deponija.
E sad vam i Romi kradu dzabe ste ih preimenovali. Za te sto istovaruju djubre i shut pored puta jedino resenje je trajno oduzimanje kamiona.
Posted

Koja je ovo sada fora sa prodajom PKB-a? Jel' to opet Dinkić iznosi svoje ekonomske teorije?

Posted

Dinkić traži da se proda PKB. Grad ne bi ali ako republika zapne neće moći da se odupre. Послато са GT-P6200 користећи Тапаток 2

Posted

Pa da, prodali smo Imlek i Frikom, hajde da sa PKB-om završimo posao. Cijenim da će Šper pokrenuti medijsku hajku na elementarnu ekonomsku nepogodu sa gitarom, u vidu plašenja penzionera da će hleb i mleko biti duplo skuplji ako se proda PKB. btw. ne mislim da vodu, kanalizaciju,GSP i PKB treba ikada uzeti u razmatranje za privatizaciju.