November 5, 201212 yr jel shljaka to s nashe strane? i gde uopshte drzite te kese? mislim, dok ih ne exportujete
November 5, 201212 yr pa jbg otkud znam prijavila sam se s prošlim računom, dakle početkom oktobra, pa reko da vidim dal stižu kese uz račun ili kako... možda mi ih je neko maznuo iz sandučeta.kod mene u komšiluku se nosi sibotom od 8 do 10 i vidim ponegde da ljudi ostavljaju na ulazu u zgradu.inače, bubo, kuhinja mi izgleda kao omanja deponija.
November 5, 201212 yr Danas sam po prvi put setao sa devojkom po nasipu,od prikljucenja na Pancevac pa sve do kraja Crvenke.Na svakih 100-ak metara Romi spremaju/kradu drva za zimu?!Takodje treba spomenuti i veliki broj mini deponija.
November 6, 201212 yr pa jbg otkud znam prijavila sam se s prošlim računom, dakle početkom oktobra, pa reko da vidim dal stižu kese uz račun ili kako... možda mi ih je neko maznuo iz sandučeta.kod mene u komšiluku se nosi sibotom od 8 do 10 i vidim ponegde da ljudi ostavljaju na ulazu u zgradu.inače, bubo, kuhinja mi izgleda kao omanja deponija.Boli te uvo, kese imaju bar kod. Oni ga napune đubretom a ti dobiješ umanjenje računa jer se očitava bar kod sa kese. Ne, nisam mnogo pametan već je bio prilog u vestima na Studiju B (zajedno sa lažnim odnosačima eko smeća, sa sve lažnim gradskočistačkim kamionom).
November 6, 201212 yr Boli te uvo, kese imaju bar kod. Oni ga napune đubretom a ti dobiješ umanjenje računa jer se očitava bar kod sa kese. Ne, nisam mnogo pametan već je bio prilog u vestima na Studiju B (zajedno sa lažnim odnosačima eko smeća, sa sve lažnim gradskočistačkim kamionom).nisam znala za taj popust dok se nisam sad udubila u tematiku. nije mi to bio motiv... a ovi što kradu kese, misliš da ih koriste za reciklažu?
November 8, 201212 yr Danas sam po prvi put setao sa devojkom po nasipu,od prikljucenja na Pancevac pa sve do kraja Crvenke.Na svakih 100-ak metara Romi spremaju/kradu drva za zimu?!Takodje treba spomenuti i veliki broj mini deponija.E sad vam i Romi kradu dzabe ste ih preimenovali. Za te sto istovaruju djubre i shut pored puta jedino resenje je trajno oduzimanje kamiona.
November 10, 201212 yr Koja je ovo sada fora sa prodajom PKB-a? Jel' to opet Dinkić iznosi svoje ekonomske teorije?
November 10, 201212 yr Dinkić traži da se proda PKB. Grad ne bi ali ako republika zapne neće moći da se odupre. Послато са GT-P6200 користећи Тапаток 2
November 11, 201212 yr Pa da, prodali smo Imlek i Frikom, hajde da sa PKB-om završimo posao. Cijenim da će Šper pokrenuti medijsku hajku na elementarnu ekonomsku nepogodu sa gitarom, u vidu plašenja penzionera da će hleb i mleko biti duplo skuplji ako se proda PKB. btw. ne mislim da vodu, kanalizaciju,GSP i PKB treba ikada uzeti u razmatranje za privatizaciju.