Dr Arslanagić Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 ja potpuno zaboravio da se prijavim... jel šljaka to ili mrka kapa?
gospa buba Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 jel shljaka to s nashe strane? i gde uopshte drzite te kese? mislim, dok ih ne exportujete
slepa živana Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 pa jbg otkud znam prijavila sam se s prošlim računom, dakle početkom oktobra, pa reko da vidim dal stižu kese uz račun ili kako... možda mi ih je neko maznuo iz sandučeta.kod mene u komšiluku se nosi sibotom od 8 do 10 i vidim ponegde da ljudi ostavljaju na ulazu u zgradu.inače, bubo, kuhinja mi izgleda kao omanja deponija.
basketas Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Danas sam po prvi put setao sa devojkom po nasipu,od prikljucenja na Pancevac pa sve do kraja Crvenke.Na svakih 100-ak metara Romi spremaju/kradu drva za zimu?!Takodje treba spomenuti i veliki broj mini deponija.
bigvlada Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 pa jbg otkud znam prijavila sam se s prošlim računom, dakle početkom oktobra, pa reko da vidim dal stižu kese uz račun ili kako... možda mi ih je neko maznuo iz sandučeta.kod mene u komšiluku se nosi sibotom od 8 do 10 i vidim ponegde da ljudi ostavljaju na ulazu u zgradu.inače, bubo, kuhinja mi izgleda kao omanja deponija.Boli te uvo, kese imaju bar kod. Oni ga napune đubretom a ti dobiješ umanjenje računa jer se očitava bar kod sa kese. Ne, nisam mnogo pametan već je bio prilog u vestima na Studiju B (zajedno sa lažnim odnosačima eko smeća, sa sve lažnim gradskočistačkim kamionom).
slepa živana Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Boli te uvo, kese imaju bar kod. Oni ga napune đubretom a ti dobiješ umanjenje računa jer se očitava bar kod sa kese. Ne, nisam mnogo pametan već je bio prilog u vestima na Studiju B (zajedno sa lažnim odnosačima eko smeća, sa sve lažnim gradskočistačkim kamionom).nisam znala za taj popust dok se nisam sad udubila u tematiku. nije mi to bio motiv... a ovi što kradu kese, misliš da ih koriste za reciklažu?
bigvlada Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 Da, lepo prodaju spakovan papir, staklo i metal.
fonTelefon Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 Danas sam po prvi put setao sa devojkom po nasipu,od prikljucenja na Pancevac pa sve do kraja Crvenke.Na svakih 100-ak metara Romi spremaju/kradu drva za zimu?!Takodje treba spomenuti i veliki broj mini deponija.E sad vam i Romi kradu dzabe ste ih preimenovali. Za te sto istovaruju djubre i shut pored puta jedino resenje je trajno oduzimanje kamiona.
I*m with the pilots Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Pancevacki most i okolina ovog vikenda, napravise neke ulice jednosmernim
bigvlada Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 Koja je ovo sada fora sa prodajom PKB-a? Jel' to opet Dinkić iznosi svoje ekonomske teorije?
Hamlet Strašni Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 Dinkić traži da se proda PKB. Grad ne bi ali ako republika zapne neće moći da se odupre. Послато са GT-P6200 користећи Тапаток 2
bigvlada Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 Pa da, prodali smo Imlek i Frikom, hajde da sa PKB-om završimo posao. Cijenim da će Šper pokrenuti medijsku hajku na elementarnu ekonomsku nepogodu sa gitarom, u vidu plašenja penzionera da će hleb i mleko biti duplo skuplji ako se proda PKB. btw. ne mislim da vodu, kanalizaciju,GSP i PKB treba ikada uzeti u razmatranje za privatizaciju.
Recommended Posts