Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted (edited)

Ja se opet izvinjavam ako nije dobra tema (mozete me uputiti na pravu), ali ako neko zna:kakva je uobicajena slika za parkiranje po Krunskoj i okolini iznad Bulevara u prepodnevnim satima radnim danima, ima li mesta ili da ni ne pomisljam? Treba da odem u Kneginje Zorke.

Edited by I*m with the pilots
Posted
kakva je uobicajena slika za parkiranje po Krunskoj i okolini iznad Bulevara u prepodnevnim satima radnim danima, ima li mesta ili da ni ne pomisljam? Treba da odem u Kneginje Zorke.
da sama sebi odgovorim: moze se opusteno naci mesta u ulicicama okolo
Posted

Ovo je jako.

Najviše novca izdvojio je Beograd put, ukupno 43 miliona dinara. Najveći deo sredstava potrošen je na usluge reklamiranja, dok je 2 miliona dinara izdvojeno za PR aktivnosti. Tokom perioda od 2009. do 2012. godine ovo preduzeće je za marketinške potrebe sklopilo ugovore sa javnim radio-difuznim preduzećem Studio B u ukupnoj vrednosti od skoro 16 miliona dinara.
Posted

Pre nekoliko dana sam čuo da neka agencija/NGO češlja poslovanja gradskih preduzeća. Ne znam da li će se zaustaviti na ovom marketing delu ili će baviti svim aspektima korupcije/nameštanja/sumnjivih poslova.

Posted

Jel bese kraj Oktobra rok za zavrsetak prilazne petlje na Pancevcu?

Posted (edited)
Jel bese kraj Oktobra rok za zavrsetak prilazne petlje na Pancevcu?
mislim da je poslednji put pominjan kraj novembra, ali po ovom kako sad izgleda i kojom brzinom rade - mislim da nema sansedodato: beograd.rs nije dodao nista novo od ovog > http://www.beograd.r....php?id=1526721 Edited by I*m with the pilots
Posted

Da sacekamo jos tih mesec dana mada sam i ja pesimista da ce zavrsiti.

Posted

Dragom gradonacelniku cestitam rodjenje sina, malog Vuka Djilasa, i pozdravljam ga uz pesmu

Posted

večeras u "nikiti" kao najava mesta odakle deluje ruski zlikovac koji bi da se domogne persijevih kutija sevnu "beograđanka" sa sve EDB direkcijom ispred. bi mi zanimljivo. noćas iza ponoći reprizira se.

Posted

jesu vam stigle eko kese za ovaj mesec?