Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

lepo je, al mene neki straj otih slika :unsure:

Posted

nece to moci da zazivi u Beogradu. bilo bi bolje da su napravili egzaktnu repliku hotela "Zlatna kruna" koji je u staaarom Beogradu drzao gazda Tanasije Hadzi-Hadzilukovic, sa sve srebrnim pljuvaonicama, i da oko nje podignu bedem sa krunistima na kojima ce sviborci svakog jutra ispaljivati hice iz prangija. moramo se drzati nase autenticne tradicije.

Posted

pa nece beogradjani da odsedaju u tom hotelu. :Dmeni se ovo mnogo svidja!

Posted (edited)
pa nece beogradjani da odsedaju u tom hotelu. :D
Bas zato treba da odsedaju u necemu sto predstavlja deo ambijentalne celine Donjeg grada, dakle u gipsanom zamku. A ne u ovom...ovom....predivnom objektu organskih linija.Joj sto bih voleo da ovo sagrade...Ali bice frke oko ovog resenja. Dici ce se i kuka i motika, isti oni koji ne govore ni reci kada Kusta dize lazne srednjovekovne gradove. Edited by Marko M. Dabovic
Posted (edited)
nece to moci da zazivi u Beogradu. bilo bi bolje da su napravili egzaktnu repliku hotela "Zlatna kruna" koji je u staaarom Beogradu drzao gazda Tanasije Hadzi-Hadzilukovic, sa sve srebrnim pljuvaonicama, i da oko nje podignu bedem sa krunistima na kojima ce sviborci svakog jutra ispaljivati hice iz prangija. moramo se drzati nase autenticne tradicije.
He, malo te ponela poezija, reko bih. :P Iz prangija se ništa ne ispaljuje, možda iz tandžara, kremenjača, samokresa... Edited by Div
Posted
He, malo te ponela poezija, reko bih. :PIz prangija se ništa ne ispaljuje, možda iz tandžara, kremenjača, samokresa...
Dobro, da gruvaju iz prangija, cepidlako
Posted

Sestra ovo postavila na FB i odusevljeno komentarisala, al vec se javili neki njezini drugari koji su u fazonu "ne moze ovo na Dorcolu". A onaj jebeni dimnjak moze (najvise gradjevina u gradu, zar ne?), pizda vam materina...?Ne verujem da ce da se stvarno gradi, ali ako nekim cudom da, bice to nesto najbolje sto je Beograd dobio poslednjih x decenija.

Posted

meni je super vijugavost hotela. kao dodatne kalemegdanske zidine, al za 22. vijek :)

Posted (edited)
hvala dobrom bobu, vec sam mislila da ce na bedemima neke glave da osvanu :isuse:svidja mi se, al mi nekako vizuelno nelagodno :unsure:(ne od glava, tu sam u tradiciji, no zahin vilajet, tu nisam nigde ^_^) Edited by thermal bug
Posted

ne vidim dobro na slikama, da li ostaje zgrada Beka ili se ruši?

Posted

pa bilo im lepo da se zezaju, dok su se zezali <_<

• 2 weeks later...