Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted
Najgore sto sam ja video u Beogradu je bilo na NBGD u onim zgradama u produzetku Goce Delceva preko puta starog Merkatora. Bio sam kod ortaka koji je ziveo na 5om spratu a lift nije radio, sto samo po sebi nije bio neki problem da se u zgradi nije osecao najgori smrad ikada. Problem je bio u tome sto je zgrada imala nefunkcionalni odvod za smece sa otvorom na svakom spratu i svi u zgradi su to znali ali ih nije sprecavalo da i dalje ubacuju svo moguce djubre u taj odvod. Kada se esi da se to napuni o kraja oni samo pozovu lika koji sajlom to spusta ili vadi i onda par dana uzivaju u svezom vazduhu i onda sve ispocetka i u krug.
Deda i baba su živeli kod Fontane, jednom se tako u vertikali za smeće nekako zaglavila novogodišnja jelka.
Posted

Vrlo je moguce da pricamo o istoj zgradi. Ovaj ortak je kratko ziveo tamo pa su vrhunac bile polupojedene lubenice.

Posted (edited)

-

Edited by buffalo bill
Posted

Živeo u prizemlju "kineskog zida", one zgrade kod starog merkatora.Prilično redovan prizor su bile kese sa smećem koje proleću ispred prozora. A zgrada nema više od 6 spratova i uglavnom je radio lift.U vezi ovog projekta na lokaciji Beka, jako je to lepo, al ima d'umru od smrada zovrta.

Posted
nikad u zivotu nisam videla da neko baca djubre kroz prozor :unsure:
Bacanje djubreta sa prozora je najveci beogradski fantazam, svi se zale na to a gotovo niko nije video nekoga da to radi.
Ja godinama gledao komsije iz zgrade prekoputa dvorista kako bacaju smece na krov neke garaze/shupe, sta je vec bilo. A kontejner na pljuc odatle, al nema lifta, ebiga. Na kraju je neko na krov te zgradice napisao "NE BACAJ ODPATKE!". To je ta Staaaara Palilula.Na tu temu, nisam se vec koznakolko strana zalio na nedostatak kanti za smece, a jutros se setih opet, posto u Nusicevoj (onom delu kod Cumicevog sokaceta) nema ni 1 kante. Bila jedna kod izlaza iz podzemnog, sad je vise nema.
Posted

E da, krov - komšije svoje kabasto smeće bacaju na krov zgrade! :)Umal se ne šlogirah kad me jednom muka naterala da izađem gore - neke peći, lonci, televizor, konstrukcija nekog kreveta, torbe sa ko zna čime, građevinski materijal koji im je ostao od nekog renoviranja...Dorčol.

Posted
U vezi ovog projekta na lokaciji Beka, jako je to lepo, al ima d'umru od smrada zovrta.
pa vis da nema zooloskog vrta na ovom prikazu. nema ni kalisa.
Posted
pa vis da nema zooloskog vrta na ovom prikazu. nema ni kalisa.
Sa Kališa je "slikano", a zo vrta će valjda da ne bude jednog lepog dana.
Posted

Na Banovom Brdu nema tog bacanja smeca kroz prozor.

Posted

Nema, tamo ljudi skaču sa svojim smećem kroz prozor, pa se vraćaju skokom unazad.

Posted
Sa Kališa je "slikano", a zo vrta će valjda da ne bude jednog lepog dana.
možda kad umre Lukin otacbtw retko govedo
Posted
btw retko govedo
Definitivno najveće govedo u onom vrtu.
Posted

uuu, ne vidim ni nemanjinu kafanu na projektupa neće njega valjda :cry:

Posted
Bacanje djubreta sa prozora je najveci beogradski fantazam, svi se zale na to a gotovo niko nije video nekoga da to radi.
Meni par puta leteo pikavac pred noge. A znam za jedan slučaj gde je letela kesa. Ali, suviše je to retko za značaj koji se tome pridaje. Za razliku od psećih govana.
Posted

Najvece ludilo je 23. blok i ono smetlite u dvoristu solitera.