kud u maglu Simoviću Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 jel moze da se vidi projekat, ili je tek u zacetku?meni je ona dosta interesantna.edit, prezentacija projekta je od danas do 16. u zgradi gradske uprave bgd
Аврам Гојић Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Bacanje djubreta sa prozora je najveci beogradski fantazam, svi se zale na to a gotovo niko nije video nekoga da to radi.Ja sam jednom u zivotu video bacanje djubreta kroz prozor, akter je bio rodjeni Beogradjanin, sin ugledne novinarke.
borris_ Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Ovo je projektovala u Montpellier-u (Zahah Hadid)
đorđe geprat Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 ja sam viđao samo posledice, kese na krošnjama. što se golubova letećih pacova tiče toga ima i u mom dvorištu. no, to ne tretiram kao đubre. ima i jedna žena kojoj smo jedva utuvili u glavu da ne ostavlja hranu za žuću u pasažu. hrani i mačke, na trotoaru između 7. i 9. zgrada. čekam kada će neka mačka koja džonja ispod kola da ispusti pregaženu dušu. ja obavezno gledam pod kola. da bio je u dvorištu pre 30tak godina steva koji je hranio golubove zarad sopstvene prehrane.PS: vračar je nabeđeno elitistički. nekad zbog naseljenih generala i heroja, sada zbog DS. a šetaju kerove po travnjaku sredinom krunske.
morgana Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 (edited) hvala :)zanimljivo je, bassuper je i ovo monpeljeovsko zdanje, narocito kad je upaljeno osvjetljenje unutra (sudeci po renderima koje sam nasla) Edited October 8, 2012 by morgana
MayDay Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 meni super. ako jos i ono japansko ludilo naprave oko galeta muskatirovica, onaj oblak, licice begis na nekog azijskog tigra! :D
Lezilebovich Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Bacanje djubreta sa prozora je najveci beogradski fantazam, svi se zale na to a gotovo niko nije video nekoga da to radi.Ja sam jednom u zivotu video bacanje djubreta kroz prozor, akter je bio rodjeni Beogradjanin, sin ugledne novinarke.vid'o ja u bloku 63 :(. s obzirom da su ovi iz prizemlja sebi prisvojili deo prostora ispred zgrade i napravili dvorište, zalepili su i molbu stanarima da ne bacaju djubre kroz prozor.
morgana Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 znala sam i ja par slucajeva iz bloka 62, u onim zadnjim djelovima zgrade sto imaju 15 ili vise spratova.ali dosta davno, doduse
darling Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 cime ce zaravnati kalemegdan i zooloski, eksplozivom? gde ce biti izmestena tramvajska okretnica, ne vidi se ovde? nema ni teskih kamiona?! zivot mnogo bednije izgleda u zivotu, nego na ovoj fantasticnoj predstavi.
belch Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 ja se tako ganjam sa babom što živi u prizemlju (podrumu u stvari), kojoj smeta moj bicikl pa mi stavlja poruke da ga sklonim i zaključava vrata od dvorišta.stvarno mi je palo na pamet da to njeno prisvojeno dvorište pretvorim u lični kontejner. no prisilnom diplomatijom moj je bajs sad tamo a vrata otključana.
*edited by mod Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Najgore sto sam ja video u Beogradu je bilo na NBGD u onim zgradama u produzetku Goce Delceva preko puta starog Merkatora. Bio sam kod ortaka koji je ziveo na 5om spratu a lift nije radio, sto samo po sebi nije bio neki problem da se u zgradi nije osecao najgori smrad ikada. Problem je bio u tome sto je zgrada imala nefunkcionalni odvod za smece sa otvorom na svakom spratu i svi u zgradi su to znali ali ih nije sprecavalo da i dalje ubacuju svo moguce djubre u taj odvod. Kada se esi da se to napuni o kraja oni samo pozovu lika koji sajlom to spusta ili vadi i onda par dana uzivaju u svezom vazduhu i onda sve ispocetka i u krug.
yolo Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 ceo novi beograd tako smrdi, zato mi elita i zivimo na vracaru.
teacher Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Bacanje djubreta sa prozora je najveci beogradski fantazam, svi se zale na to a gotovo niko nije video nekoga da to radi.Ja sam jednom u zivotu video bacanje djubreta kroz prozor, akter je bio rodjeni Beogradjanin, sin ugledne novinarke.jbg, ja onda nemam sreće sa prljavogradom...
fonTelefon Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Bacanje djubreta sa prozora je najveci beogradski fantazam, svi se zale na to a gotovo niko nije video nekoga da to radi.Ja sam jednom u zivotu video bacanje djubreta kroz prozor, akter je bio rodjeni Beogradjanin, sin ugledne novinarke.dok sam ziveo na nbgd redovni akter je bila djeneralica, a zastavnik iz prizemlja je okopavao ruze i skupljao smece.
henrik larsson Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Ja sam bacanje đubreta takođe viđao samo na NBG, tačnije u blocima, ali to i ne smatram gradom, nego veštačkim isprdkom.
Recommended Posts