Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

nije valjda to u staaarom beogradu da bacaju djubar sa visine? :o

Posted
nije valjda to u staaarom beogradu da bacaju djubar sa visine? :o
o da. malo kese, malo ostaci od spravljanja hrane, malo opušci...najjače je, pak, kad namoče hleb u vodu i onda pljus dole kako bi se jadni golubovi prehranili...
Posted
o da. malo kese, malo ostaci od spravljanja hrane, malo opušci...najjače je, pak, kad namoče hleb u vodu i onda pljus dole kako bi se jadni golubovi prehranili...
nikad u zivotu nisam videla da neko baca djubre kroz prozor :unsure:lazem. jesam. baba milka je izbacivala ljuske od luka i chajne kobasice sa svoje na nashu terasu. to bejashe u staaarom munzeu ^_^no to je bilo lokalno izbacivanje, protiv nas, a ovo, s 12og sprata protivu planete, to nisam...
Posted

Zaha Hadid projektuje hotel+poslovni centar+svašta nešto na mestu negdašnjeg Beka, ili ti novi urbani centar grada po Politicisvi detalji projekta moći će da se vide u zgradi gradske uprave

Posted
nikad u zivotu nisam videla da neko baca djubre kroz prozor :unsure:lazem. jesam. baba milka je izbacivala ljuske od luka i chajne kobasice sa svoje na nashu terasu. to bejashe u staaarom munzeu ^_^no to je bilo lokalno izbacivanje, protiv nas, a ovo, s 12og sprata protivu planete, to nisam...
mora da ne živiš na vračaru gde su stari beograđani, nego u nekom prigradskom kraju...
Posted
mora da ne živiš na vračaru gde su stari beograđani, nego u nekom prigradskom kraju...
jao jeste :blush:
Posted
mora da ne živiš na vračaru gde su stari beograđani
Vračarom kada se šetaš to je uvek slalom između psećih govana. I to svega 100ak metara od sedišta komunalne policije.
Posted
Vračarom kada se šetaš to je uvek slalom između psećih govana. I to svega 100ak metara od sedišta komunalne policije.
yup, to je vračarski super mario, zaobiđi govna i izbegni padajuće kese sa smećem. elitni kraj...
Posted

ja zivim na Vracaru i zaista nisam nikad video da neko baca djubre sa prozora. Jedino sto sam video da pada su mrvice sto stave na sims za golubove. Govanca sa druge strane kao i kretensko parkiranje po celom trotoaru i pola ulice us vec Vracarski trademark.

Posted
ja zivim na Vracaru i zaista nisam nikad video da neko baca djubre sa prozora. Jedino sto sam video da pada su mrvice sto stave na sims za golubove. Govanca sa druge strane kao i kretensko parkiranje po celom trotoaru i pola ulice us vec Vracarski trademark.
ma ovo su neki dođoši...
Posted (edited)
Zaha Hadid projektuje hotel+poslovni centar+svašta nešto na mestu negdašnjeg Beka, ili ti novi urbani centar grada po Politicisvi detalji projekta moći će da se vide u zgradi gradske uprave
jel moze da se vidi projekat, ili je tek u zacetku?meni je ona dosta interesantna.edit, prezentacija projekta je od danas do 16. u zgradi gradske uprave bgd Edited by morgana
Posted (edited)
ma ovo su neki dođoši...
Jbg zaista sam vidjao sve i svasta kao npr to da se tri ulaza dogovore da zabetoniraju parkic i naprave parking, pa onda kada komsija iz broja 25 parkira u ono sto su ovi iz 27 zamislili kao svoj privatni parking, lokalna budala mu izgrebe kola kljucem, godinama otvoren saht, useljenje u vesarnice, izdavanje stanova na Vracaru bez mokrog cvora, bacanje kamenja sa krova zgrade po kolima, zauzimanja zajednicke terase po osnovu toga sto se nnalazi na istom spratu kao i stan i slicno. Ali kese zaista nikad nisu letele. Jedino gde sam cuo da se neko koga poznajem zali na to je bilo u onim soliterima na Zvezdari iznad Cvetkove pijace. Edited by pavllle