gospa buba Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 nije valjda to u staaarom beogradu da bacaju djubar sa visine? :o
teacher Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 nije valjda to u staaarom beogradu da bacaju djubar sa visine? :oo da. malo kese, malo ostaci od spravljanja hrane, malo opušci...najjače je, pak, kad namoče hleb u vodu i onda pljus dole kako bi se jadni golubovi prehranili...
gospa buba Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 o da. malo kese, malo ostaci od spravljanja hrane, malo opušci...najjače je, pak, kad namoče hleb u vodu i onda pljus dole kako bi se jadni golubovi prehranili...nikad u zivotu nisam videla da neko baca djubre kroz prozor :unsure:lazem. jesam. baba milka je izbacivala ljuske od luka i chajne kobasice sa svoje na nashu terasu. to bejashe u staaarom munzeu ^_^no to je bilo lokalno izbacivanje, protiv nas, a ovo, s 12og sprata protivu planete, to nisam...
kud u maglu Simoviću Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Zaha Hadid projektuje hotel+poslovni centar+svašta nešto na mestu negdašnjeg Beka, ili ti novi urbani centar grada po Politicisvi detalji projekta moći će da se vide u zgradi gradske uprave
teacher Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 nikad u zivotu nisam videla da neko baca djubre kroz prozor :unsure:lazem. jesam. baba milka je izbacivala ljuske od luka i chajne kobasice sa svoje na nashu terasu. to bejashe u staaarom munzeu ^_^no to je bilo lokalno izbacivanje, protiv nas, a ovo, s 12og sprata protivu planete, to nisam...mora da ne živiš na vračaru gde su stari beograđani, nego u nekom prigradskom kraju...
gospa buba Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 mora da ne živiš na vračaru gde su stari beograđani, nego u nekom prigradskom kraju...jao jeste
salerokada Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 mora da ne živiš na vračaru gde su stari beograđaniVračarom kada se šetaš to je uvek slalom između psećih govana. I to svega 100ak metara od sedišta komunalne policije.
teacher Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Vračarom kada se šetaš to je uvek slalom između psećih govana. I to svega 100ak metara od sedišta komunalne policije.yup, to je vračarski super mario, zaobiđi govna i izbegni padajuće kese sa smećem. elitni kraj...
*edited by mod Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 ja zivim na Vracaru i zaista nisam nikad video da neko baca djubre sa prozora. Jedino sto sam video da pada su mrvice sto stave na sims za golubove. Govanca sa druge strane kao i kretensko parkiranje po celom trotoaru i pola ulice us vec Vracarski trademark.
teacher Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 ja zivim na Vracaru i zaista nisam nikad video da neko baca djubre sa prozora. Jedino sto sam video da pada su mrvice sto stave na sims za golubove. Govanca sa druge strane kao i kretensko parkiranje po celom trotoaru i pola ulice us vec Vracarski trademark.ma ovo su neki dođoši...
morgana Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 (edited) Zaha Hadid projektuje hotel+poslovni centar+svašta nešto na mestu negdašnjeg Beka, ili ti novi urbani centar grada po Politicisvi detalji projekta moći će da se vide u zgradi gradske upravejel moze da se vidi projekat, ili je tek u zacetku?meni je ona dosta interesantna.edit, prezentacija projekta je od danas do 16. u zgradi gradske uprave bgd Edited October 8, 2012 by morgana
*edited by mod Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 (edited) ma ovo su neki dođoši...Jbg zaista sam vidjao sve i svasta kao npr to da se tri ulaza dogovore da zabetoniraju parkic i naprave parking, pa onda kada komsija iz broja 25 parkira u ono sto su ovi iz 27 zamislili kao svoj privatni parking, lokalna budala mu izgrebe kola kljucem, godinama otvoren saht, useljenje u vesarnice, izdavanje stanova na Vracaru bez mokrog cvora, bacanje kamenja sa krova zgrade po kolima, zauzimanja zajednicke terase po osnovu toga sto se nnalazi na istom spratu kao i stan i slicno. Ali kese zaista nikad nisu letele. Jedino gde sam cuo da se neko koga poznajem zali na to je bilo u onim soliterima na Zvezdari iznad Cvetkove pijace. Edited October 8, 2012 by pavllle
Recommended Posts