Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted
In jur fejs Djitleru...Teorijski, da li postoji neka posledica po onoga koje doneo neustavnu odluku ?
Ma teorijski napisah poduzi pasus ali obrisah, jedini efikasno sa zutima i crvenima sto moze je da se pusti voda ostalo u ovakom sudskom sistemu je pisanje uz vetar.
Posted

aj neko da mi kaze ko je vlast na vracaru? fala unapred.

Posted

Kuzmanović, pominjan učestalo na ovom forumu poslednjih dana

Posted

ovaj sto oce da bude precednik stranke? fala ti.

Posted

Jel ono u 29-om(posle Botanicke baste) prave parking,vidim da je znatno suzen trotoar a masine su vec skinule sloj betona?

Posted

Izgleda, bas sam ovih dana cesto tuda pesacio i izbegavao bageristu :)Послато са HTC ChaCha A810e користећи Тапаток 2

Posted
Jel ono u 29-om(posle Botanicke baste) prave parking,vidim da je znatno suzen trotoar a masine su vec skinule sloj betona?
aj to, nego i od bivšeg IKL prave parking
Posted

rekoh već, bili mi gosti u kući punih 10 dana. pa da vam s ponosom kažem da nisu imali primedbe na beograd. žešći dojam im je ostavila poseta teslinom i titovom muzeju, pogled sa tornja, mir i tišina na adama (pogotovo međici). dopali su im se i parkovi (kalemegdan, taš, manjež, ovaj moj), vožnja savom i pune ulice celog dana i noći. i, lutkar u knez mihajlovoj. i sve kavane u koje smo ušli.negativan dojam ostavila je zapuštenost i štroka izvan grada, paljenje njiva posle berbe.čisto da znate.

Posted

Ćevapi, devojke, rakija? Da li bi ponovo došli ovde?

Posted
rekoh već, bili mi gosti u kući punih 10 dana. pa da vam s ponosom kažem da nisu imali primedbe na beograd. žešći dojam im je ostavila poseta teslinom i titovom muzeju, pogled sa tornja, mir i tišina na adama (pogotovo međici). dopali su im se i parkovi (kalemegdan, taš, manjež, ovaj moj), vožnja savom i pune ulice celog dana i noći. i, lutkar u knez mihajlovoj. i sve kavane u koje smo ušli.negativan dojam ostavila je zapuštenost i štroka izvan grada, paljenje njiva posle berbe.čisto da znate.
a štroka u gradu im se svidela?
Posted
Jel i oni kažu da su Beogradžanke najlepše?
Posted
aj to, nego i od bivšeg IKL prave parking
Napravljen, 70 dinara sat, 0-24.
Posted (edited)
Ćevapi, devojke, rakija? Da li bi ponovo došli ovde?
bili pre tri godine i ponovo došli jer im se jako dopalo. za svet na ulici su rekli da izgleda svetski.pivopije su, pili su isključivo naše pivo (pils, jelen, zaječarsko, lav, bip) i ni na jedno nisu imali primedbu. lav im se najviše dopao. poneli su moju žestinu a kada su isprobali prošek tražili su repete. mislim da će ponovo da dođu.
a štroka u gradu im se svidela?
vidi, okolina podzemnog kontejnera ovde kod mene je bila čista, moje dvorište isto tako, na ulicama su primetili metlare a, ruku na srce, nisam ih vodao po deponijama. rekli su da je grad pristojno čist. naravno, primetili su prosjake i istraživače kontejnera no, nisu komentarisali. ipak su gosti
Jel i oni kažu da su Beogradžanke najlepše?
. par penzionera je u pitanju. lep i lepo obučen svet, kažu. Edited by djordje geprat
Posted
vidi, okolina podzemnog kontejnera ovde kod mene je bila čista, moje dvorište isto tako, na ulicama su primetili metlare a, ruku na srce, nisam ih vodao po deponijama. rekli su da je grad pristojno čist. naravno, primetili su prosjake i istraživače kontejnera no, nisu komentarisali.
Svaka čast. U drugoj centralnoj bg opštini će ovih dana da zavladaju kolera ili crni prištevi od količine smeća koje sjajni građani izbacuju kroz prozor i pored kontejnera.