Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted (edited)

Pretpostavio sam da je tako nesto. Hvala.Sad cu da vidim da nadjem klip gde pripadnik snaga reda maltretira zle strendzere sto nisu platili taksu.edit: 2:33http://www.youtube.com/watch?v=UUQXvfwrZigJa bih im za tripod oprostio al bi im naplatio kaznu sto ne znaju kako se jede burek :)Cak mislim da je isti lik danas intervenisao :)

Edited by katamaran
Posted

Da se zna red. Nema šta tu da se profesionalno snima.

Posted

a tripod jbga, ne bih da branim budalasta pravila ali nije srbija sad jedina u svetu gde se ne da snimanje sa tripoda. zapravo bi se iznenadili da vidite gde sve toga ima...

Posted

Zar nije skoro (pre par meseci) bila ista situacija za snimanje u Beogradu? Sve mi se čini da sam ovo već čitao.

Posted

Tripod? To se u našoj varoši nekad zvalo stativ.

Posted

zavisi kakav, imas monopod, tripod...

Posted
Tripod? To se u našoj varoši nekad zvalo stativ.
ja sam odmah provalio da pričaju o stativu
Posted

na Kališu je zabranjeno profesionalno snimanje, ukoliko se ne plati taksa za snimanje koja je pre neku godinu iznosila 15000 dinara, ista stvar je u Londonu, New Yorku....

Posted

pa sve je to kul osim sto tronozac ne podrazumeva profesionalno snimanje. sta sad, ja pozajmim od kolege objektiv 12-24, koji kosta ko polovan golf, i koristim postojece svetlo bez stativa (posto snimam danju), i to smem da radim, i sada to nije profi snimanje?imbecilno pravilo koje se ne moze primeniti posto nema teorije da cuvari izvale da li sam ja dabbler ili profesionalni fotograf koji ce i bez stativa (a koj ce mu pre 8 uvece), a mozda i bez DSLR-a, napraviti profesionalnu sliku.

Posted

Probala juče onaj električni bicikl, koji se dobija na Adi na parkingu, kada se plati dnevni parking.Dobra fora, smanji pedaliranje min. 50%, vuče na uzbrdicama. Super za neku dužu vožnju po brdašcima, ko nema kondicije i bole ga kolena kad pretera sa bajsom.

Posted

Prosto ne mogu da verujem ovo za stative i snimanja...Da li se to odnosi na profesionalnu opremu ili će i meni da traže da platim taksu od 15000 rsd da slikam sa opremom od cca 50 eura*?