katamaran Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 (edited) Pretpostavio sam da je tako nesto. Hvala.Sad cu da vidim da nadjem klip gde pripadnik snaga reda maltretira zle strendzere sto nisu platili taksu.edit: 2:33http://www.youtube.com/watch?v=UUQXvfwrZigJa bih im za tripod oprostio al bi im naplatio kaznu sto ne znaju kako se jede burek :)Cak mislim da je isti lik danas intervenisao :) Edited August 5, 2012 by katamaran
pacey defender Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Da se zna red. Nema šta tu da se profesionalno snima.
yolo Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 a tripod jbga, ne bih da branim budalasta pravila ali nije srbija sad jedina u svetu gde se ne da snimanje sa tripoda. zapravo bi se iznenadili da vidite gde sve toga ima...
Tale Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Zar nije skoro (pre par meseci) bila ista situacija za snimanje u Beogradu? Sve mi se čini da sam ovo već čitao.
beatakeshi Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Tripod? To se u našoj varoši nekad zvalo stativ.
Sestre Bronte Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Tripod? To se u našoj varoši nekad zvalo stativ.ja sam odmah provalio da pričaju o stativu
kud u maglu Simoviću Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 na Kališu je zabranjeno profesionalno snimanje, ukoliko se ne plati taksa za snimanje koja je pre neku godinu iznosila 15000 dinara, ista stvar je u Londonu, New Yorku....
Аврам Гојић Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 pa sve je to kul osim sto tronozac ne podrazumeva profesionalno snimanje. sta sad, ja pozajmim od kolege objektiv 12-24, koji kosta ko polovan golf, i koristim postojece svetlo bez stativa (posto snimam danju), i to smem da radim, i sada to nije profi snimanje?imbecilno pravilo koje se ne moze primeniti posto nema teorije da cuvari izvale da li sam ja dabbler ili profesionalni fotograf koji ce i bez stativa (a koj ce mu pre 8 uvece), a mozda i bez DSLR-a, napraviti profesionalnu sliku.
Tihajeza Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Probala juče onaj električni bicikl, koji se dobija na Adi na parkingu, kada se plati dnevni parking.Dobra fora, smanji pedaliranje min. 50%, vuče na uzbrdicama. Super za neku dužu vožnju po brdašcima, ko nema kondicije i bole ga kolena kad pretera sa bajsom.
eye of the beholder Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Prosto ne mogu da verujem ovo za stative i snimanja...Da li se to odnosi na profesionalnu opremu ili će i meni da traže da platim taksu od 15000 rsd da slikam sa opremom od cca 50 eura*?
Recommended Posts