Lezilebovich Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Tada su sa nekih farmi u Surcinu bacali stajsko djubrivo u Galovicu.tačno je to taj smrad. mene podsetilo na čišćenje štale u selu
kud u maglu Simoviću Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 tačno je to taj smrad. mene podsetilo na čišćenje štale u selua mene na vožnju kroz austrijske alpe
kapetanm Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 (edited) Jebote, kako smrdi napolju!!!! Štipa za oči, nije normalno!Kao farma svinja, sa jedno milion komada, tu pod prozorom. Galenika, Bežanija, Altina, blokovi...Danas oko 16, 16.30, oko Ušća i SIV-a je enormno smrdelo na da ne kažem na šta, čak se i uvuklo u zgrade. Sad, dva sata posle, oseća se i u mojoj ulici kilometrima daleko, na Zvezdari. Šta je u pitanju? Edited July 26, 2012 by kapetanm
sherman Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Danas oko 16, 16.30, oko Ušća i SIV-a je enormno smrdelo na da ne kažem na šta, čak se i uvuklo u zgrade. Sad, dva sata posle, oseća se i u mojoj ulici kilometrima daleko, na Zvezdari. Šta je u pitanju?neko iz padinske skele je pustio tihomira
katamaran Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 (edited) Bio sam na Kalisu u to vreme i nista nisam primetio.Verovatno opet bacaju stajsko djubrivo negde. Izgleda da im je sad sezona. Edited July 26, 2012 by katamaran
Lezilebovich Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 (edited) Kolega iz Slovenije me pitao za preporuku za kamp u BG-u (porodično kampuju :) ). Nisam ni znao da to ima, pa mi reče da je za sada našao samo neki na Adi i Košutnjaku. Šta da mu kažem ? Edited July 26, 2012 by Lezilebovich
S.L. Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Jebote, kako smrdi napolju!!!! Štipa za oči, nije normalno!Kao farma svinja, sa jedno milion komada, tu pod prozorom. Galenika, Bežanija, Altina, blokovi...Osetilo se i na Čukarici. Doduše nije štipalo za oči.
Skyhighatrist Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 (edited) Kolega iz Slovenije me pitao za preporuku za kamp u BG-u (porodično kampuju :) ). Nisam ni znao da to ima, pa mi reče da je za sada našao samo neki na Adi i Košutnjaku. Šta da mu kažem ? Munze konzaInače, camping.rs Edited July 27, 2012 by historian
Idioteque Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Zatvorilo Nušićevu i ceo saobraćaj preusmerila kroz Kosovsku+Kondinu. Naravno, nije im palo na pamet da usklade semafor na uglu Kondine i Ive Lole, nije im palo na pamet da na uglu Keve Jevrosime i Kondine stave znak slepi put, pa ako uđeš u taj deo Jevrosime možeš da se jebeš, nema gde da okreneš, a iza tebe se začas stvori kolona. Sve sam to osetio na svojoj koži juče, ne zalazite u taj deo bez preke potrebe.
Alphons Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Prolazim tuda peske na putu za posao, mal se nisam sokirao. Pohvalno je sto su tako rec preko noci raskopali ulicu, ali su mogli to da naznace jedno par dana unapred.
ToniAdams Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 jel izvalio neko kolotrake na vr 29tog?jebote, ko od butera da prave asvalt.
spettacollo Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Naišao noću motorom preko njih, jedva se održah na točkovima.
Mr.Mxyzptlk Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 sta se radilo danas u bulevaru v. misica u pravcu prema gradu? ima neko neki info?krenuo do seceranca kad ono malo morgen, skrenu bus za novi most (tamo gde skrece 85), ka hipodoromu, kaze sledeca stanica u ruskoj, u v. misica barikade.inace vozac me jedva pustio da izadjem jer je neka odvratna kamena beozsecajna njuska, a kolona je bila neopisiva.
Recommended Posts