Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted
otkud dve 23-ke na istoj stanici i to obe sa putnicima? jel to pocetna ili su se samo sustigle pa ce sledeca naici za cca 20 min ^_^ btw jadni ljudi :(
Vozim se gsp-om na tom pravcu, u jutarnjem špicu dvadeset trojki ima kolko hoćeš, nije retko da idu par njih jedna za drugom, i ne čekaju se 20 minuta.
Posted

Bio u srednjem jutros. Ovaj iza se spucao u nas lepom brzinom. Ja prosao sa dve masnice, po jedna na ruci i nozi. Dosta rasecenih glava, sto od stakla sto od udarca. Svi koji su stajali su popili patos. Jednu devojku sam doslovce ubacio u taxi koji je prolazio tuda, rekao vozi u bolnicu i vratio se nazad. Imala je gadnu posekotinu na glavi, nadam se da je ok. Drugog, starijeg coveka smo jedva podigli sa poda, srecom, samo od soka. Nije imao posekotine ili bilo sta vidljivo. Jezivo, a mislim da su gadnije prosli ovi u Lastinom busu...Sent from my HTC Desire

Posted

Evo rekoše pozlilo vozaču Lastinog autobusa, valjda se onesvestio, zato je udario.

Posted

Ima li neko da je dobio kese za reciklažu na kućnu adresu? Prođe dosta vremena, a kesama ni traga.

Posted (edited)

...

Edited by aram
Posted
Ima li neko da je dobio kese za reciklažu na kućnu adresu? Prođe dosta vremena, a kesama ni traga.
samo one prve i onda nista.
Posted

to je (bio) predizborni trik.Mogu da ti pošaljem moju, neiskorišćenu!

Posted
to je (bio) predizborni trik.Mogu da ti pošaljem moju, neiskorišćenu!
nije bio trik, nego proba, pa ako ti se to radi, javis se u postu i oni ti daju nove.
Posted
nije bio trik, nego proba, pa ako ti se to radi, javis se u postu i oni ti daju nove.
Jasno mi je kako ide procedura. Znači, tebi su poslali?
Posted

Ne, nisam se prijavio :DAli mislim da se to ne salje, nego da ih licno uzimas u posti na svake 2 nedelje. Ili mozda kese dobijes, a onaj bar code uzimas. ne secam se.

Posted

Ja sam razumeo da se ide u poštu samo ako hoćeš da dobiješ onih 20% popusta.

КАКО ДА РЕЦИКЛИРАЈУЋИ УШТЕДИМО?Суграђани, који рециклирањем желе да остваре 20 одсто попуста на услугу одвожења смећа, треба да се јаве најближој јединици Поште у свом насељу, од 21. маја и да том приликом, са собом понесу последњу уплатницу инфостана. На основу те уплатнице, запослени у Пошти ће Ваше домаћинство уврстити у евиденцију за месечну доставу кеса и формирати јединствени бар код. Од тада ће на Вашу адресу сваког месеца стизати четири „еко кесе“ и четири самолепљива бар кода. Свако домаћинство које за месец дана попуни те кесе, што ће помоћу учитавања бар кода који сте залепили на њих бити регистровано на Погону „Отпад“, добија 20 одсто попуста на услугу одвожења смећа ЈКП „Градска чистоћа“.
Ni ja ne dobijam kese, samo one dve na početku.
Posted

Dobio kese na kućnu adresu, kao i nalepnice sa bar kodom.

Posted
Evo rekoše pozlilo vozaču Lastinog autobusa, valjda se onesvestio, zato je udario.
Tu je izgleda bilo bas baksuzno....Naime na toj stanici lasta ne staje , ne staje cak ni 511, ali ti busevi da ne bi imali slalom koriste tu traku i to znam par puta kad sam cekao 88 oni prozuje bas dobrom brzinom, a cesto ako ima mnogo buseva da ne bi usporili izvedu i slalom da bi se posle stanice vratili u zutu traku jer ih ceka stanica sajam gde svi staju...
Posted

Ovog puta niko ne pominje alko-test, nadam se da su im ipak radili. I ovaj nesrećnik koji se onesvestio je morao da ima neki uzrok tome.

Posted
Ovog puta niko ne pominje alko-test, nadam se da su im ipak radili. I ovaj nesrećnik koji se onesvestio je morao da ima neki uzrok tome.
Ova vrućina je dovoljan uzrok. Mi provodimo pola sata u autobusu pa jedva izdražavamo; ovaj nesrećnik svaki dan provede puno radno vreme u toj sauni.