keitel Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 Ista se priča ponavlja već hiljadu puta..stvarno ne vidim od kakvog je značaja da li će autobus na stanici stajati trideset ili pedeset sekundi ako on kasni petnaest minuta u odnosu na red vožnje. Da se ja pitam, na ulazu u autobus bi stajao aparat za poništavanje sa fizičkom preprekom.Tema o beogradskom prevozu ima više strana nego tema o samom Beogradu, a i na njoj je trećina postova na temu prevoza. Cirkus.
fonTelefon Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 TEROR VLASTI: ZABRANA KUPANJA NA ADIProtiv otimanja Ade BeograđanimaZar nija bolje traziti deo ade za jutarnje i vecernje vajsmilere koji bi preplivavali jezero pod budnim okom par spasilaca koji bi radili rano ujutu i do sumraka u vecernjim casovima sve bez ovih teskih reci otimanje teror i sl?
S.L. Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 Zar ne bi bilo bolje da su se u JP sami toga setili, umesto što se igraju đilasa.
pacey defender Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 20. aprila je viđen poslednji radnik na poslovima pravljenja podzemnog kontejnera tu kod mene u komšiluku. Evo skoro je tri meseca prošlo da je kontejner postavljen ali da je sve oko kontejnera nezavršeno tako da kontejner nije u funkciji.
kud u maglu Simoviću Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 murdarluk, omiljena disciplinakod mene na poslu proletos sređivali okruženje i sve super sredili, ali i dalje je deo parkinga ostao raskopan kad su razvlačili instalacije za zalivanje, kao i višak zemlje koji im je preostao a po kom se sada razleže korov. Mislim da u ovoj zemlji nije moguće završiti građevinski posao a da svaki detalj bude priveden kraju.
Аврам Гојић Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 (edited) zelim da saopstim odvratnom retardu Djilasu da je UV indeks danas stigao do dvanaestog podeljka sto je istorijski rekord, i da je odlazak na plazu izmedju 10 i 19 casova pod tim uslovima veoma opasan i nepozeljan. Edited July 10, 2012 by Marko M. Dabovic
hazard Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 zelim da saopstim odvratnom retardu Djilasu da je UV indeks danas stigao do dvanaestog podeljka sto je istorijski rekord, i da je odlazak na plazu izmedju 10 i 19 casova pod tim uslovima veoma opasan i nepozeljan.Cuti, uskoro ce zabraniti plivanje i suncanje svim suncanim danima, jer postoji mogucnost povecanog UV faktora. Dakle Ada ce raditi samo kada je oblacno, ali bez padavina.
kud u maglu Simoviću Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Dakle Ada ce raditi samo kada je oblacno, ali bez padavina.tada je i najlepše na Adi
El Guapo Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Da nas nisu bombardovali, stranci ne bi imali šta da pogledaju.
Dr Arslanagić Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=NS0dmT8lsDc :Hail:
renne Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 Produžili kupanje na Adi do 20:00, ali nisu pomerili jutarnji termin
Mr.Mxyzptlk Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 sta je sa jutarnjim? kad on uopste i pocinje. ja baanem vikendom oko 8.10, cuvari dolaze negde oko 9 rekao bih
Alphons Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 Produžili kupanje na Adi do 20:00, ali nisu pomerili jutarnji terminDanas u kolima slusam Gradski radio aka MFM, idu sledece vesti- Kupanje na adi produzeno do 20h, na incijativu gradonacelnika Dragana Djilasa. - Beogradjani ce u GSPu imati pristup besplatnom internetu. U 20 vozila.
Recommended Posts