Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

Ista se priča ponavlja već hiljadu puta..stvarno ne vidim od kakvog je značaja da li će autobus na stanici stajati trideset ili pedeset sekundi ako on kasni petnaest minuta u odnosu na red vožnje. Da se ja pitam, na ulazu u autobus bi stajao aparat za poništavanje sa fizičkom preprekom.Tema o beogradskom prevozu ima više strana nego tema o samom Beogradu, a i na njoj je trećina postova na temu prevoza. Cirkus.

Posted

Zar ne bi bilo bolje da su se u JP sami toga setili, umesto što se igraju đilasa. :fantom:

Posted

20. aprila je viđen poslednji radnik na poslovima pravljenja podzemnog kontejnera tu kod mene u komšiluku. Evo skoro je tri meseca prošlo da je kontejner postavljen ali da je sve oko kontejnera nezavršeno tako da kontejner nije u funkciji.

Posted

murdarluk, omiljena disciplinakod mene na poslu proletos sređivali okruženje i sve super sredili, ali i dalje je deo parkinga ostao raskopan kad su razvlačili instalacije za zalivanje, kao i višak zemlje koji im je preostao a po kom se sada razleže korov. Mislim da u ovoj zemlji nije moguće završiti građevinski posao a da svaki detalj bude priveden kraju.

Posted (edited)

zelim da saopstim odvratnom retardu Djilasu da je UV indeks danas stigao do dvanaestog podeljka sto je istorijski rekord, i da je odlazak na plazu izmedju 10 i 19 casova pod tim uslovima veoma opasan i nepozeljan.

Edited by Marko M. Dabovic
Posted
odvratnom retardu Djilasu
menadžeru godine?
Posted
zelim da saopstim odvratnom retardu Djilasu da je UV indeks danas stigao do dvanaestog podeljka sto je istorijski rekord, i da je odlazak na plazu izmedju 10 i 19 casova pod tim uslovima veoma opasan i nepozeljan.
Cuti, uskoro ce zabraniti plivanje i suncanje svim suncanim danima, jer postoji mogucnost povecanog UV faktora. Dakle Ada ce raditi samo kada je oblacno, ali bez padavina.
Posted
Dakle Ada ce raditi samo kada je oblacno, ali bez padavina.
tada je i najlepše na Adi
Posted

Da nas nisu bombardovali, stranci ne bi imali šta da pogledaju.

Posted

Produžili kupanje na Adi do 20:00, ali nisu pomerili jutarnji termin

Posted

sta je sa jutarnjim? kad on uopste i pocinje. ja baanem vikendom oko 8.10, cuvari dolaze negde oko 9 rekao bih

Posted
Produžili kupanje na Adi do 20:00, ali nisu pomerili jutarnji termin
Danas u kolima slusam Gradski radio aka MFM, idu sledece vesti- Kupanje na adi produzeno do 20h, na incijativu gradonacelnika Dragana Djilasa. :lol:- Beogradjani ce u GSPu imati pristup besplatnom internetu. U 20 vozila. :lol: