salerokada Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Imao sam sreće u sredu, ali ne i u utorak kada su me izbacili iz vode.Zanimljivo da nigde u medijima nema ništa o nezadovoljstvu građanstva. Valjda bi to pokvarilo sliku Đilasovog savršenog Beograda.
S.L. Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Kako te izbacili, zbog čega, preplivavanja jezera ili kupanja van silom nametnutih termina?
đorđe geprat Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 pravo da vam kažem, ne sećam se da sam ove godine bio na jezeru. obišao drugara koji ima splav s pogledom na međicu, jesam. tako da mi je novost ova budalaština sa (ne)kupanjem. ranije sam odlazio vikendom ujutro sa gospođom na makišku stranu. odradili bi šta smo naumili i pre vrućine vraćali se kući.kupanje između 10 i 19. ovih dana, na ovim temperaturama. pa nek odu kod one macure da im kaže šta ne treba raditi. sou, da se vratimo politici. većina. drastična, smatrala je da je đido car i da "tako treba". oštrina prema belgijskom gradonačelniku i beogradskim "ciganima" doprinela je da se zaborave i bulevar i prohibicija. do, prohibicija se na ovom mestu često spočitavala LDPu. ko je odgovoran za policijski čas?sve najgore mu želim.
ToniAdams Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 (edited) jel ima sanse da se zabrani pisanje u vodu? onda se bum mozda bucnul Edited July 7, 2012 by ToniAdams
copkillah Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 sou, da se vratimo politici. većina. drastična, smatrala je da je đido car i da "tako treba". oštrina prema belgijskom gradonačelniku i beogradskim "ciganima" doprinela je da se zaborave i bulevar i prohibicija.
Frank Pembleton Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 pravo da vam kažem, ne sećam se da sam ove godine bio na jezeru. obišao drugara koji ima splav s pogledom na međicu, jesam. tako da mi je novost ova budalaština sa (ne)kupanjem. ranije sam odlazio vikendom ujutro sa gospođom na makišku stranu. odradili bi šta smo naumili i pre vrućine vraćali se kući. :naughty:
Frank Pembleton Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 TEROR VLASTI: ZABRANA KUPANJA NA ADIProtiv otimanja Ade Beograđanima
copkillah Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 Pa meni je bilo jasno šta hoće da kaže, nego mi nije bilo jasno zašto.
Recommended Posts