Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

Imao sam sreće u sredu, ali ne i u utorak kada su me izbacili iz vode.Zanimljivo da nigde u medijima nema ništa o nezadovoljstvu građanstva. Valjda bi to pokvarilo sliku Đilasovog savršenog Beograda.

Posted

Kako te izbacili, zbog čega, preplivavanja jezera ili kupanja van silom nametnutih termina?

Posted

cek bre, ne moze ni rano ujutru? zasto? wtf?

Posted

pa ne može pre 10 sati, zabranjeno je

Posted

pravo da vam kažem, ne sećam se da sam ove godine bio na jezeru. obišao drugara koji ima splav s pogledom na međicu, jesam. tako da mi je novost ova budalaština sa (ne)kupanjem. ranije sam odlazio vikendom ujutro sa gospođom na makišku stranu. odradili bi šta smo naumili i pre vrućine vraćali se kući.kupanje između 10 i 19. ovih dana, na ovim temperaturama. pa nek odu kod one macure da im kaže šta ne treba raditi. sou, da se vratimo politici. većina. drastična, smatrala je da je đido car i da "tako treba". oštrina prema belgijskom gradonačelniku i beogradskim "ciganima" doprinela je da se zaborave i bulevar i prohibicija. do, prohibicija se na ovom mestu često spočitavala LDPu. ko je odgovoran za policijski čas?sve najgore mu želim.

Posted (edited)

jel ima sanse da se zabrani pisanje u vodu? onda se bum mozda bucnul :fantom:

Edited by ToniAdams
Posted
sou, da se vratimo politici. većina. drastična, smatrala je da je đido car i da "tako treba". oštrina prema belgijskom gradonačelniku i beogradskim "ciganima" doprinela je da se zaborave i bulevar i prohibicija.
:unsure:
Posted
pravo da vam kažem, ne sećam se da sam ove godine bio na jezeru. obišao drugara koji ima splav s pogledom na međicu, jesam. tako da mi je novost ova budalaština sa (ne)kupanjem. ranije sam odlazio vikendom ujutro sa gospođom na makišku stranu. odradili bi šta smo naumili i pre vrućine vraćali se kući.
:naughty: :naughty: :naughty:
Posted
Prolazio si skoro?
Samo sam dao odrednicu.
Posted

Pa meni je bilo jasno šta hoće da kaže, nego mi nije bilo jasno zašto.

Posted

Nisam te razumeo. Vrucina mi udarila u glavu.