Jump to content

Beograd

Featured Replies

Imao sam sreće u sredu, ali ne i u utorak kada su me izbacili iz vode.Zanimljivo da nigde u medijima nema ništa o nezadovoljstvu građanstva. Valjda bi to pokvarilo sliku Đilasovog savršenog Beograda.

• Replies 30.7k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hvala... Nece trebati hospis niti bilo sta, umro je jutros. (Da ne trolujem vise temu, mozda cemo o tom negde drugde, a najverovatnije nigde.)

• Ja bih mu u načelu ovo dozvolio. Naš Zoo vrt je mali, ima šmeka i nostalgije, ali životinje u njemu ne mogu da žive lepo i normalno, skučen prostor, okolna buka, neprirodno stanište. Kad odeš recimo u

• Trole su odletele zbog pogona na Dorcolu. Mora da se gradi tu.   Ne trazite neko dublje znacenje od toga posto ga nema.

Posted Images

Kako te izbacili, zbog čega, preplivavanja jezera ili kupanja van silom nametnutih termina?

cek bre, ne moze ni rano ujutru? zasto? wtf?

pa ne može pre 10 sati, zabranjeno je

pravo da vam kažem, ne sećam se da sam ove godine bio na jezeru. obišao drugara koji ima splav s pogledom na međicu, jesam. tako da mi je novost ova budalaština sa (ne)kupanjem. ranije sam odlazio vikendom ujutro sa gospođom na makišku stranu. odradili bi šta smo naumili i pre vrućine vraćali se kući.kupanje između 10 i 19. ovih dana, na ovim temperaturama. pa nek odu kod one macure da im kaže šta ne treba raditi. sou, da se vratimo politici. većina. drastična, smatrala je da je đido car i da "tako treba". oštrina prema belgijskom gradonačelniku i beogradskim "ciganima" doprinela je da se zaborave i bulevar i prohibicija. do, prohibicija se na ovom mestu često spočitavala LDPu. ko je odgovoran za policijski čas?sve najgore mu želim.

jel ima sanse da se zabrani pisanje u vodu? onda se bum mozda bucnul :fantom:

Edited by ToniAdams

Kako proveriti?

sou, da se vratimo politici. većina. drastična, smatrala je da je đido car i da "tako treba". oštrina prema belgijskom gradonačelniku i beogradskim "ciganima" doprinela je da se zaborave i bulevar i prohibicija.
:unsure:
:unsure:
platani-bulevar.jpg
pravo da vam kažem, ne sećam se da sam ove godine bio na jezeru. obišao drugara koji ima splav s pogledom na međicu, jesam. tako da mi je novost ova budalaština sa (ne)kupanjem. ranije sam odlazio vikendom ujutro sa gospođom na makišku stranu. odradili bi šta smo naumili i pre vrućine vraćali se kući.
:naughty: :naughty: :naughty:
platani-bulevar.jpg
Prolazio si skoro?
Prolazio si skoro?
Samo sam dao odrednicu.

Pa meni je bilo jasno šta hoće da kaže, nego mi nije bilo jasno zašto.

Nisam te razumeo. Vrucina mi udarila u glavu.