Dagmar Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 ali i jeste sve do lichne inicijative i posvecenosti. ako nema to, a nema nishta drugo, trece sigurno nema.Ma ne to, nego sam htela da kažem da sam sa 20 mislila ako na promeni sistema radiš sa inicijativom i posvećenošću, nema da omane. U najboljem stilu Koelja "Ako nešto zaista želiš zvezde će se urotiti da ti to uspe".
Аврам Гојић Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 ili to, ili ce te dva prostaka unakaziti od batina.
copkillah Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 zalbe se uvek pisu na CC (GSP i gradska uprava za saobracaj, [email protected]) Bravo, korisno
Аврам Гојић Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 pa da, tako nema sanse da ne odgovore posto postoji ogroman rivalitet izmedju direkcije GSP i Uprave za saobracaj, ovi drugi jedva cekaju da skoce GSP-u za grkljan.
lostfanforever Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 ups, ono je bio lapsus, mail je bio busplusu. ko je tu zaduzen za CC? mada mislim da vec imam neki dodatni kontakt ...
Frile Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 meni je taj mali super lik. bilo bi carski da se omasovi zatrpavanje javnih sluzbi zalbama.Meni je fascinantno da tu i tamo zaista postoje službe koje tu i tamo čitaju žalbe i rešavaju ih.Na beobuild forumu sam čitao sličnim aktivistima poput Filipa Vukše - "aktivistima" koji su zasukali rukave da "počiste govno u stepeništu" i koji su se informisali koje su prave adrese za slanje žalbi. Neki se žalili što su po parkinzima u njihovom naselju bespravno podignute montažne garaže, drugi se žale beograd putu ili vodovodu zato što ekipe posle intervencija zaborave da saniraju rupetinu ili očiste šut, i za divno čudo neke od tih žalbi se rešavaju, bez pompe.
copkillah Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 Bilo bi zgodno ako znaš da nam daš još neku korisnu adresu za ubaciti u cc, u slučaju raznoraznih žalbi.
gospa buba Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 Ma ne to, nego sam htela da kažem da sam sa 20 mislila ako na promeni sistema radiš sa inicijativom i posvećenošću, nema da omane. U najboljem stilu Koelja "Ako nešto zaista želiš zvezde će se urotiti da ti to uspe".pa dobro si mislila sa 20. samo sto chovek mora da se navikne na ponekad omanjivanje, a to je komplikovano u 20. posle ide lakshe ^_^
copkillah Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 Meni je fascinantno da tu i tamo zaista postoje službe koje tu i tamo čitaju žalbe i rešavaju ih.Na beobuild forumu sam čitao sličnim aktivistima poput Filipa Vukše - "aktivistima" koji su zasukali rukave da "počiste govno u stepeništu" i koji su se informisali koje su prave adrese za slanje žalbi. Neki se žalili što su po parkinzima u njihovom naselju bespravno podignute montažne garaže, drugi se žale beograd putu ili vodovodu zato što ekipe posle intervencija zaborave da saniraju rupetinu ili očiste šut, i za divno čudo neke od tih žalbi se rešavaju, bez pompe.Da, tužno je što smo nenaviknuti na to da neko, u stvari, radi svoj posao.
reg Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 samo se nadam da će ubaciti i bioskop u njega. ako ne bude, nek im se sruši pri prvom skakanju. I ja sam se svojevremeno ponadao da cemo imati multipleks u kraju, ali sam se raspitivao i nista od toga. Ako nista drugo izgleda odlicno.
Ryan Franco Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 (edited) to je velika šteta i propuštena prilika. a u prvim pr tekstovima po medijima su nagoveštavali da će ga biti. tamo nema nikakvog sadržaja, a stanovnika ima puno. pride, povećava im se broj izgradnjom stanova u kasarni. grozno je kad za minimum kulturnih potreba moraš da se cimaš do centra. Edited July 1, 2012 by McCabe
Takeshi Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 bice delta planeta na autokomandi. welness, spa, bioskopi... energetski efikasno, zelena oaza na krovu... raj na zemlji. $$$
fonTelefon Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 bice delta planeta na autokomandi. welness, spa, bioskopi... energetski efikasno, zelena oaza na krovu... raj na zemlji. $$$zezanje ludilo
Bane5 Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 bice delta planeta na autokomandi. welness, spa, bioskopi... energetski efikasno, zelena oaza na krovu... raj na zemlji, evropski fudbal u blizini...$$
S.L. Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 (edited) Juče prošetah prekog novog mosta, od buvljaka ka adi. Nismo prošli ni 1/3 mosta, drugar pokazuje nadole, u vodu.Nekih 50ak metara niže neka džinovska ribetina izranja, imala je bar jedno 2m sigurno :oMalo zatim još jedna takva se pojavljuje, a malo dalje od njih jedno jato od 15ak upola manjih pliva po površini.Jedno 5 minuta smo stajali i zurili nadole. :) Edited July 1, 2012 by S.L.
Recommended Posts