Аврам Гојић Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 (edited) Rekoh ja da ne treba raditi posao za koji je drzava vec placena da radi. Svaka cast decku, ali nisu njegovi sugradjani vredni da on dobija batine zbog njih. Edited June 30, 2012 by Marko M. Dabovic
Töölönlahti Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 Okej sve to, ali... Iz svog džepa dao je više od 80 evra za štampanje i plastificiranje nalepnica i odmah se bacio na posao. U subotu je lepio stajališta za noćne linije 32N i 202N, što je zahtevalo čak sedam sati neprestanog pešačenja: od centra grada, niz Bulevar revolucije, Ruzveltovu, preko Karaburme 2 do Višnjice, i sve to isto nazad. ... što nije prelazio ulicu cik-cak da odradi stanice iz oba smera dok je išao ka Višnjici i onda se vratio busom?
Аврам Гојић Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 (edited) Pa isto bi mu bilo, ako uracunas te prelaske. A monitoring vremena polazaka je jalov posao, vozace je nemoguce kazniti zbog kasnjenja i "vozica", a busplus zanima samo naplata. Probao sam, znam. Badava je to, treba se samo prepustiti i svercovati se sto vise. Edited June 30, 2012 by Marko M. Dabovic
Dr Arslanagić Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 Pa isto bi mu bilo, ako uracunas te prelaske. A monitoring vremena polazaka je jalov posao, vozace je nemoguce kazniti zbog kasnjenja i "vozica", a busplus zanima samo naplata. Probao sam, znam. Badava je to, treba se samo prepustiti i svercovati se sto vise. sve se može kad se hoće
Töölönlahti Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 (edited) Pa isto bi mu bilo, ako uracunas te prelaske.Pa ne bi. Ne znam kako na Karaburmi 2 and beyond stoji stvar sa stanicama, ali Bulevar bi ovako brže spičio, a kontam da bi i tamo iza, jer su uže ulice i može da ih preleće van semafora/prelaza (doduše, kako je legalista, verovatno ne bi hteo to da radi da ne bi izazivao opasnost u saobraćaju i kršio pravila, pa bi cik-cak bio dosta daleko od optimalnog). Kilometraža bi mu definitivno bila manja i za nazad bi trošio markicu umesto tabana. Meh, dečko zna propise, ali loš je sa algoritmima. U svakom slučaju, napalm za likove koji su ga tukli.edit:dodajem quote i pitanje...Je l' to isti onaj dečko koji je rešavao neke probleme sa EDB-om oko rasvete po prigradskim naseljima? Edited June 30, 2012 by Oxymoron
Аврам Гојић Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 E da me ne mrzi sad bih mapirao to na google earthu, da vidimo sta je krace.
zorglub Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 Jadni Česi, Nemci i ostali namernici Turci koji tranzituju prema jugu baš večeras...
Frank Pembleton Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 Ne znam da li je bilo ovde na PPP, slučajno videh na B92 "blogu" da su još pre 5-6 dana vozači GSP napali na okretnici onog tipa što je pre mesec dva bio po medijima, jer je obeležavao stajališta noćnih linija. Ovom prilikom je "monitorisao" vremena polazaka autobusa valjda negde u Zemunu, vozači ga prepoznali pa krenuli da ga mlate.U medijima, naravno, ni reči o tome, a i kako bi kad u je u Beogradu sve besprekorno.Nije pravdanje ni stajanje na bilo ciju stranu ali...Moj prijatelj koji radi u inspekciji ga je primio pre jedno 6 meseci do godinu dana da napise zapisnik na osnovu njegovih prijava (nije bilo za GSP, nego nesto za rupe i jos nesto) i porazgovarao sa njim objasnio mu postupak i zaista dobronamerno upozorio da moze siledzijama da se "smrkne" i da on bude fizicki ugrozen.Njegov utisak da decko nije svestan sranja koja mogu da mu se dese.BTW, od njegovih 15 prijava procesuirano je 7 <_<
Frile Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 Nije pravdanje ni stajanje na bilo ciju stranu ali...Moj prijatelj koji radi u inspekciji ga je primio pre jedno 6 meseci do godinu dana da napise zapisnik na osnovu njegovih prijava (nije bilo za GSP, nego nesto za rupe i jos nesto) i porazgovarao sa njim objasnio mu postupak i zaista dobronamerno upozorio da moze siledzijama da se "smrkne" i da on bude fizicki ugrozen.Njegov utisak da decko nije svestan sranja koja mogu da mu se dese.BTW, od njegovih 15 prijava procesuirano je 7 <_<To je naravno sasvim očekivano u ovoj zemlji, da te neko iznabada zato što insistiraš da radi ispravno ono za šta si ga platio, bilo da je to ćata u opštini ili neki dispečer na okretnici. Svaka čast tom momku.
Аврам Гојић Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 Ma svaka njemu cast, samo mislim da bi bilo bolje da svoju energiju usmeri ka licno korisnijim ciljevima, ne mislim da je ova zemlja vredna truda.
gospa buba Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 Ma svaka njemu cast, samo mislim da bi bilo bolje da svoju energiju usmeri ka licno korisnijim ciljevima, ne mislim da je ova zemlja vredna truda.ja mislim da sistem ne treba pustiti. ali to sto on radi, trebalo bi da rade penzioneri, dokoni su do kraja kosmosa i imaju iljade primedbi na sve. kad se sastave ta dva parametra, mogu da rezultuju stotinama hiljada zalbi i tuzbi. pa nek izvole, neki od njih su chak dovoljno shkolovani i poznaju sisteme, da em mogu da to pravno izvedu kako treba, em da posavetuju druge!
pacey defender Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 Ma svaka njemu cast, samo mislim da bi bilo bolje da svoju energiju usmeri ka licno korisnijim ciljevima, ne mislim da je ova zemlja vredna truda.E jebiga ako momak od 22 ili koliko godina treba da digne obadve. Ima vremena za to, cinizam pomesan sa ravnodusnoscu sazreva s godinama. :D
Dagmar Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 E jebiga ako momak od 22 ili koliko godina treba da digne obadve. Ima vremena za to, cinizam pomesan sa ravnodusnoscu sazreva s godinama. :DI ja tako mislim, za 7-8 godina bice druga pesma. Sa 20 sam i ja verovala da je sve do licne inicijative i prosvecenosti i bla-bla.
gospa buba Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 E to, bravo.znam, rodio me jedan takav ^_^sad ga vec panduri zovu na informativni, ko je on da uredjuje sistema
Recommended Posts