Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted
pa seljaci se bodu nozevima, a odatle do postavljanja plasticnog eksploziva mali je put. pravi beogradjanin nikada ne b postavio plasticni eksploziv svom sugradjaninu.
Naravno da ne bi... pravi Beograđanin bi svoju pizmu preneo na svoje potomke, pa oni dalje na svoje, da bi jednog dana unuk u Kanadi napisao roman o tome kako su mu dedu pravog Beograđanina jebali kojekakvi šljamovi.
Posted
Naravno da ne bi... pravi Beograđanin bi svoju pizmu preneo na svoje potomke, pa oni dalje na svoje, da bi jednog dana unuk u Kanadi napisao roman o tome kako su mu dedu pravog Beograđanina jebali kojekakvi šljamovi.
:Hail:
Posted
genijalno :lol:
Posted
genijalno :lol:
jeste, takvo sazimanje ne moze da se izvede za ove sa tzv. rastrkanim poreklom, zato im je to urnebesno smesno :lol:
Posted
pih, a kad je onaj samoinicijativno ofarbao ceo most, nisu skochili da peru <_<carski spomenik :wub:gde je tachno, da sutra vodim dete da vidi, brzo!
Ima li ko kakav link za boldovano?
Posted

Niko ne spominje nove "mere" na Adi CiganlijiPočela primena novih mera bezbednosti na Adi Ciganlijipazi sad:zabranjuje preplivavanje i boravak u zonama izvan sigurnosnih bovaKoji moj ću na Adi ako ću da sedim na bovama (a da ne sme ni da se sedi na bovama)..Najbolje da isuše celo jezero i da naprave tržni centar sa gejzerom umesto fontanom i velikim parkingom povećavaju broj onih skutera koji samo prave sranja po jezeru i daju veća ovlašćenja spasiocima, šta će da mi rade ako me uhvate da preplivavam? Da me potope u vodu par puta i kad sam u nesvesti da me vrate na plažu ili da me biju veslom, šta)+dovode rečnu policiju!

Posted (edited)

haha, znaci Ada je sledeca na redu za štrojenje.bove su na 8 metara od obale, naravno da ću da plivam izvan njih. nije moj problem što ljudi pijani ulaze u vodu.edit: da komisija utvrdi da li pedaline na jezercetu ispunjavaju bezbednosne mere :lol: jebote kakvi degenerici birokratski.

Edited by Marko M. Dabovic
Posted
...Najbolje da isuše celo jezero i da naprave tržni centar sa gejzerom umesto fontanom i velikim parkingom ...
Otprilike, to je najoptimalnije rešenje pošto voda kao takva ne ispunjava bezbedonosne mere - nije bezbedna za korišćenje/udisanje. :ph34r:
Posted

a sta da radimo mi kojima voda kod bova ne dodje ni do ramena?

Posted

Jedino da gledamo vodu. To trenutno sme da se radi.

Posted

Evo ovako ljudi, smete i da prelazite bove, da preplivavate i da ulazite u vodu pijani i sta god pozelite. Spasioci su tu da spasavaju a ne da namecu pravila ponasanja. Ne postoji nijedan propis po kome neko moze biti kaznjen zato sto pliva izvan obelezene zone, stoga neka se teraju u tri lepe.

Posted
Evo ovako ljudi, smete i da prelazite bove, da preplivavate i da ulazite u vodu pijani i sta god pozelite. Spasioci su tu da spasavaju a ne da namecu pravila ponasanja. Ne postoji nijedan propis po kome neko moze biti kaznjen zato sto pliva izvan obelezene zone, stoga neka se teraju u tri lepe.
Jel donet neki novi propis koji sve to regulišeIli već postoji neki propis pa su naprasno odlučili da bude primenjen nakon što se klinac utopio?Ili je Đilas samo zagrmeo na onoj sednici kriznog štaba jer narod voli da se zna red? Pominjao je neko odvođenje na trežnjenje i tako to...