Аврам Гојић Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Ja bih i dalje voleo da znam kako se od postavljanja i aktiviranja bombi u kolima doslo do dodjosa i bacanja smeca kroz prozor. Jel po selima svaki dan eksplodira po traktor samo rezimski mediji o tome cute?Ma covek je uleteo refleksno sa pricom, aj da ga ne tovarimo nego da ga prevaspitamo.
Кристофер Лумумбо Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 aha, a u sumadijskim selima popreko gledaju na dodjose sa Kosova, oni se ne vladaju po standardima sela te podele verovatno idu do molekularnog nivoauh, to sa izbeglicama sa kosova je mucno. "ma vidis kakvi su, drze se zajedno kao siptari, to je isti taj mentalitet"Ja bih i dalje voleo da znam kako se od postavljanja i aktiviranja bombi u kolima doslo do dodjosa i bacanja smeca kroz prozor. Jel po selima svaki dan eksplodira po traktor samo rezimski mediji o tome cute?pa seljaci se bodu nozevima, a odatle do postavljanja plasticnog eksploziva mali je put. pravi beogradjanin nikada ne b postavio plasticni eksploziv svom sugradjaninu.
Аврам Гојић Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 "ma vidis kakvi su, drze se zajedno kao siptari, to je isti taj mentalitet"da, da to je carski, prvo izolujes neku drustvenu grupu, pa joj prebacujes sto je homogena
katamaran Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Ja bih i dalje voleo da znam kako se od postavljanja i aktiviranja bombi u kolima doslo do dodjosa i bacanja smeca kroz prozor. Jel po selima svaki dan eksplodira po traktor samo rezimski mediji o tome cute? Kakve sve to ima veze sa ovim ubistvom? Bas nikakve.
katamaran Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 zanimljivije mi je to kako se zamislja 1 istinski beogradjanin, koji su mu kvaliteti koje dodjosi moraju da dosegnuAko ne bi proglasavao misljenje koje ti se ne svidja za gomilu gluposti to bi bio odlican pocetak.
Кристофер Лумумбо Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Ako ne bi proglasavao misljenje koje ti se ne svidja za gomilu gluposti to bi bio odlican pocetak.covece, ili cuti ili pokusaj da izadjes iz rupe koju si sam iskopao. iskoritio sam najblazu mogucu rec za ono sto si rekao.
foton_u_mirovanju Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Ko baca smeće kroz prozor u podjavorskom selu, bacaće ga i u podavalskom. A pravo da ti kažem, dva sela imam (pošto su moji dođoši), poprilično daleka od Beograda, nikad nisam videla da se neko bahato odnosi prema smeću, naprotiv.
Аврам Гојић Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Ako ne bi proglasavao misljenje koje ti se ne svidja za gomilu gluposti to bi bio odlican pocetak.ako izneses misljenje koje je uvredljivo za sve ljude koji su rodjeni ili zive van Beograda, moras biti spreman da trpis posledice.
Кристофер Лумумбо Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 my way or the highway?sad si me iznervirao, moram da odem da bacim nesto kroz prozor.
Uskebasi Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Ali bi neke navike kao sto je pljuvanje po ulici, bacanje djubreta kroz prozor i slicno bas mogli da zaborave.Uvek mi je bio interesantan ovaj argument staaarih Beogradjana. Valjda misle da na selu ljudi otvore prozor i bace sebi na prag kesu sa smecem
katamaran Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 ako izneses misljenje koje je uvredljivo za sve ljude koji su rodjeni ili zive van Beograda, moras biti spreman da trpis posledice.Zaista mi nije bila namera da uvredim sve ljude koji su rodjeni van Beograda niti sam igde rekao da su svi ljudi rodjeni van Beograda puni losih navika.
Аврам Гојић Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Uvek mi je bio interesantan ovaj argument staaarih Beogradjana. Valjda misle da na selu ljudi otvore prozor i bace sebi na prag kesu sa smecem mene fascinira da se ovo uzima zdravo za gotovo. aj realno, ko je video da neko baca djubre kroz prozor? evo ja sam video jednom, mislim da je to bilo 2000. godine.
Кристофер Лумумбо Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Uvek mi je bio interesantan ovaj argument staaarih Beogradjana. Valjda misle da na selu ljudi otvore prozor i bace sebi na prag kesu sa smecem Zaista mi nije bila namera da uvredim sve ljude koji su rodjeni van Beograda niti sam igde rekao da su svi ljudi rodjeni van Beograda puni losih navika.a jesu li svi beogradjani prilagodjeni i liseni losih navika?
katamaran Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 :lol:a jesu li svi beogradjani prilagodjeni i liseni losih navika?Naravno da nisu.
Recommended Posts