katamaran Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Kako ste krenuli jos cete me optuziti za ksenofobiju nemam nista protiv razlicitosti ljudi koji dolaze (multikulturalnost je divna stvar)Ali bi neke navike kao sto je pljuvanje po ulici, bacanje djubreta kroz prozor i slicno bas mogli da zaborave.Cenim da vas je rec dodjos iznervirala. Ako nisam dodjos ja dodjos je bio neko od mojih predaka.Nemam nista protiv da ljudi sa sela dolaze u grad ali ne moraju da donose selo sa sobom.Odjavljujem se sa teme.oprostite na kenjanju
hattori Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Kako ste krenuli jos cete me optuziti za ksenofobiju nemam nista protiv razlicitosti ljudi koji dolaze (multikulturalnost je divna stvar)Ali bi neke navike kao sto je pljuvanje po ulici, bacanje djubreta kroz prozor i slicno bas mogli da zaborave.Cenim da vas je rec dodjos iznervirala. Ako nisam dodjos ja dodjos je bio neko od mojih predaka.Nemam nista protiv da ljudi sa sela dolaze u grad ali ne moraju da donose selo sa sobom.Odjavljujem se sa teme.oprostite na kenjanju ksenofobe!
katamaran Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 ksenofobe!Jos sam i antisemita ali to dobro krijem (naravno da nisam da me neko ne shvati ozbiljno)
Аврам Гојић Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 (edited) Kako ste krenuli jos cete me optuziti za ksenofobiju nemam nista protiv razlicitosti ljudi koji dolaze (multikulturalnost je divna stvar)Ali bi neke navike kao sto je pljuvanje po ulici, bacanje djubreta kroz prozor i slicno bas mogli da zaborave.Cenim da vas je rec dodjos iznervirala. Ako nisam dodjos ja dodjos je bio neko od mojih predaka.Nemam nista protiv da ljudi sa sela dolaze u grad ali ne moraju da donose selo sa sobom.Odjavljujem se sa teme.oprostite na kenjanju ja bogme u Mojsinju kod Cacka ne vidjam da ljudi pljuju po dzadi, ako ima neki da to radi sigurno je iz lose kuce.a samo jedan jedini put u zivotu sam svedocio bacanju djubreta kroz prozor, to je uradio jedan moj blesavi ortak, inace rodjen u porodici intelektualaca u Uciteljskom naselju.i super mi je da donose selo sa sobom, na selu ljudi vise posecuju jedni druge i mogu da sede i puse zajedno u tisini bez neprestane intelektualne patkometrije. Edited June 22, 2012 by Marko M. Dabovic
copkillah Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Svi vole seoske običaje a niko neće na selo, eee Srbijooooo.
katamaran Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 (edited) Nisu sve seoske navike lose. Jasno je (nadam se) koje meni smetaju.Inace razmisljam da iz grada pobegnem na selo.(da im vratim milo za drago)Ako nadjem neku kintu da izgradim bilo sta na placu u okolini Beograda bezim sa zadovoljstvom. jedino sto necu da prodajem ono sto imam ovde. Edited June 22, 2012 by katamaran
Аврам Гојић Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 (edited) Nisu sve seoske navike lose. Jasno je (nadam se) koje meni smetaju.Inace razmisljam da iz grada pobegnem na selo.(da im vratim milo za drago)Ako nadjem neku kintu da izgradim bilo sta na placu u okolini Beograda bezim sa zadovoljstvom. jedino sto necu da prodajem ono sto imam ovde.I odneces na selo beogradske navike umesto da se prilagodis Edited June 22, 2012 by Marko M. Dabovic
katamaran Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 I odneces na selo beogradske navike umesto da se prilagodisOsveta je jelo koje se servira hladno.
Prospero Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Oće li biti ono nikad dosanjano "imaš kuću vrati stan"?
Venom Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Ovo s aktiviranjem bombi je kao ono s marihuanom. Pocne se sa bacanjem smeca kroz prozor i pljuvanjem po ulici, a zavrsava postavljanjem i aktiviranjem bombi u kolima. Kao od dzointa do igle, putanja je jasna.
Кристофер Лумумбо Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 (edited) Da se ne lazemo ima istine u onom komentaru.Suvise je onih sto su dosli ovamo a zadrzali stare navike umesto da se prilagode zivotu ovde.Nemam nista protiv dodjosa (svima nama su preci u nekom trenutku dosli ovde) ali nek se prilagode zivotu u gradu umesto sto grad prilagodjavaju sebi. Kako ste krenuli jos cete me optuziti za ksenofobiju nemam nista protiv razlicitosti ljudi koji dolaze (multikulturalnost je divna stvar)Ali bi neke navike kao sto je pljuvanje po ulici, bacanje djubreta kroz prozor i slicno bas mogli da zaborave.Cenim da vas je rec dodjos iznervirala. Ako nisam dodjos ja dodjos je bio neko od mojih predaka.Nemam nista protiv da ljudi sa sela dolaze u grad ali ne moraju da donose selo sa sobom.Odjavljujem se sa teme.oprostite na kenjanju boze, koja gomila gluposti. Edited June 22, 2012 by kojot
Аврам Гојић Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 pa naravno, ko se javlja, onaj najgori dodjos, sa juga.
Кристофер Лумумбо Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 (edited) meni ne ide u glavu kako neko moze da pise ovakve stvri. zanimljivije mi je to kako se zamislja 1 istinski beogradjanin, koji su mu kvaliteti koje dodjosi moraju da dosegnu i koji su to standardi ponasanja koje on ima, a koje dodjosi moraju da prihvate.btw, ovakvo razmisljanje je i u manjim gradovima, cim dodje neko sa sela i napravi nesto odmah je seljcina i nije staaaari hancanin te ga zbog toga treba jebati. Edited June 22, 2012 by kojot
Аврам Гојић Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 btw, ovakvo razmisljanje je i u manjim gradovima, cim dodje neko sa sela i napravi nesto odmah je seljcina i nije staaaari hancanin te ga zbog toga treba jebati.aha, a u sumadijskim selima popreko gledaju na dodjose sa Kosova, oni se ne vladaju po standardima sela te podele verovatno idu do molekularnog nivoa
Venom Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Ja bih i dalje voleo da znam kako se od postavljanja i aktiviranja bombi u kolima doslo do dodjosa i bacanja smeca kroz prozor. Jel po selima svaki dan eksplodira po traktor samo rezimski mediji o tome cute?
Recommended Posts