Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

Dragan J. Vucicevic ‏@djvucicevicSacekusa kod Zoo vrta u Beogradu! Bomba aktivirana u kolima u pokretu, na semaforu. Ubijen Bosko Rakocevic, na njega pokusan atentat i 2008.Expand Reply Retweet Favorite

Posted

Duboko uznemirujuće, tom raskrsnicom mi često prolaze žena i beba na putu za Kališ. Jebena stoka je počela da se ubija u sred bela dana na raskrsnicama!

Posted (edited)

Dobro der, ovo je izolovani slucaj, pa valjda je taj kriminal iskorenjen koliko sam cuo...a gradjani su maksimalno bezbedni naravno. Momak iz pikapa pored to najbolje zna.

Edited by ducca
Posted (edited)

:mellow:bukvalno ispred vrtica

Edited by Bright Billy
Posted (edited)
Duboko uznemirujuće, tom raskrsnicom mi često prolaze žena i beba na putu za Kališ. Jebena stoka je počela da se ubija u sred bela dana na raskrsnicama!
Cuj pocela. Rade to vec decenijama.Jedino sto su bombe do sada bile rezervisane za parkinge. Edited by katamaran
Posted
Nije Beograd niti su beogradjani divlji zapad/divljaci! Sve je to doslo sa strane, sislo sa svojih gudura i planinchuga i pravac Beograd! Beograd pre par decenija i ovaj sada nisu isti grad jer ga je napustilo 300 000 mladih, obrazovanih i kulturnih na cije mesto je doslo 1000000 nekulturnih, nevaspitanih, neobrazovanih, koji ne umeju da zive, ponasaju se i vole grad! A vi tamo iz provincije sto hejtujete po Beogradu i beogradjanima kad god stignete, pa kladim se da ne poznajete nijednog istinskog beogradjanina. Mizantropi!(Milos Beogradjanin, B namerno veliko!, 22. jun 2012 13:50)# Link komentaraPreporučujem (+430)Ne preporučujem (-159)
nema vise staaaaaarog beograda....eeeeee...:(
Posted (edited)

Da se ne lazemo ima istine u onom komentaru.Suvise je onih sto su dosli ovamo a zadrzali stare navike umesto da se prilagode zivotu ovde.Nemam nista protiv dodjosa (svima nama su preci u nekom trenutku dosli ovde) ali nek se prilagode zivotu u gradu umesto sto grad prilagodjavaju sebi.

Edited by katamaran
Posted
Da se ne lazemo ima istine u onom komentaru.Suvise je onih sto su dosli ovamo a zadrzali stare navike umesto da se prilagode zivotu ovde.Nemam nista protiv dodjosa (svima nama su preci u nekom trenutku dosli ovde) ali nek se prilagode zivotu u gradu umesto sto grad prilagodjavaju sebi.
Kenjas.
Posted (edited)
Kenjas.
U staaarom Beogradu se ne kaze kenjas nekome sa cijim se misljenjem ne slazes.Meni ipak lepsi bio staaaari nego ovo sto je danas. Edited by katamaran
Posted
Kakve sve to ima veze sa ovim ubistvom?Da uradim 1 besmisleni follow up, ubistvo je suva urbanosttm, bomba/ulica/auto. Nije ga šurio zvoncetom da uvlačiš ruralnosttm u priču. <_< Osim ako hoćeš da kažeš da stari Beograđani (terazije na nbg način) nisu ubijali uopšte...
Posted (edited)
U staaarom Beogradu se ne kaze kenjas nekome sa cijim se misljenjem ne slazes.
Bas se tako kaze, ja bih ovako i najrodjenijem rekao da pocne da mi trubi o navikama dodjosa.Zivim ovde 37 godina i za to vreme nikada nisam video ni jednu jedinu ruznu naviku po kojoj bih dodjose mogao izdvojiti od starosedelaca.Inace ja kao staaaari Beogradjanin bas volim da ljudi koji dodju ovde donose svoje navike. I sta sad, vise nisam deo beogradskog kolektiva?inace pitaj bilo kog mangasa, secikesu, siledziju i prevaranta sa vrelog beogradskog asfalta sta mu smeta: reci ce ti - dodjosi. Edited by Marko M. Dabovic
Posted
Cuj pocela. Rade to vec decenijama.Jedino sto su bombe do sada bile rezervisane za parkinge.
Eksplodirala je 20 sekundi pošto je krenuo, mislim da bi bilo više žrtava da je eksplodirala čim je ušao u kola. Mada je i ovako LUDA SREĆA što nema više poginulih, da ne kažem slučajnost.
Posted
Kakve sve to ima veze sa ovim ubistvom?
Bas nikakve. Samo sam se nadovezao na hattorijev komentar a ovo je tema o Beogradu a ne o ubistvima.Ubistava je bilo uvek ali ne secam se da je nekada bilo kao sto je danas.
Posted (edited)
Kakve sve to ima veze sa ovim ubistvom?.
Pretpostavljam da katamaran uopšte nije uzimao zu obzir da je to dato kao komentar ubistva, nego kao zasebno stanovište. Samo je problem što i van konteksta to nema nikakvg smisla. Iako se ogradio, ipak je to stav "zli dođoši naružiše naš prelepi velegrad". Kao, staaari beogradjani su sve neki fin, lep i kulturan sve, al' ih neprilagođeni uništište. How yes no. Edited by Lezilebovich
Posted (edited)
Ubistava je bilo uvek ali ne secam se da je nekada bilo kao sto je danas.
aj se malo raspitaj odakle su knele, legija, ljuba zemunac, sredoje sljukic Edited by Marko M. Dabovic