Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted
pa realno to je sasvim uobicajena stvar, meni nije jasno zasto to i ranije nisu uradili
xBez zajebavanja, ovo je trebalo uraditi i sa novim mostom. Agroživ most. Ili Tikveš most. Baš bi super bilo.
Posted

Bilo bi super da KomBank nije zapravo državna firma.

Posted
Nikad se nije ni zvala Limes.
meni se cini da se tako zvala kad je bila u izdgradnji
Posted (edited)
Bilo bi super da KomBank nije zapravo državna firma.
pa i Arena je drzavna firma :) njene komunalije placa grad Beograd, a ceo profit ostaje Areni. sada su se ovim sponzorstvom dodatno pokrili, to ce biti ispumpavanje novca kakvo ovaj grad nije video.naravno, sve pod parolom "tako je svuda u svetu", aj po pare da ce pomenuti O2 Arenu u Londonu. ovo je ona sinergija drzave i biznisa o kojoj je Dacic govorio. Edited by Marko M. Dabovic
Posted
Nikad se nije ni zvala Limes.
Ni kruzni tokovi se nisu zvali Bagzi 1 i Bagzi 2?!?!
Posted
Teatar na Savi angry.gif
E napravio sam sacekusu da mi neko spomene taj ..na Savi.To ne racunam, ozbiljno...
Posted

što, danas je to sasvim pristojno dečje pozorištance... veoma je zgodna i lokacija za tu namenu.svakako bolje nego pre, kada je bila teretana ili je prosto prostor zvrjao prazan.

Posted

Ma izgovor za lapanje para, udaranje na sitne note, deca ovo-ono.Znam i "vlasnika" i celu tu ekipu.Dobili dzabe lokaciju i ne ulazu nista.Nadam se da niko nece nastradati jer se konstrukcija raspada...