pacey defender Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 pa realno to je sasvim uobicajena stvar, meni nije jasno zasto to i ranije nisu uradilixBez zajebavanja, ovo je trebalo uraditi i sa novim mostom. Agroživ most. Ili Tikveš most. Baš bi super bilo.
Dr Arslanagić Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Bilo bi super da KomBank nije zapravo državna firma.
Parsons Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Nikad se nije ni zvala Limes.meni se cini da se tako zvala kad je bila u izdgradnji
Аврам Гојић Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 (edited) Bilo bi super da KomBank nije zapravo državna firma.pa i Arena je drzavna firma :) njene komunalije placa grad Beograd, a ceo profit ostaje Areni. sada su se ovim sponzorstvom dodatno pokrili, to ce biti ispumpavanje novca kakvo ovaj grad nije video.naravno, sve pod parolom "tako je svuda u svetu", aj po pare da ce pomenuti O2 Arenu u Londonu. ovo je ona sinergija drzave i biznisa o kojoj je Dacic govorio. Edited June 20, 2012 by Marko M. Dabovic
Kayser Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Nikad se nije ni zvala Limes.Ni kruzni tokovi se nisu zvali Bagzi 1 i Bagzi 2?!?!
Frank Pembleton Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Teatar na Savi E napravio sam sacekusu da mi neko spomene taj ..na Savi.To ne racunam, ozbiljno...
Dr Arslanagić Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 što, danas je to sasvim pristojno dečje pozorištance... veoma je zgodna i lokacija za tu namenu.svakako bolje nego pre, kada je bila teretana ili je prosto prostor zvrjao prazan.
Frank Pembleton Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Ma izgovor za lapanje para, udaranje na sitne note, deca ovo-ono.Znam i "vlasnika" i celu tu ekipu.Dobili dzabe lokaciju i ne ulazu nista.Nadam se da niko nece nastradati jer se konstrukcija raspada...
Recommended Posts