Аврам Гојић Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 meni izgleda kao ona raspala u kojoj je bila poslasticarnica
Hamlet Strašni Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Kuca u kojoj je bila poslasticarnica, ako mislite na Karmen, nije raspala. Sada je pekara tu. I grozna jeA Eye je u pravu. To je bivsa ambasada Republike Gvineje. Kuca je njihovo vlasnistvo, a oni nemaju ambasadu ovde i verovatno ih zivo zabole za nju. Cudi me samo da se neko nije organizovao da ode tamo, tutne nekom ministru 100k dolara i mazne kucu i plac koj verovatno vrede 1mil evra
Frile Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Kuca u kojoj je bila poslasticarnica, ako mislite na Karmen, nije raspala. Sada je pekara tu. I grozna jeA Eye je u pravu. To je bivsa ambasada Republike Gvineje. Kuca je njihovo vlasnistvo, a oni nemaju ambasadu ovde i verovatno ih zivo zabole za nju. Cudi me samo da se neko nije organizovao da ode tamo, tutne nekom ministru 100k dolara i mazne kucu i plac koj verovatno vrede 1mil evraZar nije bila to ambasada Burme, t.j. Mijanmara?
Аврам Гојић Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Kuca u kojoj je bila poslasticarnica, ako mislite na Karmen, nije raspala. Sada je pekara tu. I grozna jea, greska ondak
Hamlet Strašni Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 (edited) Nije, ona je jos uvek tu, nekoliko kuca dalje. U broju 72@ frile Edited June 20, 2012 by Hamlet Strašni
Bat Bat Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Kuca u kojoj je bila poslasticarnica, ako mislite na Karmen, nije raspala. Sada je pekara tu. I grozna jeA Eye je u pravu. To je bivsa ambasada Republike Gvineje. Kuca je njihovo vlasnistvo, a oni nemaju ambasadu ovde i verovatno ih zivo zabole za nju. Cudi me samo da se neko nije organizovao da ode tamo, tutne nekom ministru 100k dolara i mazne kucu i plac koj verovatno vrede 1mil evraJa koliko se secam imaju ambasadu u BG, tamo na Neimaru negde, recimo (gde ih ima bas dosta, blizu okretnice dvaescetvorke). A ta zgrada je njihova, ali nemaju para da je srede a mi nemamo nacina da ih privolimo da to urade.
ajgor Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 (edited) Ja koliko se secam imaju ambasadu u BG, tamo na Neimaru negde, recimo (gde ih ima bas dosta, blizu okretnice dvaescetvorke). A ta zgrada je njihova, ali nemaju para da je srede a mi nemamo nacina da ih privolimo da to urade.Kuća najverovatnije nije vlasništvo Gvinejaca, pre će biti da su je najmili od firme koja se nekada zvala Dipos. Dipos je, ako se sečam, bio uvek leglo državnih mućkaroša, a ovde se verovatno nešto zakomplikovalo (stari vlasnik/naslednik koji živi u inostranstvu?), plus je kuća na suviše uočljivom mestu za skvotere. Edited June 20, 2012 by ajgor
Hamlet Strašni Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Kuća najverovatnije nije vlasništvo Gvinejaca, pre će biti da su je najmili od firme koja se nekada zvala Dipos. Dipos je, ako se sečam, bio uvek leglo državnih mućkaroša, a ovde se verovatno nešto zakomplikovalo (stari vlasnik/naslednik koji živi u inostranstvu?), plus je kuća na suviše uočljivom mestu za skvotere.Kuca je u vlasnistvu gvineje. Kupili su je pre ravo 50 godina
ajgor Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Kuca je u vlasnistvu gvineje. Kupili su je pre ravo 50 godinaOK, dovoljno objašnjenje za raspad kuće i neobnovu. Nego, beše li pre koju godinu neka manja frka sa iseljavanjem jedne ili više afričkih porodica koji su stanovali u zgradi?
eye of the beholder Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 (edited) Meni prosto neverovatno da se tamo još niko nije "uselio"!Hamlete pečatiraj neke papire i da pravimo kancelariju PPPa :) Edited June 20, 2012 by eye of the beholder
Lezilebovich Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Beogradska Arena sada Kombank ArenaBeograd -- Komercijalna banka Beograd i Arena Beograd potpisale su ugovor o pravu korišćenja imena Kombank Arena u narednih pet godina.
Аврам Гојић Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 pa realno to je sasvim uobicajena stvar, meni nije jasno zasto to i ranije nisu uradili
Recommended Posts