Jump to content

Beograd

Featured Replies

postoji pozorište na NBGu, čak šta više komada dva <_< Glumci su stoka, reče Alfred Hičkok, dodao bih vrste neopevana.

• Replies 30.7k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hvala... Nece trebati hospis niti bilo sta, umro je jutros. (Da ne trolujem vise temu, mozda cemo o tom negde drugde, a najverovatnije nigde.)

• Ja bih mu u načelu ovo dozvolio. Naš Zoo vrt je mali, ima šmeka i nostalgije, ali životinje u njemu ne mogu da žive lepo i normalno, skučen prostor, okolna buka, neprirodno stanište. Kad odeš recimo u

• Trole su odletele zbog pogona na Dorcolu. Mora da se gradi tu.   Ne trazite neko dublje znacenje od toga posto ga nema.

Posted Images

e, brate, mojne nama. ako smo mi ercegovci u gunjevima izdrazli ovoliko bez teatra, snaci cemo se josh malo :s_w:
Gde ce veci teatar od vas otimate se i svadjate oko kamenja.
postoji pozorište na NBGu, čak šta više komada dva <_< Glumci su stoka, reče Alfred Hičkok, dodao bih vrste neopevana.
Al nemate operu.
samo treba proci pored muzeja savremene umetnosti koji je pretvoren u zmijarnik :ph34r:
kad su 6oktobarci doveli neku stoku od upravnice koja se zalagala za uvodjenje osvetljenja, a cela zgrada isprojektovana za prirodno svetlo. bolje da su je posteno srusili nego ova sramota.
Al nemate operu.
ako bude ikad opere u ovome gradu biće je kod nas -_-
postoji pozorište na NBGu, čak šta više komada dva <_<
Koje bre drugo?Prvo ovo privremeno Radovic...Mora da sam retard...
Koje bre drugo?Prvo ovo privremeno Radovic...Mora da sam retard...
Teatar DES, Dramska eksperimentalna scena :)

Teatar na Savi angry.gif

obre, kako to propustih. najjeftiniji dzez u gradu sam postovala vise do zmajevog gnezda. u ovaj treci nisam krocila. e, jebiga, ruzna vest, stvarno.
Sad su objavili na fejsbuku da ponovo rade od veceras :)

бај народни тапаталк 2ps ne znam zasto, ali ima potrebu ovo sa nekim da podelim. mnogo volim ovaj pogled...

post-464-13401060483477.jpg

Edited by Hamlet Strašni

gde je tu pogled?

u oku gledaoca
jedino ako si u ovim raspalim prozorima kao klinac gledao neku prezrelu nagotu
Kozjacka?
Ne. Kneza milosa. Odmah do je Hrvatska ambasada. Sa istih prozora se vidi i gardos i nbgd. Sa petog sprata se jos bolje vidi, ovo je 3 sprat i pogled iz moje kancelarije pa mi je srcu prirastao.

Jel to ona raspala kuća preko puta Kanadske ambasade?