kud u maglu Simoviću Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 postoji pozorište na NBGu, čak šta više komada dva <_< Glumci su stoka, reče Alfred Hičkok, dodao bih vrste neopevana.
fonTelefon Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 e, brate, mojne nama. ako smo mi ercegovci u gunjevima izdrazli ovoliko bez teatra, snaci cemo se josh malo Gde ce veci teatar od vas otimate se i svadjate oko kamenja.
fonTelefon Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 postoji pozorište na NBGu, čak šta više komada dva <_< Glumci su stoka, reče Alfred Hičkok, dodao bih vrste neopevana.Al nemate operu.
fonTelefon Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 samo treba proci pored muzeja savremene umetnosti koji je pretvoren u zmijarnik kad su 6oktobarci doveli neku stoku od upravnice koja se zalagala za uvodjenje osvetljenja, a cela zgrada isprojektovana za prirodno svetlo. bolje da su je posteno srusili nego ova sramota.
kud u maglu Simoviću Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Al nemate operu.ako bude ikad opere u ovome gradu biće je kod nas -_-
Frank Pembleton Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 postoji pozorište na NBGu, čak šta više komada dva <_< Koje bre drugo?Prvo ovo privremeno Radovic...Mora da sam retard...
Аврам Гојић Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Koje bre drugo?Prvo ovo privremeno Radovic...Mora da sam retard...Teatar DES, Dramska eksperimentalna scena :)
Joe D Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 obre, kako to propustih. najjeftiniji dzez u gradu sam postovala vise do zmajevog gnezda. u ovaj treci nisam krocila. e, jebiga, ruzna vest, stvarno.Sad su objavili na fejsbuku da ponovo rade od veceras :)
Hamlet Strašni Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 (edited) бај народни тапаталк 2ps ne znam zasto, ali ima potrebu ovo sa nekim da podelim. mnogo volim ovaj pogled... Edited June 19, 2012 by Hamlet Strašni
Matilda Ivancic Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 u oku gledaocajedino ako si u ovim raspalim prozorima kao klinac gledao neku prezrelu nagotu
Hamlet Strašni Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Kozjacka?Ne. Kneza milosa. Odmah do je Hrvatska ambasada. Sa istih prozora se vidi i gardos i nbgd. Sa petog sprata se jos bolje vidi, ovo je 3 sprat i pogled iz moje kancelarije pa mi je srcu prirastao.
eye of the beholder Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Jel to ona raspala kuća preko puta Kanadske ambasade?
Recommended Posts