June 18, 201212 yr postoji pozorište na NBGu, čak šta više komada dva <_< Glumci su stoka, reče Alfred Hičkok, dodao bih vrste neopevana.
June 18, 201212 yr e, brate, mojne nama. ako smo mi ercegovci u gunjevima izdrazli ovoliko bez teatra, snaci cemo se josh malo Gde ce veci teatar od vas otimate se i svadjate oko kamenja.
June 18, 201212 yr postoji pozorište na NBGu, čak šta više komada dva <_< Glumci su stoka, reče Alfred Hičkok, dodao bih vrste neopevana.Al nemate operu.
June 18, 201212 yr samo treba proci pored muzeja savremene umetnosti koji je pretvoren u zmijarnik kad su 6oktobarci doveli neku stoku od upravnice koja se zalagala za uvodjenje osvetljenja, a cela zgrada isprojektovana za prirodno svetlo. bolje da su je posteno srusili nego ova sramota.
June 18, 201212 yr postoji pozorište na NBGu, čak šta više komada dva <_< Koje bre drugo?Prvo ovo privremeno Radovic...Mora da sam retard...
June 18, 201212 yr Koje bre drugo?Prvo ovo privremeno Radovic...Mora da sam retard...Teatar DES, Dramska eksperimentalna scena :)
June 19, 201212 yr obre, kako to propustih. najjeftiniji dzez u gradu sam postovala vise do zmajevog gnezda. u ovaj treci nisam krocila. e, jebiga, ruzna vest, stvarno.Sad su objavili na fejsbuku da ponovo rade od veceras :)
June 19, 201212 yr бај народни тапаталк 2ps ne znam zasto, ali ima potrebu ovo sa nekim da podelim. mnogo volim ovaj pogled... Edited June 19, 201212 yr by Hamlet Strašni
June 19, 201212 yr u oku gledaocajedino ako si u ovim raspalim prozorima kao klinac gledao neku prezrelu nagotu
June 19, 201212 yr Kozjacka?Ne. Kneza milosa. Odmah do je Hrvatska ambasada. Sa istih prozora se vidi i gardos i nbgd. Sa petog sprata se jos bolje vidi, ovo je 3 sprat i pogled iz moje kancelarije pa mi je srcu prirastao.