kud u maglu Simoviću Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 gurtna se stavi oko vrata, pa ispod klavira, a onda oko vrata kolege, pa se klavir dodatno pridržava rukamaajde, ajde ne arči pare nego nekog kolegu iz instituta pod ruku i bujrumpsrado bi i sam pomogao, ali sam na odmoru
Dr Arslanagić Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 nema šanse, ja sam se školovo da bi mogo da platim druge da mi nosaju klavire... šalu na stranu, kada sam ga zvao da se preliminarno raspitam pre par meseci bilo je oko 70 evra prenos na ruke od stana do stana i uz to prevoz kombijem. mislim da to nije puno.
kud u maglu Simoviću Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 bilo onomad reči na vocapu, istraga krećeĐilas traži analizu uposlenosti glumaca u gradskim pozorištima
Аврам Гојић Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 pa da, i ovo je doziveo licno. on sve dozivi licno, uvek spreman za totalnu osvetu.
Кристофер Лумумбо Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 ne znam zasto u ovoj prici ne mogu da se stavim na stranu glumaca. pokusavam, ali ne ide.
Аврам Гојић Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 ne znam zasto u ovoj prici ne mogu da se stavim na stranu glumaca. pokusavam, ali ne ide. zato sto je cela prica eskalirala posle Frljiceve predstave? Niko ne kaze da je to u pitanju, ali naravno da je to bila inicijalna kapisla.ja u ovoj prici nemam favorite, boli me kurac i za Kokana sa njegovom odvratnom oskrnavljenom "Kosom" i za njegovu razmazenu trupu.
Кристофер Лумумбо Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 zato sto je cela prica eskalirala posle Frljiceve predstave? Niko ne kaze da je to u pitanju, ali naravno da je to bila inicijalna kapisla.ja u ovoj prici nemam favorite, boli me kurac i za Kokana sa njegovom odvratnom oskrnavljenom "Kosom" i za njegovu razmazenu trupu.da, zbog toga. inace, uvek kad slusam kokana imam zelju da mu opalim samar.
Takeshi Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 (edited) kad su glupo nastupili, i glavne zamerke im osim nekih maglovitih - minus na racunu ateljea i dug za struju.sto je naravno djilas shvatio kao prozivku grada a ne kokana, pa tako i vraca. Edited June 17, 2012 by Takeshi
foto Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 zato sto je cela prica eskalirala posle Frljiceve predstave? Niko ne kaze da je to u pitanju, ali naravno da je to bila inicijalna kapisla.ja u ovoj prici nemam favorite, boli me kurac i za Kokana sa njegovom odvratnom oskrnavljenom "Kosom" i za njegovu razmazenu trupu.taj sukob je poceo mnogo pre frljiceve predstave. ima tome i vise od godinu dana. 'inicijalna kapsla' nije predstava 'zoran djindjic', za koju se znalo kako ce ceo projekat izgledati, nego izjave fedje stojanovica date pre premijere koje su bile vrlo neodmerene i nekolegijalne. one su samo prelile vec punu casu. nije se tu cekao 'politicki pogodan momenat' sa frljicevom predstavom nego ih je, jednostavno, fedja udario licno vise nego sto je blio ko ocekivao.
April Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 taj sukob je poceo mnogo pre frljiceve predstave. ima tome i vise od godinu dana. 'inicijalna kapsla' nije predstava 'zoran djindjic', za koju se znalo kako ce ceo projekat izgledati, nego izjave fedje stojanovica date pre premijere koje su bile vrlo neodmerene i nekolegijalne. one su samo prelile vec punu casu. nije se tu cekao 'politicki pogodan momenat' sa frljicevom predstavom nego ih je, jednostavno, fedja udario licno vise nego sto je blio ko ocekivao.Ne može biti slučajno da su na jednoj strani glumci-producenti Trifunović, Jevtović i Stojanović, a na drugoj ansambl bez biznis ambicija.Ovi drugi jesu razmažena trupa, sviknuta na tezge, sitnu kintu i vinjak, ali to je oduvek tako i bilo u Ateljeu i ne treba sad na silu svaku staru priču uklapati u nove tranzicione modele. Neka su oni lenji i spori, polupijani i nepouzdani, zato su i birali da budu umetnici, a ne preduzetnici, a ovi mladolideri, ludi, urbani i operativni, neka naprave sebi pozorište na Novom Beogradu, sve sa analizama gledanosti i uposlenosti stafa.Meni je dovoljno da pročitam pismo menadžerske struje, pa da mi sve zamiriše na radničku kontrolu: 'Pozorište ne čine glumci i zgrada, kako se sugeriše u pismu dela glumačkog ansambla, pozorište čine svi zaposleni'Drugim rečima, samoupravljači sa medicinskim sestrama, vozačima i domarima biraju glavnom hirurgu i lekaru specijalisti direktora klinike. Biće regres. trinaesta plata, patike preko sindikata, a operacionu salu ko jebe.
fonTelefon Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Ne može biti slučajno da su na jednoj strani glumci-producenti Trifunović, Jevtović i Stojanović, a na drugoj ansambl bez biznis ambicija.Ovi drugi jesu razmažena trupa, sviknuta na tezge, sitnu kintu i vinjak, ali to je oduvek tako i bilo u Ateljeu i ne treba sad na silu svaku staru priču uklapati u nove tranzicione modele. Neka su oni lenji i spori, polupijani i nepouzdani, zato su i birali da budu umetnici, a ne preduzetnici, a ovi mladolideri, ludi, urbani i operativni, neka naprave sebi pozorište na Novom Beogradu, sve sa analizama gledanosti i uposlenosti stafa.Meni je dovoljno da pročitam pismo menadžerske struje, pa da mi sve zamiriše na radničku kontrolu: 'Pozorište ne čine glumci i zgrada, kako se sugeriše u pismu dela glumačkog ansambla, pozorište čine svi zaposleni'Drugim rečima, samoupravljači sa medicinskim sestrama, vozačima i domarima biraju glavnom hirurgu i lekaru specijalisti direktora klinike. Biće regres. trinaesta plata, patike preko sindikata, a operacionu salu ko jebe.I zbog takvih kao ti Srbija nije presadila srce 13 godina, rasprodala celu industriju za dvogodisnji obrt bivse EI Nis. Sve menadjeri. Sadasnja vlast sprovodi kulturcid sve ustanove kulture su u raspadu samo raznorazni festivalcici za tezgarenje.
Frank Pembleton Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Koliko sam ja cuo , ekipa "bundzija" je pismo poslala poooooodavno, cak su i u pismu rekli "nemojte da se dize javna frka , samo upozoravamo" ali su potcenili pamet birokratije i ekipe koja je izabrala pogodan momenat da obznani sve i da im prisljamci epitet "njih je pogodilo sto smo postavili predstavu o Z.Dj.".Niko tu nije bez krivice, ali metode govore dovoljno.Kaze mi prijatelj koji radi u "tehnici" da je K.M. imao uzasne razgovore sa ljudima koji nisu iz glumackog ansambla, pretnje, zvanje kuci, poturanje papira za potpis podrske...
foto Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 da. jedno pismo je vec slato pre nekoliko meseci ali donelo nikakve rezultate. verovatno i zbog toga sto nije izaslo u javnost, a i predizborno stanje u zemlji im nije islo na ruku.
Кристофер Лумумбо Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 I zbog takvih kao ti Srbija nije presadila srce 13 godina, rasprodala celu industriju za dvogodisnji obrt bivse EI Nis. Sve menadjeri. Sadasnja vlast sprovodi kulturcid sve ustanove kulture su u raspadu samo raznorazni festivalcici za tezgarenje.samo treba proci pored muzeja savremene umetnosti koji je pretvoren u zmijarnik
gospa buba Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 a ovi mladolideri, ludi, urbani i operativni, neka naprave sebi pozorište na Novom Beogradu, sve sa analizama gledanosti i uposlenosti stafae, brate, mojne nama. ako smo mi ercegovci u gunjevima izdrazli ovoliko bez teatra, snaci cemo se josh malo
Recommended Posts