Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

Dajem ti ocenu 20/44 za trud.

Posted
Dajem ti ocenu 20/44 za trud.
+1locirao si prvu lokacijudragance :D
Posted

a loša je ta skulptura. uopšte ne liči na kliza. a i nogavica mu je kao da visi.bolje da su stavili onog majkla džeksona s crnim florom.

Posted
a loša je ta skulptura. uopšte ne liči na kliza. a i nogavica mu je kao da visi.bolje da su stavili onog majkla džeksona s crnim florom.
onda da bacimo te fotografije? ^_^
Posted

:)naravno ne!šta sad... to ja malo pametujem po forumu ali džon kliz je džon kliz ma kakve pantalone furao! i ne mora bubo to tako dozirano. slobodno nek uleti klinja u pajtone malo ostrije. ja sam neroditelj ali imam dobre namere.

Posted
Na Studiju B ima interesantna emisija o tablama sa nazivim ulica, odnosno o retardiranm proizvodjačima istih. Primer:
Očekivano kvalitetna produkcija iz kuhinje Boška Savkovića, Vlada "Odiseja" je dobar izbor za voditelja.
Posted
Očekivano kvalitetna produkcija iz kuhinje Boška Savkovića, Vlada "Odiseja" je dobar izbor za voditelja.
Moglo je malo vise "mesa", vremenom dosadi....
Posted
BIGZ JE U OPASNOSTI! U nedelju rano ujutru grupa navijača Rada, prepoznatih od očevidaca, je sa štanglama napala obezbeđenje zgrade i porazbijala stakla na ulazu. Umesto da uprava reaguje na način da zaštiti zakupce koji su ovim putem ugroženi, oni su naložili zatvaranje i iseljavanje klubova "U zmajevom gnezdu" i "BIGZ Scena" u roku od samo 3 dana, a za sutra zakazali sastanke gde će se pričati o drugim merama koje su, nezvanično, zabrana okupljanja u zgradi, i prestanak svake buke posle 22h. Drugim rečima, napadači bi uspeli u svojoj nameri, a BIGZ kao neformalni alternativni kulturni centar bi prestao da postoji. Napad se dogodio kada u pomenutim klubovima, kao ni na 6. spratu zgrade gde se nalaze, nije više nikog bilo, i ne postoji ni jedna stvar koja povezuje posetioce BIGZ-a sa ovim napadom. Trebalo bi da raširimo ovu vest ne samo onima koji imaju prostoriju, slikaju ili sviraju u BIGZ-u, već i svima koji posećuju i uživaju u BIGZ-u.
ne znm ni gde da postavim ovo pitanje... jel tačno ovo ?
Posted

da se ne prvociraju inace mirni susedi sa Banjice :blink: ?

Posted (edited)

Ti narkomani neka sviraju u svoja četiri zida, šta ima da provociraju našu decu? jer Bigz njihov? Nije. Njihov je koliko i ove omladine koju optužuje te za sve i svašta dok _________________ (upisati po želji).

Edited by pacey defender
Posted

auh, ovo je stvarno loša vest. dno dna.

Posted

Ćuti, dobro je da je Dačić na čelu policije. Da je neko Tomin, povlađivao bi huliganima.