Jump to content

Beograd

Featured Replies

Ste videli onaj kip ispod Branka? Liči mi na nešto poznato, ali ne mogu da se setim šta.Takođe me zanima od kog materijala je napravljen. Ko mi ne odgovori, ćelav mu rčma.

• Replies 30.8k
  • Views 2.6m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hvala... Nece trebati hospis niti bilo sta, umro je jutros. (Da ne trolujem vise temu, mozda cemo o tom negde drugde, a najverovatnije nigde.)

• Ja bih mu u načelu ovo dozvolio. Naš Zoo vrt je mali, ima šmeka i nostalgije, ali životinje u njemu ne mogu da žive lepo i normalno, skučen prostor, okolna buka, neprirodno stanište. Kad odeš recimo u

• Trole su odletele zbog pogona na Dorcolu. Mora da se gradi tu.   Ne trazite neko dublje znacenje od toga posto ga nema.

Posted Images

beogradjanin kao i ti. :)
Da li je beogradska roda urbana roda?
Ko je Dzon Kliz?
dzon kliz je car, mucke sam gledao samo zbog njega. :D
Ste videli onaj kip ispod Branka? Liči mi na nešto poznato, ali ne mogu da se setim šta.Takođe me zanima od kog materijala je napravljen.
Ne ocekuje se od vas da znate o cemu se ovde radi jer ste obuzeti sobom i idejom da ste posebni ali evo da znate:Ministry_of_Silly_Walks_Have.jpga sto se materijala tice, to ces videti kada izguglas autora ili ti dojavi bergasina roda
:rolf:

Kip je napravljen od zalivenog šodera, jasno je i laicima... Šodera iz East Enda, kao ona serija sa Cleeseom što ide na BBC Entertainment.

rčma
+1

Ne ocekuje se od vas da znate o cemu se ovde radi jer ste obuzeti sobom i idejom da ste posebni ali evo da znate:Ministry_of_Silly_Walks_Have.jpga sto se materijala tice, to ces videti kada izguglas autora ili ti dojavi bergasina roda
Pazi stvarno, onaj matori iz CSI :DJa mislio da ti znaš od čega je napravljen :(

Ovo nisu Mucke :unsure:

e kojote a jel znas cija je ovo ideja? jesi nasao, proslo je dosta vremena :D
:D
+1edit: ne razumem. Je l prošlo dosta vremena?

Edited by henrik larsson

Ovo nisu Mucke :unsure:
jesu, ne kloni duhom sada, mozda snimite i vas trojica nesto bogato engleskim humorom.specificnimTM

Edited by pere urban x

+1edit: ne razumem. Je l prošlo dosta vremena?
nije, ima jos vremena. u medjuvremenu...download.jpgne ocekujem od vas da znate ko je ovo jer ste...da skratim - branislav nusic.
nije, ima jos vremena. u medjuvremenu...download.jpgne ocekujem od vas da znate ko je ovo jer ste...da skratim - branislav nusic.
Kakve veze ima Nusic sa humorom?

Cleese je jedan običan činovnik.

Cleese je jedan običan činovnik.
a trejler godzile (ali originalni)? :lol: