Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

Ste videli onaj kip ispod Branka? Liči mi na nešto poznato, ali ne mogu da se setim šta.Takođe me zanima od kog materijala je napravljen. Ko mi ne odgovori, ćelav mu rčma.

Posted
beogradjanin kao i ti. :)
Da li je beogradska roda urbana roda?
Posted
Ko je Dzon Kliz?
dzon kliz je car, mucke sam gledao samo zbog njega. :D
Posted
Ste videli onaj kip ispod Branka? Liči mi na nešto poznato, ali ne mogu da se setim šta.Takođe me zanima od kog materijala je napravljen.
Ne ocekuje se od vas da znate o cemu se ovde radi jer ste obuzeti sobom i idejom da ste posebni ali evo da znate:Ministry_of_Silly_Walks_Have.jpga sto se materijala tice, to ces videti kada izguglas autora ili ti dojavi bergasina roda
Posted
:rolf:
Posted

Kip je napravljen od zalivenog šodera, jasno je i laicima... Šodera iz East Enda, kao ona serija sa Cleeseom što ide na BBC Entertainment.

rčma
+1

Posted
Ne ocekuje se od vas da znate o cemu se ovde radi jer ste obuzeti sobom i idejom da ste posebni ali evo da znate:Ministry_of_Silly_Walks_Have.jpga sto se materijala tice, to ces videti kada izguglas autora ili ti dojavi bergasina roda
Pazi stvarno, onaj matori iz CSI :DJa mislio da ti znaš od čega je napravljen :(
Posted
e kojote a jel znas cija je ovo ideja? jesi nasao, proslo je dosta vremena :D
Posted (edited)
:D
+1edit: ne razumem. Je l prošlo dosta vremena? Edited by henrik larsson
Posted (edited)
Ovo nisu Mucke :unsure:
jesu, ne kloni duhom sada, mozda snimite i vas trojica nesto bogato engleskim humorom.specificnimTM Edited by pere urban x
Posted
+1edit: ne razumem. Je l prošlo dosta vremena?
nije, ima jos vremena. u medjuvremenu...download.jpgne ocekujem od vas da znate ko je ovo jer ste...da skratim - branislav nusic.
Posted
nije, ima jos vremena. u medjuvremenu...download.jpgne ocekujem od vas da znate ko je ovo jer ste...da skratim - branislav nusic.
Kakve veze ima Nusic sa humorom?
Posted

Cleese je jedan običan činovnik.

Posted
Cleese je jedan običan činovnik.
a trejler godzile (ali originalni)? :lol: