Jump to content

Beograd

Featured Replies

Djivanovic zavaljao bioskop Ivici Todoricu (Agrokor)

• Replies 30.7k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hvala... Nece trebati hospis niti bilo sta, umro je jutros. (Da ne trolujem vise temu, mozda cemo o tom negde drugde, a najverovatnije nigde.)

• Ja bih mu u načelu ovo dozvolio. Naš Zoo vrt je mali, ima šmeka i nostalgije, ali životinje u njemu ne mogu da žive lepo i normalno, skučen prostor, okolna buka, neprirodno stanište. Kad odeš recimo u

• Trole su odletele zbog pogona na Dorcolu. Mora da se gradi tu.   Ne trazite neko dublje znacenje od toga posto ga nema.

Posted Images

Ne mogu da ne primetim slučajnost..
:lol:anonimus, skvoter iz kozare
:wub::Hail: :Hail: :Hail:543239_3688680369693_1055704544_3307895_832057224_n.jpg

:o šta je ovo?

Ne znam ko je zaslužan, ali nalazi se ispod Brankovog mosta.Kad se setim samo one imbecilne inicijative da jebeni Bob Marli dobije spomenik. Pa postoji li išta primerenije za Beograd i Srbiju od ovoga? :lol:

:wub::Hail: :Hail: :Hail:543239_3688680369693_1055704544_3307895_832057224_n.jpg
:Hail: :Hail: :Hail:
Ne znam ko je zaslužan, ali nalazi se ispod Brankovog mosta.Kad se setim samo one imbecilne inicijative da jebeni Bob Marli dobije spomenik. Pa postoji li išta primerenije za Beograd i Srbiju od ovoga? :lol:
Pravi spomenik :blink: :o :Hail: :Hail: :Hail:

ali chega je to spomenik? :unsure:odlichan je, mada je jasno da je u nadleznosti ministarstva za silly walk ^_^razmotricu sada da li da i dalje najvishe volim onog mishicavog shljakera sa pristanishta :P

Pa kontam da je neki (mlađi) umetnik to samoinicijativno postavio. Ko god da je, hvala mu/joj :Hail:

Pa kontam da je neki (mlađi) umetnik to samoinicijativno postavio. Ko god da je, hvala mu/joj :Hail:
josh bolje :o

ako je samoinicijativno, skloniće ga...svejedno :Hail: :Hail: :Hail:

pih, a kad je onaj samoinicijativno ofarbao ceo most, nisu skochili da peru <_<carski spomenik :wub:gde je tachno, da sutra vodim dete da vidi, brzo!

Edited by thermal bug

ispod Brankovog mosta izgleda... iđen i ja sutra da ga slikam

Obavezno neka te neko uslika.

je li to ono što je stajalo na 20 44?rekao bih da jeste. samo je premešteno pod most. možda samo dok traje mikser.